geçmiş olsun ,bizim 2ay aşımızda kırmızı olmus ama kabuk yoktu normaldir degılmıKizlar merhaba okudugum kadariyla sizler ve bebisler iiyisiniz cokk sukur.... biz bugun 4 ay 5 gunluk olduk. Konttolu ve asiyi anlatayım. Havalar sicak diye azaz su veriyodum iyiki vermisim. Oglum cok az cis yapiyodu tam kontrole giderken cisinde pembemsi turuncu ya yakin iz gördük vok telaslandik. Doktor korkacak bisey yok sicaktan suyu terle atiyo bu da kristallenme cok normal dedi.ama emin olmak icin bobrek ultrasonu cekildi cok sukur iyi. Sadece biraz daha fazla su verebilirsin dedi. Ama bol bol emzirsende olur dedi. Az kilo aldigini soylemistim zateen. Hareketlilik konusunda sizlerle ayni kucagimda tutarken yoruluyorum resmen atiyo kendini tutmak icin baya uğraşıyorum. Hiriltisi azaldi doktorda geniz akintisi o dedi. Cigerleri temiz cok sukur. Dun 4. Ay asilarimizi olduk zaten olmadan once az atesi vardi hemsirede ates düşürücü ver bunlar yapiyo ates dedi. 2. Ayda cok rahat igecirdik ama aksamdan beri atesi oldu yani en yuksek 37.9 oldu sabah yine az ates dusurucu verdim dus aldirdim iyi simdilik. Ha bide bizim verem asisi yeri kabuk baglamisti ici beyaz iltihapti bu sabah kabuk kalkti akti iltihap birazda kanadi telas yaptim Hemsire yi aradim getir doktor gorsun belki mikrop kapmistir dedi. Insss degildir. Durumlar böyle yazsiklarim innss isinize yarar bunlara benzeyen seyler yasarsaniz en azindan fikriniz olur. Doktordan doneyim yazarim ne dedigini belkiee normaldir böyle olmasi bakalim.
Evet benim kızımda izlemeye çalışıyor TV yi kaldırmayı düşünüyorumbu arada bizimki televizyon izliyor yarenkli, sesli ve hareketli olması ilgisini çekiyor ama bu kadar erkenden izlesin istemiyorum. tv'ye sırtı dönük oturturup eline oyuncak veriyorum ama kafasını çevirip gene izlemeye çalışıyor sizinkilerde öyle mi?
bu arada bizimki televizyon izliyor yarenkli, sesli ve hareketli olması ilgisini çekiyor ama bu kadar erkenden izlesin istemiyorum. tv'ye sırtı dönük oturturup eline oyuncak veriyorum ama kafasını çevirip gene izlemeye çalışıyor sizinkilerde öyle mi?
benımkide izlıyorbu arada bizimki televizyon izliyor yarenkli, sesli ve hareketli olması ilgisini çekiyor ama bu kadar erkenden izlesin istemiyorum. tv'ye sırtı dönük oturturup eline oyuncak veriyorum ama kafasını çevirip gene izlemeye çalışıyor sizinkilerde öyle mi?
bu arada bizimki televizyon izliyor yarenkli, sesli ve hareketli olması ilgisini çekiyor ama bu kadar erkenden izlesin istemiyorum. tv'ye sırtı dönük oturturup eline oyuncak veriyorum ama kafasını çevirip gene izlemeye çalışıyor sizinkilerde öyle mi?
benimkide izlemeye bayılıyo, ben ters çeviriyorum sürekli şimdiden izlemesini istemiyorum. akşamları yemek hazırlarken eşime birakıyorm çocuğu biraz ilgileniyo durmuyosa hemen tv ye çeviriyo deli ediyo beni, neymiş efendim zaten izleyecemiş bari şimdi baksinda mizmizlanmasın, biz bütün gün ilgileniyoruz onlar dayanamayıp hemen pes ediyolar
Tv çok zararlı 2yasına kadar izletmeyin otistik olur dıyolar. Ama benim kardeşimde yeğenlerimde hep tv izlerdi çizgi film susam sokağıyla buyuduler. Ana kucagını koyatdk karşısına yeğenlerde reklam delisiydi. Hepsi turp gibi maşallahKızlar tv bu donemde gozu için, ilerkı donemde gelışımı için cok sakı calı cok zararlı, ama ne yalan soylıyım tv cok guzel bır bakıcı işini çok ıyı yapıyor
eşinle yıkasanKızlar ya bebişini yek başına yıkayanlar nasıl yılıyorsunuz anlatırmsnz kaynanamla yıkamaktan bıktım yaa kadın çok panik aacele etmekten ne yaptığımı anlamıyorm
Canim ben kuvete biraz su koyuyorum icine yatiriyorum bebisi. Onden vucudunu ve kafasini yikiyorum sonra sol koluna aliyorum. Sirtini yikiyorum. En son kaldirip suyu boca ediyorum. Ilk basta zorlaniyordum belim filan agriyordu. Simdi alistim. Ben de kayinvalide ile yikiyordum. Boynunu filan cekiyordu icim gidiyordu. Simdi yaptirmiyorum. Sizlerde de varmi boyun cekme. Bacaktan sallandirma vs..Kızlar ya bebişini yek başına yıkayanlar nasıl yılıyorsunuz anlatırmsnz kaynanamla yıkamaktan bıktım yaa kadın çok panik aacele etmekten ne yaptığımı anlamıyorm
Aynı bende senin gibi tek basıma yıkıyorum rahat oluyorCanim ben kuvete biraz su koyuyorum icine yatiriyorum bebisi. Onden vucudunu ve kafasini yikiyorum sonra sol koluna aliyorum. Sirtini yikiyorum. En son kaldirip suyu boca ediyorum. Ilk basta zorlaniyordum belim filan agriyordu. Simdi alistim. Ben de kayinvalide ile yikiyordum. Boynunu filan cekiyordu icim gidiyordu. Simdi yaptirmiyorum. Sizlerde de varmi boyun cekme. Bacaktan sallandirma vs..
Kızlar ya bebişini yek başına yıkayanlar nasıl yılıyorsunuz anlatırmsnz kaynanamla yıkamaktan bıktım yaa kadın çok panik aacele etmekten ne yaptığımı anlamıyorm
Sadece giciklik olmasi adina cevap yazıyorum hic bilmiyorumfacedekı kk mart annelerı grubun adı neydı
aa neden gıcıklıkSadece giciklik olmasi adina cevap yazıyorum hic bilmiyorum
öyle takılmak istedim sadece. bende face yok o yuzden bilmiyorumaa neden gıcıklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?