- 10 Kasım 2012
- 522
- 145
Canım bende suanda senindurumundayim.heran yapar diye bekliyorum.bugunde yapmasa yarın doktora gidicez.sanki ben yapmıyorum beni çok huzursuz ediyor.bende mama takviyesi yapıyorum.bekar mama veriyorsun.bebeğin kaç günlük.bir ay olduk biz ama hala sutu m çoğalmadiCanim cevabin icin cok sagol ama hem emziriyorum hem de 2.5 saatte bir mama veriyorum bu durumda da yapmamasi normal mi acaba? Hala yapmadi
Ben hemen verdim alistida cenesi gelisiyor uyurken atiyor agladiginda veriyorum rahat ettimKızlar biz 16. Günümüzdeyiz. Bebeğim çok huzursuzlanmaya başladı. Devamlı emmesinden dolayı sütüm daha tam dolmuyo ve yeniden emmek istiyor. Emzik mi versem diyorum. Şuana kadar vermiş olan var mı?
Benim sutum yeterli ama emmiyor sagiyorum o da uzun suruyor arada cani isterse emiyor sıpam 30 cc ye bir olcek dedi drBenim bebegimde aynı şekilde.ama benim sürüm az sonra mama takviyesi yapıyorum uyuyor hemen..sütun yeterli mi. Bu arada sütun yetiyosa egerki kaç ml içiyor bebeğin bir içinde bilgin var mi
Tembellige alistilar daha kucukler o yuzden emmeleri zor oluyor bende cok ugrasdiyorum ciglik cigliga emiyorBiberona alıştı, sandığım sütü içiyor. Aslında küçük ucu, yarım saati buluyor neredeyse 60 ml içmesi. Daha çenesi kuvvetli değilZayıf Doğdu , dAha 3 kiloya ulaşamadık.
Benimkinde var neden oldu bilmiyortum gozunde de capak oldu hepsine anne sutu sıktim cok iyi geldi ark. Demisti azaldiBebeğinin yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar olan var mı?
4 damla dr dedi saglikocaginda 3 damla dedfiler hepsini ayni zamanda veriyorum 3 damlaKızlar devit damlasını günde 3 damla denildi .. Bunu siz tek seferde 3 damla mı veriyorsunuz yoksa sabah-Öğlen-akşam 1 er damla olarak mı veriyorsunuz
Benimkide fazlasini cikariyor doyuyor diye onemsemiyorumselamlar kizlar. biz bugun 4 gunluk olduk ve bebisim bugun kusmaya basladi. sutun fazlasini cikarir diyolar ama erken degil mi?
Cnm bebis suyu azsa kkilo almiyor benim oyke oldu su bitince aldi dr hemenmerhaba mart anneleri allah bağışlasın mis kokulu bebişlerinizi .bende nisan annesiyim çok stresliyim bu ara, fırsat bulup yazan olursa sevinirim. benimde son 20 günüm ve bebeğim son bir aydır ters, ters olduğu için sezeryan olan varmı acaba bebeğin suyundada azalma var. siz şimdi daha tecrübelisiniz dönermi sizce birde bebeğim 2 3 haftadır hiç kilo almamış ters olduğu için zannedersem büyümüyo 2200 gramda kalmış.cumartesi tekrar gidecem gene kilo almamışsa ve dönmemişse beklemelim alalım desemmi acaba
Olur canim dogum mevlutu bu o yuzden sık giyiniyor anneler bernde diz ustu elbise corap giyicemKizlar mevlutte beyaz dizlerimin biraz altinda bir elbise giysem altinada kalin kilotlucorap nasil olur sizce yoksa uzun elbise mi giyilir nasil yapiyim hic mevludede gitmedim
Canim cevabin icin cok sagol ama hem emziriyorum hem de 2.5 saatte bir mama veriyorum bu durumda da yapmamasi normal mi acaba? Hala yapmadi
Ben pompa yaparak kurtjuldum..ısrarla emzir dediler emzirdim herseyide sürdüm. Yok olmuyor.pompa alınca rahatladım.iyilestikten sonrada tekrar olmadi.resmen içim gidiyor acı çekiyordumArkadaşlar Allah'ını seven şu meme uçlarına ağrılara bi çözüm söylesin,delireceemmm
Bir de yenidoğan Sünnet'i yaptıran ya da yaptırmaya Düşünen var m Dr ve hastane araştırıyorum da
Ölü deri gibi pul pul dökülme mi öyleyse o bizde de var derisi yenilendiği için oluyor o da ..Kızlar ya ozellıkle kız bebegı olanlar kızımın genıtal bolgesınde aralarda beyaz beyaz pıslıkler var cok zor temızlıyorum ıncıtmek de ıstemıyorum, ne yapabılırım. Bu beyaz pislıkler akıntıdan mı oluyor yoksa bu koltuk altı ve benzerı kıvrımlarda hızlı buyumesınden dolayı beyaz beyaz seyler oluşuyor ondanmı oluyor yoksa baska bışeymı. Bıraz karısık oldu anlatmışımdır umarım
Ilk iki üç gün Yaptım sütüm gelene kadar artık mama vermiyorum sütüm geliyor ..Herkese merhabalar nisan annesdi olacakken mart annesi oldum ogum 20 marttadogdu
Nisan anneeri topicinden de gelen var galiba
Bu aralar logusalik psikolojisi ile kafami herseye takar oldum en basta mama isine benim gibi takviye yapan oldumu
Garmastan pomad krem .. Etkili bir krem.. Ben kullandım burda da kullanan ve faydasını gören çok.. Arada da ılık su ile yıka ..Arkadaşlar Allah'ını seven şu meme uçlarına ağrılara bi çözüm söylesin,delireceemmm
Bir de yenidoğan Sünnet'i yaptıran ya da yaptırmaya Düşünen var m Dr ve hastane araştırıyorum da
Benlm dikşlerimde de şişlik oldu 9. Gün bantı çıkarınca ve ilk önce ödem dedi Dr sonra karın yapısından selülit oluşmuş nasıl oluyorsa o da şaşırdım çünkü şişliği yayılmaya başlamıştı .. Şimdi, antibiyotik kullanıyorum ve yine bantlıyorum .. Akıntı olmaya başladı o da şişliğini alıyor sanırım .. Abse. Enfeksiyon,değil sanırım yoksa Ağrıdan acıdan duramazdım çok sıkıntılı bir ağrım yoktu ..Sezaryan olan arkadaşlar.dikisleriniz ne durumda.benim bir ay oldu ama hala hafif şişlik var.ve acı.normal mi acaba..benim gibi olan varmı.
