Biz emzigi 4. Gununde verdik denemek icin hastaneye gittigimizde gep emdi cok rahat ettim ama evde pek emmiyo tam tutamiyo ama alistircam degilse memeler hep agzinda olsun istiyorKızlar biz 16. Günümüzdeyiz. Bebeğim çok huzursuzlanmaya başladı. Devamlı emmesinden dolayı sütüm daha tam dolmuyo ve yeniden emmek istiyor. Emzik mi versem diyorum. Şuana kadar vermiş olan var mı?
O bacak ağrısı bende de var yerden bişi alamıyorum ..kizlar bugun 12. gunumuz zaman cok cabuk geciyor yaa dikislerimde agrimiyor artik cok sukur ama amelyattan sonra bacagima vurduklari agri kesici ignelerin yeri acimaya basladi oturup kalkinca cok agriyor
Ya gereksiz duygusala bağladım bu araAllah kolaylik versin canim, yara olursa aklinda bulunsun garmastan pomat al kullan ben cok cektim cok yarildi ve kanadilar. Insallah en kisa zamanda sutun bol gelir ve kizin bol bol icer. Kizinda bir problem olmadi dimi eve gonderdiklerine gore iyidir. Bizde ilk geldigimizde ev bir karisti ne oldugunu anlamadim simdi duzen oturdu, sende stres yapma guzel dusun guzel olur sutunde gelir
Ben ilk günden beri verdım cenesi gelişir diye. Aşır ı gelişti beni bile yiyebilirKızlar biz 16. Günümüzdeyiz. Bebeğim çok huzursuzlanmaya başladı. Devamlı emmesinden dolayı sütüm daha tam dolmuyo ve yeniden emmek istiyor. Emzik mi versem diyorum. Şuana kadar vermiş olan var mı?
Ben veriyorum canım baya da rahat ettimKızlar biz 16. Günümüzdeyiz. Bebeğim çok huzursuzlanmaya başladı. Devamlı emmesinden dolayı sütüm daha tam dolmuyo ve yeniden emmek istiyor. Emzik mi versem diyorum. Şuana kadar vermiş olan var mı?
Ya gereksiz duygusala bağladım bu ara
işte o kargaşa henüz bitmedi bizde kizimda on dislerinde yarık var ememiyor tekrar kintrolumuz var yarın sorucaz sutum yeni geliyor sagip veriyorum daha catlamadan garmastan aldım günde bi kez sürüyorum
sen emzik biberon filan kullanyo musun
ben artık pes etmek üzereyim
Nasıl veriyorsun cnm mesela uyurken hep ağzında mı yoksa mızmızlık yaptığında mı?Ben veriyorum canım baya da rahat ettim
Uyuyacagı zaman verıyotkm sonra arıyor dalınca zaten gün içinde de aynıNasıl veriyorsun cnm mesela uyurken hep ağzında mı yoksa mızmızlık yaptığında mı?
Emiyor veya mama içiyor genelde uyuyor zaten süt içip uyumuyorsa veriyorum rahat ediyorum yoksa memede uyumak istiyorNasıl veriyorsun cnm mesela uyurken hep ağzında mı yoksa mızmızlık yaptığında mı?
Benimkife öyle yaaa.sürekli kızarıyor sıkıyor zorlanıyor..emerken bile savaş halindeyiz.yada uyuyup kaliyorr.kolik mi olduk bizzz.Gaz problemimiz var kuzum cikartamiyor gazini sapsimplat kullandim daha kotu oldu gaz falan cikarmayi birak iki gece bagirdi yavrum rezene ve anason yagindan olusan bitkisel bi damla kullqndim eh idare eder ama gecmio bu gaz yavrum surekli ikinio emerken uyurken kucagimdayken hwp bi ikinma var kolik mi acaba die dusunmeye basladim artik gunleedir gece uykum yok gunduzde is guc 2 cocuk daha var ojulu yemegi uyumaya vaktim yok yorgunluktan hasta oldum sitma tuttu allahtan ertesi gune gecti
Ben 2 cocuk daha buyuttum amq boyle gaz problemi yasamadim
Benim bebegimde aynı şekilde.ama benim sürüm az sonra mama takviyesi yapıyorum uyuyor hemen..sütun yeterli mi. Bu arada sütun yetiyosa egerki kaç ml içiyor bebeğin bir içinde bilgin var miKızlar kızım kucağımda emdikten sonra uyuyor yatagına bıraktığım an gözler açılıyor öneriniz var mı
Sutun az oldugunu nereden biliyorsununz?Benim bebegimde aynı şekilde.ama benim sürüm az sonra mama takviyesi yapıyorum uyuyor hemen..sütun yeterli mi. Bu arada sütun yetiyosa egerki kaç ml içiyor bebeğin bir içinde bilgin var mi
aynen yaa gece hic uyuyamiyoruzz bu yuzdenKızlar kızım kucağımda emdikten sonra uyuyor yatagına bıraktığım an gözler açılıyor öneriniz var mı
sagdığın sütü nasıl içiyormu.acaba biberonun ucu genişmi öyle olunca daha kolay geliyor ve bırakıyorlar emmeyi
Aynen uykusuz bir gece geçirdikaynen yaa gece hic uyuyamiyoruzz bu yuzden
ben humana marka rezene kimyon çayı aldım yoğun ısrar üzerine. çevremdekiler çocuk rahat olur dediler. onun etkisimi bilmiyorum gaz kaka anlamında çok sıkıntı yaşamıyoruz.maaşallah yaptığını duymayan kalmıyor. hatta sürekli de içmiyorum 2-3 günde bir çay bardağına bir çay kaşığı kadar. beslenmem de çok iyi değil. hamurişi tatlı.Iyi geceler annisler cocuklari uyutmus olmanin hakli gururuyla mutfakta oturdum su meshur kimyon cayindan iciyorum. Gaz sorunu bizde de var soyle rahat rahat pirrtlatacagi gunler gelsin artik...