Ilk bir hafta 10 gün falan 2 pet değiştiriyordum ben. Sonra az az olmaya başladı 20- 25 günde bitti.Merhaba arkadaşlar sezeryan doğum sonrası adet kanamam çok az oluyor lekelenme şeklinde normal mi acaba böyle olan var mi
Benimki de 4. Ayda 6.800 çıktı mesela. Artık az alıyorlarmış öyle de olması Lazım hareketlendiler çünkü. Sıkma Canını. Yoğurt ver az az için rahat değilse.Canim her ay 1 kilo aliyodu ama 4. Ayi bu ay ve yarim kilo almis sadece. Evet kilosu iyiydi 3 kilo dogdu 3. Ay kontrolunde 6.300 du 4. Ayda 6.700 küsürlu bisey olmus anca doktorda az dedi zaten sonra netten baktim kimisi 4 ayda normal diyo artik 1 degil yarim yarim alirlar diyo.
Ben çok yoğun oluyorum carsambayı sel alıyo anlayacağınMerhaba arkadaşlar sezeryan doğum sonrası adet kanamam çok az oluyor lekelenme şeklinde normal mi acaba böyle olan var mi
Koltuğun fotosunu yükleyebilir misinSelam anneler
Bumbo koltuk elime gecti ama benim bebis kafasini tam tutamiyo yanaklarin agirligindan sanirim:) gec mi kaldi acep? Bi de bumboya bacaklar biraz sıkıştı sanirim bizim tombikte? Daha bi kez denedim icim rahat etmedi kaldirdim bakalim insallah kullanabiliriz yaa dunyanin parasi
Elevit vitamin galiba. Ben lactamil iciyorum sütün kalitesi artsin diye ki artiyo da biliyorum ikinci ay icmemistim o ay cocuk az uzamistiemziren anneler elevit kullanıyormusunuz
evet vıtamın ,hamıleyken ıcıyodum,tekrar basladım,sutunu arttırdımı pekı,humana stıll teaye basladımElevit vitamin galiba. Ben lactamil iciyorum sütün kalitesi artsin diye ki artiyo da biliyorum ikinci ay icmemistim o ay cocuk az uzamisti
Koltuğun fotosunu yükleyebilir misin
Doğumdan sonra düzensiz olması normal. 2 ay olmayan arkadaşım var benimOff kızlar ben martta doğum yaptım bir kere adet oldum v3 5 gün geçti hala ikinciye olmadım düzensiz midir yoksa yoksaaaa
Ne kadara satarsın ki ! Nerden almıştın ? Belki kullanırsın ya hareketlendikçe bebekler zayıflayabiliyorEki Görüntüle 1573615
Cok buyuk umutla aldim ama tombis oglumun bacaklarini sıktı ilgilenen varsa saticam mecbur
Canım bu hic rahata benzemiyor birde cok dik degil mi daha benim mama koltuğum hafif yatar pozisyonunda oturtuyorum kızımı arasıra onun harıcı yatırıyorum kucağıma alırsam yine hafıf oturtuyorum o kadarEki Görüntüle 1573615
Cok buyuk umutla aldim ama tombis oglumun bacaklarini sıktı ilgilenen varsa saticam mecbur
Evetemziren anneler elevit kullanıyormusunuz
Ben olmadim. Dr emzirdigin surece olmayabilirsin dediBen 19 martta dogum yaptim bir kere regl oldum daha sonrada olmadim doktorum normal oldugunu bir yilda duzene girecegini soyledi, ibterbette baktim emziren anneler 6 ay olmayabilirmis
Iade edemiyor musunEki Görüntüle 1573615
Kullaniyorum ama duzenli degil. Ishal yapiyor bendeemziren anneler elevit kullanıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?