2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Nasıl hazırlıyorsunuz cayı hazır mı yoksa? Bende içmek istiyorum

İstanbul anadolu yakası çocuk doktoru tavsiye var mi?

ben doğum yaptığım hastanedeki doktory beğendim ve devam etme kararı aldım... Kartal a bağlı bir semtte oturuyorum Sancaktepe ye gidiyorum.. Via Hospital / Mahi Bayraktar doktor ismi.

Kızlar biz 16. Günümüzdeyiz. Bebeğim çok huzursuzlanmaya başladı. Devamlı emmesinden dolayı sütüm daha tam dolmuyo ve yeniden emmek istiyor. Emzik mi versem diyorum. Şuana kadar vermiş olan var mı?

Sen yetmiyor sanıyorsundur , bebeğin göğüslerini tam boşaltıyo demekki.. kakasını bir yemek kaşığı kadar yapıyorsa ve 5-6 tane kakalı bez oluyorsa günde yetiyor demektir... her on dakikada bir süt tekrar doluyor göğse...

Bebeğinin yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar olan var mı?

Oğlumda oluyor geçiyo tekrar çıkıyo..

Nasıl hazırlıyorsunuz cayı hazır mı yoksa? Bende içmek istiyorum
çay oralet gibi aynı. ister soğuk ister sıcak suda içebiliyosun. ben tadını sevmediğim için içme suyuna hazırlayıp bir dikişte içiyorum. bana hastanede o markanın süt artırıcısını alabilirsin demişlerdi. ben gaz ile ilgili olanı aldım.

sen cayi hazir aliyorsun sanirim ben onu bulamam burada evde kendim yapmak istiyorum kimyon cayini birde faydasini görmeye basladin mi ?

kizlar kendimi cok sisman hissediyorum öyleyimde zaten siyet yapamam emziriyorum kimyon cayi icmek istiyorum faydasi olur mu siyce birde spor veya evde kendi hareket yapan var mi neler yapiyorsunuz ?

Benim bebegimde aynı şekilde.ama benim sürüm az sonra mama takviyesi yapıyorum uyuyor hemen..sütun yeterli mi. Bu arada sütun yetiyosa egerki kaç ml içiyor bebeğin bir içinde bilgin var mi
canım mama vermiyorum yetiyor sanırım süt ama cc si hakkında bi bilgim yok ne yazıkkı

Selam arkadaslar
20 gunluk bebegim kakasini en son dun sabah 6'da yapti zaten gazi var cok ikiniyo acaba kakasini yapmadigi icin de mi bu kadar rahatsiz icim gidiyo aglamamak icin kendimi zor tutuyorum telaslanmam gerekir mi ne yapmaliyim lutfen bi care

Kızlar devit damlasını günde 3 damla denildi .. Bunu siz tek seferde 3 damla mı veriyorsunuz yoksa sabah-Öğlen-akşam 1 er damla olarak mı veriyorsunuz

Karınına masaj yap canım o zaman yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…