[QUOuztmee, post: 40300159, member: 612835"]ben emmesinden yanayım, ama emince doymaz oldu Sağmak zor geliyor, mamada da bebeğe haksızlık etmişim gibi geliyor. Emmesi beni de mutlu eden bir duygu. Göğüs uçlarım yara oldu ama olsun, anne olduysam acı da çeksem onu emzirmek doyurmak vazifem. O bana bağlı hayatta, onun için herşey meme.. Dünyayı ağzıyla tanıyor. Böyle bir canlıyı biberon, emzik, meme üçgeninde şaşırtmak doğru değil ve içimi acıtıyor. Ama işte dedim ya keşke emzirerek doyurabilsem...
Bugün mesela yine ucun uzun emdi beni çocuk, uyuya kaldı, yatırdık tekrar uyandı. Sütümü sağdım bir baktım ki 5 cc sıka sıka zor çıkıyor. Boşuna emiyor anlaşılan, üzülüyor insan....[/QUOTE]
O kadar uzun emmesı ıyı sabredıyormuş senınkı canım benımkı on dak gecmez emmesı uyuyakalır yada bırakır leyla gıbı bakar ama bı saat sonra yıne acıkır, ben ıkı memeyı veremıyorum
Kızlar sızınkıler ne kadar surede emıyor dedıgım gıbı 8 9 dakka suruyor 28 gunluk daha
Cok uzıun
Bugün mesela yine ucun uzun emdi beni çocuk, uyuya kaldı, yatırdık tekrar uyandı. Sütümü sağdım bir baktım ki 5 cc sıka sıka zor çıkıyor. Boşuna emiyor anlaşılan, üzülüyor insan....[/QUOTE]
O kadar uzun emmesı ıyı sabredıyormuş senınkı canım benımkı on dak gecmez emmesı uyuyakalır yada bırakır leyla gıbı bakar ama bı saat sonra yıne acıkır, ben ıkı memeyı veremıyorum
Kızlar sızınkıler ne kadar surede emıyor dedıgım gıbı 8 9 dakka suruyor 28 gunluk daha
Cok uzıun