2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

filesine yatırıyor yıkıyorum. nesi zor ki anlamadım? ben hep tek yıkadım. hatta lavaboda bile yıkıyorum ben altına kaka yaptığında komple.
ben de bu ara pamukla silmeye başladım cok zararlı seyler kullanıyoruz bebeklerimize ıslak mendil falan
bu arada süpürgeli cadı seninle beni karıstırdı :)

ben de bu ara pamukla silmeye başladım cok zararlı seyler kullanıyoruz bebeklerimize ıslak mendil falan

ehehe gördüm gördüm :) ilk ay bende temizleme pamuğunu ıslatıp siliyordum poposunu falan ama o da pamuk bırakıyor çocuğun pipisinde :) ıslak mendiller falan haklısın zararlı ben mecbur kalmadıkca kullanmamaya gayret ediyorum zaten evdeysem ve cocuk altını kirlettiyse dediğim gibi lavaboda yıkıyorum, silmiyorum ıslak havluyla falan .

geçmiş olsun ,bizim 2ay aşımızda kırmızı olmus ama kabuk yoktu normaldir degılmı
Doktora gosterdim kabuklanmasi ve sivilce gibi iltihaplanmasi normalmis. Doktor olmasi gereken bu dedi. Kizlar bu arada ogluma idrar tahlilide yaptik sadece anne sutu almasina ragmen idrarda kristallenme yani kum dokme oldu.doktor su ver dedi ben zaten veriyodum ama arttirircam doktorda oyle dedi zaten. Aklinizda olsun sadece anne sutude olsa 4. Ayi dolduktan sonra su verin hele bu sicaklarda sonra bobrek tasina donusebiliyormus bu kum.

Yok hepsı otıstık olmuyordur tabıde gec konuşma gec öğprenme dıkkat dagınıklıgı cogunda oluyor

:))) Benlm kızımda ben sesli hapşırınca ağzını büze büze ağlıyor :) kızdığımı mı sanıyor ki :) korkuyor ... Yavrum Benlm ya kıyamıyorum dil döke döke sakinleştiriyorum ..

Ben de pamukla siliyordum hep 3 ay olunca bıraktım uni baby nin Islak mendilini kullanıyorum şimdi ... Çok büyük pişik olmadı hiç bazen. Tam popo deliğini olduğu kısımda kızarıklık oluyor devamlı Nivea pişik Önleyici kremini sürüyorum Dr da çok pişik olursa Hametanı önerdi

Geçmiş olsun canım. Oğlun çok tatlı maşallah benimki de az saçlısı baya benziyorlar.

Bende bizim Kızın Altını hep pamukla siliyorum e bebekte olan pamuklar yapışmıyor çok güzel hem sağlıklı dışarıda uni baby yenidoğan ıslan mendil kullanıyorum

Benm
kız bıraz tontiş ve hareketli tutamıyorum kollarım çok halsiz
benimki 7600 gr. ve suyu görünce kıpır kıpır oluyor :) bide beni düşün :)
kolum kopuyor banyo su içinde kalıyor ama tek başıma başarıyla tamamlıyorum banyo olayını. sende yapabilirsin yeterki korkma

bu arada biz bu sabah beşli karma aşısı olduk. difteri, boğmaca, tetanoz vs içinmiş. iki bacağından birer kez batırdılar. ilk defa çok ağladı. dr u aşının biraz yaktığını ama ateş çıkarmadığını söyledi. bebeğimi aşıdan sonra anneme teslim edip, işin yolunu tuttum. umarım huysuzluk yapıp oruçlu kadını bezdirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…