2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

guzelim ben nurse harveys dıye bı bıtkısel bı surup kullanıyorum.gunde 2-3 kez duzenlı vermeye basladım cok rahat gaz cıkarıyor.yıne arada sıkınıyor ama ıyı geldı duzenlı verınce ıstersen deneyebılırsın...

Kızlar biz 16. Günümüzdeyiz. Bebeğim çok huzursuzlanmaya başladı. Devamlı emmesinden dolayı sütüm daha tam dolmuyo ve yeniden emmek istiyor. Emzik mi versem diyorum. Şuana kadar vermiş olan var mı?
Bende de öyle. Bugun emzik verdim ve aldi. Ama annem kizdigi icin cikarttim. Dun de hemsireler emzik icin cok erken verme dediler. Çenesi yorulurmus ememezmis. ben de sadece denemek istemistim zaten

selamlar kizlar. biz bugun 4 gunluk olduk ve bebisim bugun kusmaya basladi. sutun fazlasini cikarir diyolar ama erken degil mi?

merhaba mart anneleri allah bağışlasın mis kokulu bebişlerinizi .bende nisan annesiyim çok stresliyim bu ara, fırsat bulup yazan olursa sevinirim. benimde son 20 günüm ve bebeğim son bir aydır ters, ters olduğu için sezeryan olan varmı acaba bebeğin suyundada azalma var. siz şimdi daha tecrübelisiniz dönermi sizce birde bebeğim 2 3 haftadır hiç kilo almamış ters olduğu için zannedersem büyümüyo 2200 gramda kalmış.cumartesi tekrar gidecem gene kilo almamışsa ve dönmemişse beklemelim alalım desemmi acaba

Kizlar mevlutte beyaz dizlerimin biraz altinda bir elbise giysem altinada kalin kilotlucorap nasil olur sizce yoksa uzun elbise mi giyilir nasil yapiyim hic mevludede gitmedim

kizlar kendimi cok sisman hissediyorum öyleyimde zaten siyet yapamam emziriyorum kimyon cayi icmek istiyorum faydasi olur mu siyce birde spor veya evde kendi hareket yapan var mi neler yapiyorsunuz ?
Evt cnm ben yapiyorum eve gelen ebe gösterdi 10 hareket yorucu sporlar ve ev islerinden kacinmaliymisiz henuz, bu hareketler hem karin icin hem bacaklar hem sirt hemde pelvis kaslarinin guclenmesi icin ilerde idrar kacirma olayi olmamasi icinde ayrica göstermediyse bir sor eve gelen ebeye

Sorarım canım ya kendi kendime yapıyorum biraz karın hareketleri ama bilemedim tam düzenli degil havalar kötü yoksa yürüyüş en güzel spor, korkuyorum bu hava da kızımla dısarı çıkmaya hasta olur diye

Cnm eger sadece emziriyorsan kakasini bir hafta bile yapmasa sorun olmaz dedi ebe hnm huzursuzluklarinin nedeni suan cok hizli buyumeleri vucutlarindaki bu degisime ayak uydurmaya calismalarindan yani cok normal

Cnm eger sadece emziriyorsan kakasini bir hafta bile yapmasa sorun olmaz dedi ebe hnm huzursuzluklarinin nedeni suan cok hizli buyumeleri vucutlarindaki bu degisime ayak uydurmaya calismalarindan yani cok normal
Canim cevabin icin cok sagol ama hem emziriyorum hem de 2.5 saatte bir mama veriyorum bu durumda da yapmamasi normal mi acaba? Hala yapmadi

Diger konular hakkinda pek bilgim yok ama bebegin dogmasi gerekiyorsa doktor soyleyecektir zaten plasenta yaslanmasinda cok tutmuyorlar bebegi disarda daha iyi beslenir diye dogumu gerceklestiriyorlar

Canım cok net bılmıyorum ama cocuklar ilk aylar gunde 7 8 kaka yapar daha sonra ozellıkle anne sutu alıyorsa 4 5 gun hatta bı hafta yapmaması normal

Kızlar ya ozellıkle kız bebegı olanlar kızımın genıtal bolgesınde aralarda beyaz beyaz pıslıkler var cok zor temızlıyorum ıncıtmek de ıstemıyorum, ne yapabılırım. Bu beyaz pislıkler akıntıdan mı oluyor yoksa bu koltuk altı ve benzerı kıvrımlarda hızlı buyumesınden dolayı beyaz beyaz seyler oluşuyor ondanmı oluyor yoksa baska bışeymı. Bıraz karısık oldu anlatmışımdır umarım

Aaaa ben de orda doğum yaptım 17 sinde, senin Dr kimdi cnm

kizlar kendimi cok sisman hissediyorum öyleyimde zaten siyet yapamam emziriyorum kimyon cayi icmek istiyorum faydasi olur mu siyce birde spor veya evde kendi hareket yapan var mi neler yapiyorsunuz ?
Daha çok erken diye acele etmiyorum ben,ama sezeryand nezaman harekete başlanır onu da bilmiyorum ama bende kendimi bi dobişko hissediyorum

Herkese merhabalar nisan annesdi olacakken mart annesi oldum ogum 20 marttadogdu
Nisan anneeri topicinden de gelen var galiba
Bu aralar logusalik psikolojisi ile kafami herseye takar oldum en basta mama isine benim gibi takviye yapan oldumu

Canım ben o kadar ince temizlemiyorum tahriş olur diye ebe gerek yok dedi

Metak ettigim şu. Neden sagma ihtiyaci duydunuz? Ben daha sagmadim. Acaba sagmali miyim yani. ne kadar geliyor bilmiyorum çünkü
Göğüslerin ilkgunler çok yara olmustu.oyuzden elektirikli pompa aldık.birkacgun sahip vermiştim duzelene kadar.suanda da ara ara sayıyorum özellikle geceleri.daha rahat oluyor.bebeğim geceleri emerken uyuyor yatırmaya çalışırken uyanıyor.hadi tekrar emzir.oyuzden geceleri sayıyorum.ve her sağında 50_60cikiyor.bir aylık bebeklerin bir ogun de almadı gereken süt miktarı 120_150 arası olması gerekiyormuş.
Sende bi dene istersen.açsa sürekli mizmizlaniyor meme arıyor.

Arkadaşlar Allah'ını seven şu meme uçlarına ağrılara bi çözüm söylesin,delireceemmm
Bir de yenidoğan Sünnet'i yaptıran ya da yaptırmaya Düşünen var m Dr ve hastane araştırıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…