- 13 Eylül 2011
- 1.245
- 896
Var canım normalmişBebeğinin yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar olan var mı?
Nasıl hazırlıyorsunuz cayı hazır mı yoksa? Bende içmek istiyorumben humana marka rezene kimyon çayı aldım yoğun ısrar üzerine. çevremdekiler çocuk rahat olur dediler. onun etkisimi bilmiyorum gaz kaka anlamında çok sıkıntı yaşamıyoruz.maaşallah yaptığını duymayan kalmıyor. hatta sürekli de içmiyorum 2-3 günde bir çay bardağına bir çay kaşığı kadar. beslenmem de çok iyi değil. hamurişi tatlı.
Bazen sagipda veriyorum.50ml çıkıyor her seferinde..benim bebeğinin 90_100ml içmesi gerekiyormusSutun az oldugunu nereden biliyorsununz?
İstanbul anadolu yakası çocuk doktoru tavsiye var mi?
Kızlar biz 16. Günümüzdeyiz. Bebeğim çok huzursuzlanmaya başladı. Devamlı emmesinden dolayı sütüm daha tam dolmuyo ve yeniden emmek istiyor. Emzik mi versem diyorum. Şuana kadar vermiş olan var mı?
Bebeğinin yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar olan var mı?
çay oralet gibi aynı. ister soğuk ister sıcak suda içebiliyosun. ben tadını sevmediğim için içme suyuna hazırlayıp bir dikişte içiyorum. bana hastanede o markanın süt artırıcısını alabilirsin demişlerdi. ben gaz ile ilgili olanı aldım.Nasıl hazırlıyorsunuz cayı hazır mı yoksa? Bende içmek istiyorum
sen cayi hazir aliyorsun sanirim ben onu bulamam burada evde kendim yapmak istiyorum kimyon cayini birde faydasini görmeye basladin mi ?çay oralet gibi aynı. ister soğuk ister sıcak suda içebiliyosun. ben tadını sevmediğim için içme suyuna hazırlayıp bir dikişte içiyorum. bana hastanede o markanın süt artırıcısını alabilirsin demişlerdi. ben gaz ile ilgili olanı aldım.
canım mama vermiyorum yetiyor sanırım süt ama cc si hakkında bi bilgim yok ne yazıkkıBenim bebegimde aynı şekilde.ama benim sürüm az sonra mama takviyesi yapıyorum uyuyor hemen..sütun yeterli mi. Bu arada sütun yetiyosa egerki kaç ml içiyor bebeğin bir içinde bilgin var mi
benimkinde de oluyor canım doktor anne sütündeki hormanlardan dolayı olabilir dedi banaBebeğinin yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar olan var mı?
Karınına masaj yap canım o zaman yaparSelam arkadaslar
20 gunluk bebegim kakasini en son dun sabah 6'da yapti zaten gazi var cok ikiniyo acaba kakasini yapmadigi icin de mi bu kadar rahatsiz icim gidiyo aglamamak icin kendimi zor tutuyorum telaslanmam gerekir mi ne yapmaliyim lutfen bi care
O kadar sık değiştirmeye gerek yok canım kaka yaptıgı zaman değiştiriyorum benkızlar bezini kaka yada çiş yaptıgı zaman mı değiştiriyorsunuz yoksa 2 saatte bir emzirme öncesi falan mı
ben doğum yaptığım hastanedeki doktory beğendim ve devam etme kararı aldım... Kartal a bağlı bir semtte oturuyorum Sancaktepe ye gidiyorum.. Via Hospital / Mahi Bayraktar doktor ismi.
sagol canim. viahospital biliyorum. Bir arkadasim da orada bir dr tavdiye etmişti. Belki de odur. Sorayım ayni doktor mu diye.
Sen yetmiyor sanıyorsundur , bebeğin göğüslerini tam boşaltıyo demekki.. kakasını bir yemek kaşığı kadar yapıyorsa ve 5-6 tane kakalı bez oluyorsa günde yetiyor demektir... her on dakikada bir süt tekrar doluyor göğse...
Oğlumda oluyor geçiyo tekrar çıkıyo..
Metak ettigim şu. Neden sagma ihtiyaci duydunuz? Ben daha sagmadim. Acaba sagmali miyim yani. ne kadar geliyor bilmiyorum çünküBazen sagipda veriyorum.50ml çıkıyor her seferinde..benim bebeğinin 90_100ml içmesi gerekiyormus
Bana dr 4 damla dedi. Tek seferde 4 damla veriyorumKızlar devit damlasını günde 3 damla denildi .. Bunu siz tek seferde 3 damla mı veriyorsunuz yoksa sabah-Öğlen-akşam 1 er damla olarak mı veriyorsunuz
Kaka yaptigi zaman. Zaten bez o kadar teknolojik ki. Her cisde degistirmeye gerek kalmıyorkızlar bezini kaka yada çiş yaptıgı zaman mı değiştiriyorsunuz yoksa 2 saatte bir emzirme öncesi falan mı
Kimyon cayi tarifini tekrar yazabilir misin? Bir de bu cayi icince bebisde gaz olmayacak mi?Iyi geceler annisler cocuklari uyutmus olmanin hakli gururuyla mutfakta oturdum su meshur kimyon cayindan iciyorum. Gaz sorunu bizde de var soyle rahat rahat pirrtlatacagi gunler gelsin artik...
tek sefrde canımKızlar devit damlasını günde 3 damla denildi .. Bunu siz tek seferde 3 damla mı veriyorsunuz yoksa sabah-Öğlen-akşam 1 er damla olarak mı veriyorsunuz