2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Küçük olduğu için mecburen veriyoruz mamayı, çok inatçı! Memeyi verince Çığlık çığlığa, ağlamaktan morarıyo nerdeyse. Dayanamıyorum o zaman :)

O meme tuttturma çabasını az da olda anlayabiliyorm. İlk hafta çok jğraştık. Mama da vermiştik ondan da pek istemiyordu ama eve geldiğimiz gün mama saatini azalttıp memeye dayadıM. Nerdeyse bütün gece memedem ayrılmadı sütüm de yeni gelmişti. Çook yoruldm ama Allaha şükür değdi. Artık memeyi tutuyor yeterli geliyot mu bilmiyrm tabi

Annişler benm kız 11 günlük uykusunda sık sık ıkınıyor sıkılıyor pırtlıyor elleri burnuna yüzüne götürüyor o sırada nefes fln da tutuyor. Verirkrn bazen ağızfan puf die bazen burundan sesli bi şekilde veriyor. Arada horlarmış gibi ses geliyor. gelenler ilerde geniz etine baktır dedi. Dahaçok küçükdimi ama. Normal mi bu Uyku halleri

Canım bunlar benim kızımda da var

Gözleri genelde burun kanalı tıkalı olmasından kaynaklanır masaj yapmalısınız birde ılık su yada sutunle temizle

Kızlar goğus pedi aldımızmı sut akıyo sabah kalkınca heryerm kokuyo gıbı işe başlayınca ne kullancaz. Bole akmazmı kıyafetinize

Cnm özür giremedim ancak gördüm çocuk genel cerrahi yapıyor ilk 15 gun içerisinde yaptırdığımız için 560 tl ye yaptırdık doğum yaptığım hastanede oldu

Kızlar goğus pedi aldımızmı sut akıyo sabah kalkınca heryerm kokuyo gıbı işe başlayınca ne kullancaz. Bole akmazmı kıyafetinize

Canım Göğüs pedi muhakkak almalısın ve uzun zaman kullanacaksın zaten
Kızlar evde kullanmak için göğüs kalkanı alın bence,hem sütler boşa gitmez,biriken sütü verirsiniz bebeğe,göğüs pedini dışarda kullanırsınız...
O kadar süt birikiyo ki inanamazsınız,atın dolaba ihtiyaç halinde verin bebeğe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…