2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Tünaydin kizlar nasilsiniz ben cok mutluyum :) kerem hep yarim dönüyordu 2 haftadir galiba dört aylik olmak böyle birsey mutfaga gittim geldim bi baktim minderde guzelce sırtüstü koydugum cocuk halinin ustunde yüzüstü :) gormeyi cok isterdim ilk kez tam döndü ama olsun beni cok mutlu etti yalniz dun gece de hüngür hüngür aglatti beni gece biri on gece kipirdayisina kalktim bi baktim yuzu kan icinde önceden bahsetmistim atopik bir bebegim var yumurta alerjisi nedeniyle. Haliyle yuzundeki kizariklik kasinti yapiyo dun corabi takmayi unutmusuz hos onu da cikarmayi ogrenmis de en azindan zor cikariyo. Eldivenle yatinca onu cikarmos baya bi kasimis yüzünü sol yani kan icindeydi ve ellerini yaladigi icin agzi da kan icindeydi gecenin bi bucugunda aglaya aglaya banyo yaptirdik aklima geldikce gozlerim doluyo yuzunu öyle gormek bile zorken bir de kan gormek daha yipratici. Tam iyilesiyor az kaldi dedik yine basa döndük iyi olmasi icin kasimamasi lazim kanatinca iltihaplaniyo. Yine de cok sukur bu birsey degil cigeri nelere yanan birsürü anne var benim cocugum saglikli bu da bizim nazar boncugumuz ya kalbi delik olsaydi vb vb o yüzden cok sukur rabbim buyugunu vermedi insallah iyi olur ne olur bol bol dua edin bize

Çok gegmiş olsun canım, Allah daha büyük rahatsızlıklardan korusun miniklerimizi... Bu halimize şükürler olsun
Kerem bey artık büyüyo annesi bundan sonra neler neler yapacaklar bakalım, benim kiz da donuyo birde elimle ayaklarına destek verince ileri ileri atıyo kendini sürünecek artık

bizimki de tutunca kendini iyice kaldiriyo oturt beni diye :) coktandir surukleniyo azar azar. Birkac dk önce yine dondu bu sefer gördüm cok mutlu oldum ya :)

Benim kızımda atopik yumurta hiç bi şekilde tüketmiyor musun ? Neler yapıyorsun bunun için ? Ne yiyor ne yemiyorsun? Ürün ne kullanıyorsunuz ?
Kan olmasa da o kızarıklığı biz de çok yaşadık içim gidiyor yüzüne bakarken ... Devamlı kortizonlu krem de kullanmayız ki ..

Ya kızlar dün civilden aldığım bir kaç ürünü aceleyle küçük almışım bugün götürsem değiştirirler mi

Zaten en iyi ceken anlar bi uzulmezsin iki uzulmezsin ucuncude canin sklr icini cekersin. Evet cnm yumurta tatli kek pasta çikolata biskuvi makarna gofret hicbirsey yemiyorum dusun pilavima sehriye atmiyorum artik. Cok sukur azaldi cok az dun aksam yatarken yüzü oyle guzeldi ki dedik iki gune kadar bitecek kurtulcaz. Ama gece yara etmis bugun yine iltihap akmaya başladı bize hipokort vermisti onu kullanmadim ben fito ve mustela ile azalttim. Ama 3 gün hipokort kullandim tamamen gecince gidicez hastaneye diye 3 gun biraktim yine baslayacakken boyle yaptı. Yuzu gecince damar yolu acip cig yumurtayi oyle yedircekler galiba oyle anlatiyordu doktorumuz. Pismis yumurtayi da nisasta ile mama yapiyorlarmis. Onlari yiyince sifirlancak dediler ama yuklemenin yapilmasi icin yüzünün gecmesini bekliyorlar. Allah sifa versin bu kadarcik basit sey bile cok zor

arkadaslar cocuklarinizin bas cevresi olcumleri nasil. bizimki hep ayni normalmi acaba.
dogumda 34 cm 3.5 kilo
1. ay 38 cm 4.5 kilo
2. ay 38 cm 5.5 kilo
3. ay 38 cm 6 kilo
hatta 3 ayi 1 hafta falan geciyodu. bunlar aile hekimliginde olculdu. 3. ay kontrolu icin doktora getormedik. cumartesi getircez 4 aylik olacak.

Cnm bunu sormussun ama bes elin bes parmagi da bir degildir sadece istatistiklere uyuyor mu ona bakar doktor da yani birimizin bebegi iri birimizin minyon olabilir buyudugumuz halde hepimiz bir degiliz bizimki ilk ay kontrolde 38 ikide 40 üçte 41 idi simdi 44 cm gore aldigim sapka iyi oluyo 13 ü asiya gitcez o gun ogrencem bakalım

çoook geçmiş olsun canım

benim bebeğim dönmüyor ya,23 mart doğumlu,her bebeğin gelişimi farklıdır biliyorum ama insanın kafasını takılıyo
Doner cnm bizimki 3.5 aylikken yarim donmeye basladi 4 aylik oldu artik. Bugun 12 30 ta donmeye basladi on dakka once 6.yi döndü ogrendi ya suyunu cikariyo bu arada bizimki 10 martli

Bizimki hala yarim dönüyor bazen başını kaldirmaya çalışıyor uyuyor sadece acikinca uyanıyor ben de ders calusiyorum işime geliyor

Hangi bölüme gidiyorsunuz ? Kendi çocuk Dr unuzmu bunları yapacak olan ? Siz hangi Şehirde hangi hastaneye gidiyorsunuz ? Bu hastalığı hangi bölüm bakar acaba ?

Hangi bölüme gidiyorsunuz ? Kendi çocuk Dr unuzmu bunları yapacak olan ? Siz hangi Şehirde hangi hastaneye gidiyorsunuz ? Bu hastalığı hangi bölüm bakar acaba ?
Canim atopik dermatit cildiyenin isi aslinda ama alerjinin olup olmadigina cocuk alsrji ve cocuk İmmünoloji bakiyo biz firat Üniversitesi İmmünolojiye gidiyoruz. Bizimki alerjiye bagli atopik çünkü. Ha ama alerjiciler ilac yazmak istemez kucuk diye bize alerji surubu vermedi expo diye baslayan on liralik nenlendirici yazdi o da bi ise yaramadi. Unideki cildiyeci yazmisti fito yu ki cok iyi bi yara merhemi. Bi de la roche Lipikar onermisti ama esimin arkadasi kullanmis diye biz mustelanin atopiklere özel kremini aldik stelatopia adi

Bizimki hala yarim dönüyor bazen başını kaldirmaya çalışıyor uyuyor sadece acikinca uyanıyor ben de ders calusiyorum işime geliyor
Basini tutamiyo mu? Yoksa bilerrk mi istemiyo hareketi. Ben bi bucuk ayliktan beri gunde en az iki uc kez yüzüstü koyuyorum debeleniyo iyi oluyo ogrenmesi kolaylaşıyor,

Cok gecmiş olsun canım inş bir daha olmaz cabucak iyileşir bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…