cnm ben her emzirmeden sonra lansinoh surup gögüs pedi ile bekletiyorum hiç yoktan bir sonraki emzirmeye daha az acıyorArkadaşlar Allah'ını seven şu meme uçlarına ağrılara bi çözüm söylesin,delireceemmm
Benim de öyle 10 kilo gitti şimdilik oturduğumuz yerde,Yürüyüşe başlayınca hızlıca gitcek inşallah hele bi kırkımız çıksınAynen ya 10 kilo gitti şişlikler ama kaldık orada herkes acele etme diyor haklılar belki de dogum bitti bunu dert eder oldum
Ay aynen yaa her seferinde ciğerimi çekiyor sankiii...bu arada pompa Dediğin sağmak diymiii,olmazsa bende dinlendireyim birazBen pompa yaparak kurtjuldum..ısrarla emzir dediler emzirdim herseyide sürdüm. Yok olmuyor.pompa alınca rahatladım.iyilestikten sonrada tekrar olmadi.resmen içim gidiyor acı çekiyordum
Elimde numunesi var bi deneyeyim olmazsa,çok saol :)Garmastan pomad krem .. Etkili bir krem.. Ben kullandım burda da kullanan ve faydasını gören çok.. Arada da ılık su ile yıka ..
Onu çok yaptım zaten ama bende etkili olmadı,şuan hindistancevizi Yağı sürüyorum,ama daha etkili bişeye ihtiyacım var,çok acı oluyoocnm ben her emzirmeden sonra lansinoh surup gögüs pedi ile bekletiyorum hiç yoktan bir sonraki emzirmeye daha az acıyor
Bizde yaptırcaz ama Dr ve hastane seçemedik siz istanbulda mı yaptırdınız,hangi hastane??Yenidoğan Sünnet'i çok rahat iyiki yaptırmıştım hiç sorun yaşamadık çok şükür. Humanaya başladım içiyorum
Onu bende farkettim onu ama artık çok geç bizimki ucunu tutmaya çalışıyooCanlar gogus yarası olanlar bu benım ıkıncı dogumum ilk dogumda gogus yarasından olecektım , ama cocugu yanlış tutuşumdan kaynaklanıyormuş, cocugun memenın ucunu degıl sıyah kısmıyla beraber kavraması gerekıyormuş, sıyah yerıyle beraber kavraması ıcınde, cocuk rahat alsın fılan dıye gogsunuzu cekmeyın, nasıl anlatayım gogsunuzu gerı cekmeyın tabırı caızse cocuk gogsunuzde bogulsun işaret parmagınızla burnunun onune gelen kısmı acın onun dısında cocuk gomulsun memeye, farkında olmadan bebekde bızde cektıgımız ıçın yara oluyormuş, bunları bu dogumumda yaptım ve krem bıle surmeme gerek kalmadı
merhaba mart anneleri allah bağışlasın mis kokulu bebişlerinizi .bende nisan annesiyim çok stresliyim bu ara, fırsat bulup yazan olursa sevinirim. benimde son 20 günüm ve bebeğim son bir aydır ters, ters olduğu için sezeryan olan varmı acaba bebeğin suyundada azalma var. siz şimdi daha tecrübelisiniz dönermi sizce birde bebeğim 2 3 haftadır hiç kilo almamış ters olduğu için zannedersem büyümüyo 2200 gramda kalmış.cumartesi tekrar gidecem gene kilo almamışsa ve dönmemişse beklemelim alalım desemmi acaba
Canim cevabin icin cok sagol ama hem emziriyorum hem de 2.5 saatte bir mama veriyorum bu durumda da yapmamasi normal mi acaba? Hala yapmadi
Kızlar ya ozellıkle kız bebegı olanlar kızımın genıtal bolgesınde aralarda beyaz beyaz pıslıkler var cok zor temızlıyorum ıncıtmek de ıstemıyorum, ne yapabılırım. Bu beyaz pislıkler akıntıdan mı oluyor yoksa bu koltuk altı ve benzerı kıvrımlarda hızlı buyumesınden dolayı beyaz beyaz seyler oluşuyor ondanmı oluyor yoksa baska bışeymı. Bıraz karısık oldu anlatmışımdır umarım
Arkadaşlar Allah'ını seven şu meme uçlarına ağrılara bi çözüm söylesin,delireceemmm