- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 36
anladımöyle takılmak istedim sadece. bende face yok o yuzden bilmiyorum
ıns olursun ama benimki çok düzensin geçen ay 2 kere oldumbir de bugun okudum da cogu kişi regli olmuş ben daha olmadım ya 4 ay oldu
yok canım çalısmıyorum maalesef. gecenlerde kpss tercihi yaptım bakalım bekliyoruz dahaanladımsen calısıyomuydun
düzene hemen girmiyormus zaten cnmıns olursun ama benimki çok düzensin geçen ay 2 kere oldum
hadi hayırlısı ,ben seni atillanınannesiyle karıstırıyorum nickleriyok canım çalısmıyorum maalesef. gecenlerde kpss tercihi yaptım bakalım bekliyoruz daha
haklısındüzene hemen girmiyormus zaten cnm
yok canım çalısmıyorum maalesef. gecenlerde kpss tercihi yaptım bakalım bekliyoruz daha
:)hadi hayırlısı ,ben seni atillanınannesiyle karıstırıyorum nickleri
hadi ya haberim yok bakayım hemen senin puan kac bölüm necanım tercihler az önce açıklandı bende bi umut bekliyodum ama malesef olmadı
ben de yerleşememişimcanım tercihler az önce açıklandı bende bi umut bekliyodum ama malesef olmadı
ben de yerleşememişimbana zaten rehber bu yıl olmaz 3 ya da 4 te gidersin dedi
olması bi dert olmaması bi dert. ben de maliye mezunuyum puan tabi yaptıkları haksızlık nedeniyle 83.83Hayırlsı olsunn canım, benimde kamu yönetimi benimde ancak 3-4 te olur ama işte insan bi heyecan yapıyo yine
evet canım orası öyle ama rabbim heyecan vereydi ben yapamayaydım insanlar bunca hakka niye giriyo anlamıyorum amannnn neyse ya ben oglus uyanmasın diye oturma odasından dısarı cıkıp hapsırıyorum :) tv sesine uyanmıyo ama kerata hapsırıgıma uyanıyo :)üzülmeyin kızlar herşeyde bir hayır vardır
Haha benimkide oyle :) gunduz uykusu cok kisa ya,ins olur kazanirsin ilerdeevet canım orası öyle ama rabbim heyecan vereydi ben yapamayaydım insanlar bunca hakka niye giriyo anlamıyorum amannnn neyse ya ben oglus uyanmasın diye oturma odasından dısarı cıkıp hapsırıyorum :) tv sesine uyanmıyo ama kerata hapsırıgıma uyanıyo :)
bizimkinin gündüz uykusu eskiden kısa idi gazlı zamanlarında. şimdii değisiyo bazen bi saat bazen üç saat uyuyo ama uyanınca 2 2.5 saat ayakta kalıyor yorulunca uyumak için başlıyo mızırdanmaya :)Haha benimkide oyle :) gunduz uykusu cok kisa ya,ins olur kazanirsin ilerde
Kızlar ya bebişini yek başına yıkayanlar nasıl yılıyorsunuz anlatırmsnz kaynanamla yıkamaktan bıktım yaa kadın çok panik aacele etmekten ne yaptığımı anlamıyorm
Keske uyusa o kadar, iyi duruyor lavoba altinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?