2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Selam anneler
Bumbo koltuk elime gecti ama benim bebis kafasini tam tutamiyo yanaklarin agirligindan sanirim:) gec mi kaldi acep? Bi de bumboya bacaklar biraz sıkıştı sanirim bizim tombikte? Daha bi kez denedim icim rahat etmedi kaldirdim bakalim insallah kullanabiliriz yaa dunyanin parasi

Merhaba arkadaşlar sezeryan doğum sonrası adet kanamam çok az oluyor lekelenme şeklinde normal mi acaba böyle olan var mi

Benimki de 4. Ayda 6.800 çıktı mesela. Artık az alıyorlarmış öyle de olması Lazım hareketlendiler çünkü. Sıkma Canını. Yoğurt ver az az için rahat değilse.

Koltuğun fotosunu yükleyebilir misin

Off kızlar ben martta doğum yaptım bir kere adet oldum v3 5 gün geçti hala ikinciye olmadım düzensiz midir yoksa yoksaaaa

kızlar dün bazı anneler yüzüstü yatan bebeklerinin kafasını çok kaldırdığından falan bahsedince 16 mart doğumlu oğluma bir deneyim dedim,sonuç yüzüstünden sırt üstüne tek başına döndü ablası bu zamanlarında sırtüstünden yüzüstüne dönmüştü bu da tam tersini yaptı

Ben 19 martta dogum yaptim bir kere regl oldum daha sonrada olmadim doktorum normal oldugunu bir yilda duzene girecegini soyledi, ibterbette baktim emziren anneler 6 ay olmayabilirmis

Eki Görüntüle 1573615
Cok buyuk umutla aldim ama tombis oglumun bacaklarini sıktı ilgilenen varsa saticam mecbur
Canım bu hic rahata benzemiyor birde cok dik degil mi daha benim mama koltuğum hafif yatar pozisyonunda oturtuyorum kızımı arasıra onun harıcı yatırıyorum kucağıma alırsam yine hafıf oturtuyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…