2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

bBende mama takvyesi yapıp emziren annelere imrenenlerdenim Tuvaletini yapar karnına masaj yapıp ayaklarını sıcak tutun bir haftaya kadar normal

Ay aynen yaa her seferinde ciğerimi çekiyor sankiii...bu arada pompa Dediğin sağmak diymiii,olmazsa bende dinlendireyim biraz
Evet süt savma makinesi.bence gerekli mutlaka bulunmalı.yoksa kesinlikle duzelmezdi benimkiler.hem bebiste anne şutu içmiş oluyor.benim bebegimde biboran alip da anneyi emmeme gibi bir durum olmadı

bBende mama takvyesi yapıp emziren annelere imrenenlerdenim Tuvaletini yapar karnına masaj yapıp ayaklarını sıcak tutun bir haftaya kadar normal
Şaşırmadım desem yalan olur canım..ısrarla sagiorum ve emziroyorum ama hala sutum aynı ml çıkıyor...anne şutu anne şutu diye baş baş bağırıyorlar ...senin sütleri bana yolla canım sen:))))))

Kızlar bebeklerinizle yanlız kalmaya başladınız mı ? Benim annem gitti dün yanlızız artık ama wc bile gitmeye korkuyorum ki gidip yemek yapayım mutfağa yanlız bırakırsam bir şey olacakmış gibi hissediyorum sizde durum nasıl ?

Tamam csnim. Peki sütü enjektör le mi biberonls mi veriyorsun?

Canım bebekle yalnız kalmak bana tatıl gıbı gelıyor :))) babası oglanları alıp gıdıyor ben bebegı tv ızleye izleye emzırıyorum sonra gaz guz kucakla derken uyuyor dıger işlerı yapıyorumoturuyorum nete gırıyorum,

Kızlar devit damlasını günde 3 damla denildi .. Bunu siz tek seferde 3 damla mı veriyorsunuz yoksa sabah-Öğlen-akşam 1 er damla olarak mı veriyorsunuz
Tek seferde direk ağzına damlatıyorum direk .

Selam anneler
bugün aylık kontrolümüz vardı.. 600 gram almış 2,5 santimde uzamış... normalmi sizce ?

Ya bizim kıza banyo yaptırdık üşümesin diye şapka taktık eliyle çekeliyor küçücük şey istemiyor çok rahatına düşkün:)

selamlar kizlar. biz bugun 4 gunluk olduk ve bebisim bugun kusmaya basladi. sutun fazlasini cikarir diyolar ama erken degil mi?

Biraz dik yatır..emzirdikten sonra hemen altını değiştirme... ayaklarını kaldırınca hemen kusuyo... kusmuğu kesilmiş süt gibiyse işine yarayanı almış posasını atmış demektir.

Bir hafta vardı annem yanımda... sonra hep tekim... yan yatır Allah'ın izniyle bişey olmaz

Kızlar biz 16. Günümüzdeyiz. Bebeğim çok huzursuzlanmaya başladı. Devamlı emmesinden dolayı sütüm daha tam dolmuyo ve yeniden emmek istiyor. Emzik mi versem diyorum. Şuana kadar vermiş olan var mı?
Ben verdim canım rahat oluyor yoksa elini emiyor benim sütüm çok az seninde öyle herhaldeki huzursuz ve emmek istiyor biz mama veriyoruz bugün sağdım çok az aç kalıyor yoksa mecburen mama veriyorum istemeseydi arada emiyor belki çoğalır sonra çay filan içiyorum humananın inş artar

3 gunluktu herkes gitti annem gundus geliyordu 1 2 saat oturuyordu yenek fln yapiodu o da gelmio artik
Tekim tek olmak iyi ama ac kaliyorun o da ayrı
Oglan hic uyumuyor devamli basindayim arada kalkiyorum agliyor
İns duzelecek yoksa yandim

Kizlar mamasini her yedirdiginizde gaz cikariyormusunuz emzxirirken uyuyor mamada da oyle
Uyandirsam hic uyumuyor yan yatiriyorum gozum. Hep onda
Sizde durumlar nasıl

Merhaba Mart anneleri benim kizcagizim bugün 12 gunluk ve cok huzursuz yatağına yatırınca hemen uyanıyor sürekli emmek ve kucağımda olsun istiyo bide kusuyo ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…