Canım bende suanda senindurumundayim.heran yapar diye bekliyorum.bugunde yapmasa yarın doktora gidicez.sanki ben yapmıyorum beni çok huzursuz ediyor.bende mama takviyesi yapıyorum.bekar mama veriyorsun.bebeğin kaç günlük.bir ay olduk biz ama hala sutu m çoğalmadi
Emziren annelere imreniyorum vallahi.neguzel bol bol sütleri geliyoo.inşallah rabbim bizede nasip eder.
Evet süt savma makinesi.bence gerekli mutlaka bulunmalı.yoksa kesinlikle duzelmezdi benimkiler.hem bebiste anne şutu içmiş oluyor.benim bebegimde biboran alip da anneyi emmeme gibi bir durum olmadıAy aynen yaa her seferinde ciğerimi çekiyor sankiii...bu arada pompa Dediğin sağmak diymiii,olmazsa bende dinlendireyim biraz
Şaşırmadım desem yalan olur canım..ısrarla sagiorum ve emziroyorum ama hala sutum aynı ml çıkıyor...anne şutu anne şutu diye baş baş bağırıyorlar ...senin sütleri bana yolla canım sen:))))))bBende mama takvyesi yapıp emziren annelere imrenenlerdenimTuvaletini yapar karnına masaj yapıp ayaklarını sıcak tutun bir haftaya kadar normal
Şaşırmadım desem yalan olur canım..ısrarla sagiorum ve emziroyorum ama hala sutum aynı ml çıkıyor...anne şutu anne şutu diye baş baş bağırıyorlar ...senin sütleri bana yolla canım sen:))))))
Tamam csnim. Peki sütü enjektör le mi biberonls mi veriyorsun?Göğüslerin ilkgunler çok yara olmustu.oyuzden elektirikli pompa aldık.birkacgun sahip vermiştim duzelene kadar.suanda da ara ara sayıyorum özellikle geceleri.daha rahat oluyor.bebeğim geceleri emerken uyuyor yatırmaya çalışırken uyanıyor.hadi tekrar emzir.oyuzden geceleri sayıyorum.ve her sağında 50_60cikiyor.bir aylık bebeklerin bir ogun de almadı gereken süt miktarı 120_150 arası olması gerekiyormuş.
Sende bi dene istersen.açsa sürekli mizmizlaniyor meme arıyor.
Canım bebekle yalnız kalmak bana tatıl gıbı gelıyor :))) babası oglanları alıp gıdıyor ben bebegı tv ızleye izleye emzırıyorum sonra gaz guz kucakla derken uyuyor dıger işlerı yapıyorumoturuyorum nete gırıyorum,Kızlar bebeklerinizle yanlız kalmaya başladınız mı ? Benim annem gitti dün yanlızız artık ama wc bile gitmeye korkuyorum ki gidip yemek yapayım mutfağa yanlız bırakırsam bir şey olacakmış gibi hissediyorum sizde durum nasıl ?
Aaaa ben de orda doğum yaptım 17 sinde, senin Dr kimdi cnm
Tek seferde direk ağzına damlatıyorum direk .Kızlar devit damlasını günde 3 damla denildi .. Bunu siz tek seferde 3 damla mı veriyorsunuz yoksa sabah-Öğlen-akşam 1 er damla olarak mı veriyorsunuz
bizede üç dedi...Biz tek seferde 4 damla veriyoruz çocuk doktorumuza da sorduk
selamlar kizlar. biz bugun 4 gunluk olduk ve bebisim bugun kusmaya basladi. sutun fazlasini cikarir diyolar ama erken degil mi?
Kızlar bebeklerinizle yanlız kalmaya başladınız mı ? Benim annem gitti dün yanlızız artık ama wc bile gitmeye korkuyorum ki gidip yemek yapayım mutfağa yanlız bırakırsam bir şey olacakmış gibi hissediyorum sizde durum nasıl ?
Ben verdim canım rahat oluyor yoksa elini emiyor benim sütüm çok az seninde öyle herhaldeki huzursuz ve emmek istiyor biz mama veriyoruz bugün sağdım çok az aç kalıyor yoksa mecburen mama veriyorum istemeseydi arada emiyor belki çoğalır sonra çay filan içiyorum humananın inş artarKızlar biz 16. Günümüzdeyiz. Bebeğim çok huzursuzlanmaya başladı. Devamlı emmesinden dolayı sütüm daha tam dolmuyo ve yeniden emmek istiyor. Emzik mi versem diyorum. Şuana kadar vermiş olan var mı?
3 gunluktu herkes gitti annem gundus geliyordu 1 2 saat oturuyordu yenek fln yapiodu o da gelmio artikKızlar bebeklerinizle yanlız kalmaya başladınız mı ? Benim annem gitti dün yanlızız artık ama wc bile gitmeye korkuyorum ki gidip yemek yapayım mutfağa yanlız bırakırsam bir şey olacakmış gibi hissediyorum sizde durum nasıl ?
Bize de 4 dedi. 1 yil boyuncabizede üç dedi...