Simdi ecz yi arayip siparisi verdim canim dun gece yine ayaga dikti bizi belki 1 saat uyumamisimdircanm bizm doktorumuz evolia verdi cok memnunum ne gaz var ne kusma anne sütüne en yakın mamaymış nettende bak istersen. eczanelerde satılıo. doktor önermese ebelerin söylediği aptamili alcaktım oda cok gaz yapıyomuş. sende evolia al cok güzel mama
3 4 su bardagi suyu kaynat. 2 yemek kasigi tane kimyonu at bi kac dk kaynat demlensin sogutmadan seker atmadan icKimyon cayi tarifini biri yazabilir mi?
Bize doktorumuz aptamil conformil onerdi diger mamalara gore tadi kotuymus ama daha az gaz yapiyormus[/QUOTE][QUOpost: 40270139, member: 609271"]Kizlar hangi marka mama kullaniyorsunuz ben bebelac veriyorum ama degistirecegim galiba sanirim mama gaz yapio
Emdikce sut gelir diyolar kuzum emiyor ama yetmio bu sut yemek yemekten usandim sut yapan dualari bile okuyorum
Kizimda hic sut sorunu yasamamistim ayy napicami sasirdim
Memeyi emerken uyuyosa cikarmiyorum uyandiginda sirtina ufak ufak vurarak.cikariyorum agizdan.cikario.yavrum ama alttan cok zor oda bize pahaliya mal oluyo gece uykumuz yokGaz cikarma yöntemini z nedir? Her emzirme den sonra mutlaka çıkarıyor lar mi? Gaz çıkarmaya çalışırken uyanıyo Bu sefer de. Sonra başa sariyorum. Gaz cikaramiyorum
Damla ne icin bilmiyorum.kızlar sezeryan göbekleri ne alemde benimki duruyo korse giyince dikişlerim acıyo. bide çatlaklarım kıpkırmıızı olmuş acayip kaşınıyo. bebiş hala emmiyo sağıp veriyorum cok sıkıldım sağmaktan. benim kızın apış arası pişmişti krem sürdük şimdide içinde krem kalmş yıkadık gene cıkmadı ıslak mendille sildim bu kezde acıtırım diye korktum acaba bi zararı olrmu aranızda böyle olan varmı. kanamanız bittimi benimki hala devam ediyor. bebek arabası ne aldınız ? hepiniz bebeğin kusmasını yazmışsınız benimk hiç kusmuyo acaba zararı varmıdır. multı taps damla kullanan varmı nasıl veriyorsunuz? kestane kebap acele cevap lütfen :)
Ayy o kadar uyusa keskeKizlar bebeginizi 2 ya da 3 saatte bir mutlaka uyandırıyor musunuz? Evet ise hangi yöntemle?
Ben pipinin icine siringayla zwytin yagi sıkıyorum bI damla masaj yapiyorum icindwki pislikler ciksinndie rahatliyo cisinid. Rahat yapioiyi geceler kizlar oglumun bacagindan kitirtilar hissediyorum bide pipisi cok sisti aniden bugun banyo yaptirinca farkettik bunlari yasayan varmi cok korkuyorumm
Valla doktor bu şekilde söyledi ben de o ne derse onu yapıyorum mesela bu gece 4 saat sonunda kendi uyandı öyle emzirdimKafam karisiyor. 4 saat geç degil mi. Kan seker dusmez mi? Uyandırmaya da kiyamiyorum ama korkuyorum da
Sana da hayırlı olsun canım. 21 martta normal doğum oldu. Alışmaya çalışıyorum. Çok küçük ya :) annem var sagolsun. Sen ne yapiyorsun? yalniz misin? çocuk doktoru belirledin mi? Ben Filiz Hanımdan hoslanmadim çünkü.
Bizde memede uyiyozz.bırakıyorum uyaniyo..bende sonra mama veriyorum uyuyooo.İyi sevindim o zaman memede uyuyoruz sürekli valla napıcağımı şaşırdım
Ben sma veriyorum.memnunumda.şeker oranida yüksek değilKizlar hangi marka mama kullaniyorsunuz ben bebelac veriyorum ama degistirecegim galiba sanirim mama gaz yapio
Emdikce sut gelir diyolar kuzum emiyor ama yetmio bu sut yemek yemekten usandim sut yapan dualari bile okuyorum
Kizimda hic sut sorunu yasamamistim ayy napicami sasirdim
Dikislerin acimadim i . ben sardim 30gun..pantolan giyince bile aciyo benim dikislerimBiz aptamil aldık dr önerdi ama henüz kullanmadık sadece anne sütüyle besleniyor. Multitapsı da pipetinin üstünde 1ml çizgisi var oraya kadar çekip ağzına yavsş yavaş veriyorum tadını çok seviyor. Sabah aç karnına meme öncesi. Sezeryan göbeği nerdeyse gitti, 18. Gündeyiz. Korse çok fayda sağladı hergün tüm gün boyunca takıyorum.
Ben konuşarak uyandiriyorum.hemen kıpırdanmaya basliyooo.çoksa gerek kalmiyooo son gunlerde.çalar saat gibi kendi uyaniyooo bebisimAyy o kadar uyusa keske
Damla ne için canım.biz herhangibirsey kullanmiyoruz.d vitamininden baska
İlk günlerde acıyordu biraz ama korsenin alt kısmı dikişlere denk gelmediği sürece şuan sıkıntı yok tabi dikişleri sıkıştırsa acır.Dikislerin acimadim i . ben sardim 30gun..pantolan giyince bile aciyo benim dikislerim
Kizlar bebeginizi 2 ya da 3 saatte bir mutlaka uyandırıyor musunuz? Evet ise hangi yöntemle?