2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Arkadaslar bebis kaç günlük biz y bakimdan çıktığında 13 gunluktu 2 saatte 1 45 ml anne sütü aliyor du bezinin 4 yada 5 k

Sağ göğsünü mama verme hemen pes etme maMayı biberonla mi veriyon 0 numara kullan chicco yada avent yavaş akış alisir ama pes etme

Küçük olduğu için mecburen veriyoruz mamayı, çok inatçı! Memeyi verince Çığlık çığlığa, ağlamaktan morarıyo nerdeyse. Dayanamıyorum o zaman :)

Slm kızlar, yeni topik hayırlı olsun.
Ben de doğum yapalı 14 gün oldu. Ama maalesef kızımı erdirmeyi başaramadım. Gecenin bu saatinde pompa yapıyorum. Her gün koca bir savaşımız var, göğsümü tutmak istemiyor, hatta aventin meme ucu var onunla deniyorun, çünkü çenesi çok Güçsüz. 2,340 gr Doğdu minnoşum :). Hastanede mama verildi tabi ilk etapta, mamayı zevkle içiyor. Emzirmeye çalışınca da çıldırıyor, tembellik ediyor. Alıştı hazıra :)) Bir hafta daha denicem böyle, olmadı olmuyacak heralde, tamamen mamaya dönücez :KK43:
O meme tuttturma çabasını az da olda anlayabiliyorm. İlk hafta çok jğraştık. Mama da vermiştik ondan da pek istemiyordu ama eve geldiğimiz gün mama saatini azalttıp memeye dayadıM. Nerdeyse bütün gece memedem ayrılmadı sütüm de yeni gelmişti. Çook yoruldm ama Allaha şükür değdi. Artık memeyi tutuyor yeterli geliyot mu bilmiyrm tabi

Annişler benm kız 11 günlük uykusunda sık sık ıkınıyor sıkılıyor pırtlıyor elleri burnuna yüzüne götürüyor o sırada nefes fln da tutuyor. Verirkrn bazen ağızfan puf die bazen burundan sesli bi şekilde veriyor. Arada horlarmış gibi ses geliyor. gelenler ilerde geniz etine baktır dedi. Dahaçok küçükdimi ama. Normal mi bu Uyku halleri

Annişler benm kız 11 günlük uykusunda sık sık ıkınıyor sıkılıyor pırtlıyor elleri burnuna yüzüne götürüyor o sırada nefes fln da tutuyor. Verirkrn bazen ağızfan puf die bazen burundan sesli bi şekilde veriyor. Arada horlarmış gibi ses geliyor. gelenler ilerde geniz etine baktır dedi. Dahaçok küçükdimi ama. Normal mi bu Uyku halleri
Canım bunlar benim kızımda da var

Aynı hareketler benim kızımda da var uyandı sanılıyorum bakıyorum uykuya devam ediyor birde gözleri cok çapak oldu dün dısarı çıkmıştık ondan sanırım sütümü sürüyorum inş geçer
Gözleri genelde burun kanalı tıkalı olmasından kaynaklanır masaj yapmalısınız birde ılık su yada sutunle temizle

Kızlar goğus pedi aldımızmı sut akıyo sabah kalkınca heryerm kokuyo gıbı işe başlayınca ne kullancaz. Bole akmazmı kıyafetinize

bende istiyorum sünneti.cerrahmı yaptı ürologmu kime yaptırcagımıza karar versek kolayda .ne kadara yatırdınız birde.
burda çocuk hastanesinde çocuk cerrahları var ama ameliyathaneye alınmıyo aileler o yüzden özelde istiyorum

Cnm özür giremedim ancak gördüm çocuk genel cerrahi yapıyor ilk 15 gun içerisinde yaptırdığımız için 560 tl ye yaptırdık doğum yaptığım hastanede oldu

Kızlar goğus pedi aldımızmı sut akıyo sabah kalkınca heryerm kokuyo gıbı işe başlayınca ne kullancaz. Bole akmazmı kıyafetinize

Canım Göğüs pedi muhakkak almalısın ve uzun zaman kullanacaksın zaten
Kızlar evde kullanmak için göğüs kalkanı alın bence,hem sütler boşa gitmez,biriken sütü verirsiniz bebeğe,göğüs pedini dışarda kullanırsınız...
O kadar süt birikiyo ki inanamazsınız,atın dolaba ihtiyaç halinde verin bebeğe...

X