2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar biz 16. Günümüzdeyiz. Bebeğim çok huzursuzlanmaya başladı. Devamlı emmesinden dolayı sütüm daha tam dolmuyo ve yeniden emmek istiyor. Emzik mi versem diyorum. Şuana kadar vermiş olan var mı?

Kızlar biz 16. Günümüzdeyiz. Bebeğim çok huzursuzlanmaya başladı. Devamlı emmesinden dolayı sütüm daha tam dolmuyo ve yeniden emmek istiyor. Emzik mi versem diyorum. Şuana kadar vermiş olan var mı?
Biz emzigi 4. Gununde verdik denemek icin hastaneye gittigimizde gep emdi cok rahat ettim ama evde pek emmiyo tam tutamiyo ama alistircam degilse memeler hep agzinda olsun istiyor

Ya gereksiz duygusala bağladım bu ara
işte o kargaşa henüz bitmedi bizde kizimda on dislerinde yarık var ememiyor tekrar kintrolumuz var yarın sorucaz sutum yeni geliyor sagip veriyorum daha catlamadan garmastan aldım günde bi kez sürüyorum
sen emzik biberon filan kullanyo musun
ben artık pes etmek üzereyim

Canim insallah bir sorun olmaz kIzin hemen emmeye baslar.disleri icin doktor ne diyo. O duygusallik bendede var hala tebrik icin aradiklarinda gozum doluyo konusamiyorum tuhaf oluyorum. Emzigi deniyoruz alisturmak istiyorum biraz biraz aliyo ama biberonu almadi yara olan gogsumden sut sagdim vermeyi denedik hic almadi. Sen moralini yuksek tutki sutun bol gelsin, birde ilik masaj yap gogsune o da iyi geliyo

Iyi geceler annisler cocuklari uyutmus olmanin hakli gururuyla mutfakta oturdum su meshur kimyon cayindan iciyorum. Gaz sorunu bizde de var soyle rahat rahat pirrtlatacagi gunler gelsin artik...

Kızlar kızım kucağımda emdikten sonra uyuyor yatagına bıraktığım an gözler açılıyor öneriniz var mı

Benimkife öyle yaaa.sürekli kızarıyor sıkıyor zorlanıyor..emerken bile savaş halindeyiz.yada uyuyup kaliyorr.kolik mi olduk bizzz.
Gecede aynı sorunları yasiyormusun..uyanıkken sürekli huzursuz mu bebeğin canım

Kızlar kızım kucağımda emdikten sonra uyuyor yatagına bıraktığım an gözler açılıyor öneriniz var mı
Benim bebegimde aynı şekilde.ama benim sürüm az sonra mama takviyesi yapıyorum uyuyor hemen..sütun yeterli mi. Bu arada sütun yetiyosa egerki kaç ml içiyor bebeğin bir içinde bilgin var mi

Iyi geceler annisler cocuklari uyutmus olmanin hakli gururuyla mutfakta oturdum su meshur kimyon cayindan iciyorum. Gaz sorunu bizde de var soyle rahat rahat pirrtlatacagi gunler gelsin artik...
ben humana marka rezene kimyon çayı aldım yoğun ısrar üzerine. çevremdekiler çocuk rahat olur dediler. onun etkisimi bilmiyorum gaz kaka anlamında çok sıkıntı yaşamıyoruz.maaşallah yaptığını duymayan kalmıyor. hatta sürekli de içmiyorum 2-3 günde bir çay bardağına bir çay kaşığı kadar. beslenmem de çok iyi değil. hamurişi tatlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…