2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

[QUOpost: 40270139, member: 609271"]Kizlar hangi marka mama kullaniyorsunuz ben bebelac veriyorum ama degistirecegim galiba sanirim mama gaz yapio
Emdikce sut gelir diyolar kuzum emiyor ama yetmio bu sut yemek yemekten usandim sut yapan dualari bile okuyorum
Kizimda hic sut sorunu yasamamistim ayy napicami sasirdim [/QUOTE]
Bize doktorumuz aptamil conformil onerdi diger mamalara gore tadi kotuymus ama daha az gaz yapiyormus

Simdi ecz yi arayip siparisi verdim canim dun gece yine ayaga dikti bizi belki 1 saat uyumamisimdir

Bize doktorumuz aptamil conformil onerdi diger mamalara gore tadi kotuymus ama daha az gaz yapiyormus[/QUOTE]
En fazla gdo urunu aptamilde var diyolar

Gaz cikarma yöntemini z nedir? Her emzirme den sonra mutlaka çıkarıyor lar mi? Gaz çıkarmaya çalışırken uyanıyo Bu sefer de. Sonra başa sariyorum. Gaz cikaramiyorum
Memeyi emerken uyuyosa cikarmiyorum uyandiginda sirtina ufak ufak vurarak.cikariyorum agizdan.cikario.yavrum ama alttan cok zor oda bize pahaliya mal oluyo gece uykumuz yok

Damla ne icin bilmiyorum.
KAnama halq suruyo nerdeysw kirkimiz cikqcak amq dvm edio
Pisik kreminden bisi olacagini sanmiyorum ama surerken yinede dikkat et ic tarafa cok surmemeye calis
Benim.oglan emio ama sutumuz yetmio gunde 3 defa mama vermwk zorunda.kaliyoeum
Benimki cok kusuyo gunde camasirlari yikanio kusmamasi bi sorun olustuemaz nw guzel mide kapakcigi gwlismis demek ki

iyi geceler kizlar oglumun bacagindan kitirtilar hissediyorum bide pipisi cok sisti aniden bugun banyo yaptirinca farkettik bunlari yasayan varmi cok korkuyorumm
Ben pipinin icine siringayla zwytin yagi sıkıyorum bI damla masaj yapiyorum icindwki pislikler ciksinndie rahatliyo cisinid. Rahat yapio

Gunaydin mart anneleri ben bu gaz ile nasil bas edicem yavrum cvok zorlaniyor ayaklatini karnina cekio Karnimi agriyor acaba. Birde ayda ne kadar kilo almalilar benimki daha hic almadi Dr aptamil kullaniyordum evolvia onerdi onu aldik aksamdan beri veriyorum ins iyi gelir.

Sevindim normal dogum olmasina istedigin gibi olmus , ben eve geldikten 2. Gunsonrasindan beri yalnizim annem rahatsizlandi cunku.alistim cok sukur zorlanmadim pek.
Bizim sigortamizz acivadem sigorta oldu artik , bende acibadem hastanesinde gidicem artik cocuk dr una

Dr vita sanol diye bi damla verdimi bebek icin , ilk kontrole yeditepeye gelmistim bu damlayi veedi mahvoldu bebegim , agzindan burnundan fiskirtarak kusuyordu damlayo verdigim gunler , damlayi kestim gecti o sekilde kusma S sevi

Ben sma veriyorum.memnunumda.şeker oranida yüksek değil

Dikislerin acimadim i . ben sardim 30gun..pantolan giyince bile aciyo benim dikislerim

Dr vita sanol diye bi damla verdimi bebek icin , ilk kontrole yeditepeye gelmistim bu damlayi veedi mahvoldu bebegim , agzindan burnundan fiskirtarak kusuyordu damlayo verdigim gunler , damlayi kestim gecti o sekilde kusma S sevi
Damla ne için canım.biz herhangibirsey kullanmiyoruz.d vitamininden baska

Kizlar bebeginizi 2 ya da 3 saatte bir mutlaka uyandırıyor musunuz? Evet ise hangi yöntemle?

Ilk 10 gun 2 saatte bir uyandiriyodum cok sukur sarilik olmadi, simdi 3- 3,5 saatte bir yediriyorum cogu kendi uyaniyo uyanmazsa ben uyandiriyorum. Burnunu sikarak, topuguna vurarak, cimdik atarak, poposuna vurarak, en son yontem ellerini isirarak. Cok cani gibi olmus olabilirim ama uyanmiyo onun iyiligi icin uyandirana kadar ugrasiyodum bu yarim saati geciyodu. Benimki cok uykucu bir kere uyandigi yontemle daha sonra uyanmiyo onu aglatip uyandirana kadar ben agliyodum. Simdi cok sukur kendi uyanmaya basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…