Bizimki de öyle :) bi gün alt açma minderinde yatağın ortasına köşeleme koydum. 2dk lığına wc ye gittim geldim minder boş, dönmüş ekteki gibiydi kuzum maşallah sübhanallahBizimki kendi çabasıyla ogrendi ilk gordugumde cok sasirmistim :)
evet :) ben sürekli topuz ya da örüyorum saçlarımı :)Donerler cnm zaten hareketler karistirmalar başlayınca bize cok is cikacak :) sizinkiler de saçınızı cok cekiyor mu benimki cok cekiyo :)
Bizim oğlan da çok hareketli maşallah sübhanallah. 1 aylıkken eşimin teyzesi geldi, kucağına almış kız bu ne kız böyle diyo, karnındayken de böyle miydi diyo :)) hiç durmuyo kıpır kıpır diye :)) ben de söyledim, kaburgalarımı acıtıyodu, uykudan uyandığım da oldu diye :) tabi şimdilerde daha bi arttı bu hareketlilik.Dogrudur cnm daha ilk bebek tecrübem yok benim. Ama oglusum cok hareketli massallah insallah cabucak emekledigini yürüdüğünü de görürüz kuzucuklarimizin :)
Ben de oglusu uzun zamandır gunde birkac kez koyuyorum eskiden geri geri suruklenirdi simdi one dogru surukleniyor ama on on bes dk sonra kaldir beni diye mizmizlanmaya basliyor bilmiyor ki iyiligine yapıyorum :)Benim oğluş da 11 Mart doğumlu, bize Dr 2.ay kontrolünde yüzüstü egzersiz yaptırın kol ve boyun kasları gelirsin diye günde bikaç kez ağlayana dek dedi. Biz kafasını güzel tutabildiğini görünce belki de. Dirsekler gün günden güçlendi bak o hareketi yaptırdıkça maşallah sübhanallah. Her bebeğin bir olmuyo tabi, bakalım ne zaman emekleyecekler :) sağlıklı olsunlar da varsın geç olsun
Aman cnm artik yuksek yerde koymayalim ben duser diye korkuyorum artikBizimki de öyle :) bi gün alt açma minderinde yatağın ortasına köşeleme koydum. 2dk lığına wc ye gittim geldim minder boş, dönmüş ekteki gibiydi kuzum maşallah sübhanallah
Benim kızımda öyle :) teyzesinden saç birakmadiDonerler cnm zaten hareketler karistirmalar başlayınca bize cok is cikacak :) sizinkiler de saçınızı cok cekiyor mu benimki cok cekiyo :)
Bana doktor demedi annem ısrarla yaptr dedi yaptırdım şimdi elini tutuyorum ayağa kalkıyor :)Benim oğluş da 11 Mart doğumlu, bize Dr 2.ay kontrolünde yüzüstü egzersiz yaptırın kol ve boyun kasları gelirsin diye günde bikaç kez ağlayana dek dedi. Biz kafasını güzel tutabildiğini görünce belki de. Dirsekler gün günden güçlendi bak o hareketi yaptırdıkça maşallah sübhanallah. Her bebeğin bir olmuyo tabi, bakalım ne zaman emekleyecekler :) sağlıklı olsunlar da varsın geç olsun
galiba yakında benim sacım da kalmayacak :)Benim kızımda öyle :) teyzesinden saç birakmadi
benimkide yoluyorgaliba yakında benim sacım da kalmayacak :)
ne kadarlık bebeğinizBizimki de öyle :) bi gün alt açma minderinde yatağın ortasına köşeleme koydum. 2dk lığına wc ye gittim geldim minder boş, dönmüş ekteki gibiydi kuzum maşallah sübhanallah
evet :) ben sürekli topuz ya da örüyorum saçlarımı :)
11 Mart'ta doğdune kadarlık bebeğiniz
Gozunaydin,bende dun oldum,gecen ayda iki kere oldub iki hafta arayla,cok duzensizkızlar ben regl oldum13 ayın patlamasını yaşıyorum!
Gozunaydin,bende dun oldum,gecen ayda iki kere oldub iki hafta arayla,cok duzensiz
Benim inmedi,gobek duruyorbenim doğumdan sonra ilk reglim. acaba karnım biraz iner mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?