• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Hayırlsı olsunn canım, benimde kamu yönetimi benimde ancak 3-4 te olur ama işte insan bi heyecan yapıyo yine
olması bi dert olmaması bi dert. ben de maliye mezunuyum puan tabi yaptıkları haksızlık nedeniyle 83.83
o kadar iyi hazırlanmıstım ki normal sorsalar 90 puanı rahat görecektim allah binlerce kpss magdurunun hakkına girenleri bildigi gibi yapsın

üzülmeyin kızlar herşeyde bir hayır vardır
evet canım orası öyle ama rabbim heyecan vereydi ben yapamayaydım insanlar bunca hakka niye giriyo anlamıyorum amannnn neyse ya ben oglus uyanmasın diye oturma odasından dısarı cıkıp hapsırıyorum :) tv sesine uyanmıyo ama kerata hapsırıgıma uyanıyo :)

evet canım orası öyle ama rabbim heyecan vereydi ben yapamayaydım insanlar bunca hakka niye giriyo anlamıyorum amannnn neyse ya ben oglus uyanmasın diye oturma odasından dısarı cıkıp hapsırıyorum :) tv sesine uyanmıyo ama kerata hapsırıgıma uyanıyo :)
Haha benimkide oyle :) gunduz uykusu cok kisa ya,ins olur kazanirsin ilerde

Haha benimkide oyle :) gunduz uykusu cok kisa ya,ins olur kazanirsin ilerde
bizimkinin gündüz uykusu eskiden kısa idi gazlı zamanlarında. şimdii değisiyo bazen bi saat bazen üç saat uyuyo ama uyanınca 2 2.5 saat ayakta kalıyor yorulunca uyumak için başlıyo mızırdanmaya :)

Kızlar ya bebişini yek başına yıkayanlar nasıl yılıyorsunuz anlatırmsnz kaynanamla yıkamaktan bıktım yaa kadın çok panik aacele etmekten ne yaptığımı anlamıyorm

filesine yatırıyor yıkıyorum. nesi zor ki anlamadım? ben hep tek yıkadım. hatta lavaboda bile yıkıyorum ben altına kaka yaptığında komple.

Back
X