• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bizimki kendi çabasıyla ogrendi ilk gordugumde cok sasirmistim :)
Bizimki de öyle :) bi gün alt açma minderinde yatağın ortasına köşeleme koydum. 2dk lığına wc ye gittim geldim minder boş, dönmüş ekteki gibiydi kuzum maşallah sübhanallah
Donerler cnm zaten hareketler karistirmalar başlayınca bize cok is cikacak :) sizinkiler de saçınızı cok cekiyor mu benimki cok cekiyo :)
evet :) ben sürekli topuz ya da örüyorum saçlarımı :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    65 KB · Görüntüleme: 116
Dogrudur cnm daha ilk bebek tecrübem yok benim. Ama oglusum cok hareketli massallah insallah cabucak emekledigini yürüdüğünü de görürüz kuzucuklarimizin :)
Bizim oğlan da çok hareketli maşallah sübhanallah. 1 aylıkken eşimin teyzesi geldi, kucağına almış kız bu ne kız böyle diyo, karnındayken de böyle miydi diyo :)) hiç durmuyo kıpır kıpır diye :)) ben de söyledim, kaburgalarımı acıtıyodu, uykudan uyandığım da oldu diye :) tabi şimdilerde daha bi arttı bu hareketlilik.
Cumartesi günü de eşimle çarşıya çıktık, mağazada uyuyorken uyandı kuzum, kıpırdandığını görünce görevli şaşkınlıkla maşallah uyandığından beri kıpır kıpır, hep böyle mi diy sordu :) biz de evet, altını veya kıyafetlerini değiştirmek hiç kolay olmuyo dedik :) yattığı yerde, kucakta vs hiç durmuyo ayaklar kollar, hatta çırpıncam diye terliyo yavrum bide. Sanırım bu ay kilo almak yerine verecek :/ ama sağlıklı olsunlar da kilo çok önemli değil

Benim oğluş da 11 Mart doğumlu, bize Dr 2.ay kontrolünde yüzüstü egzersiz yaptırın kol ve boyun kasları gelirsin diye günde bikaç kez ağlayana dek dedi. Biz kafasını güzel tutabildiğini görünce belki de. Dirsekler gün günden güçlendi bak o hareketi yaptırdıkça maşallah sübhanallah. Her bebeğin bir olmuyo tabi, bakalım ne zaman emekleyecekler :) sağlıklı olsunlar da varsın geç olsun
Ben de oglusu uzun zamandır gunde birkac kez koyuyorum eskiden geri geri suruklenirdi simdi one dogru surukleniyor ama on on bes dk sonra kaldir beni diye mizmizlanmaya basliyor bilmiyor ki iyiligine yapıyorum :)

Merhaba kizlar umarim siz ve bebekleriniz iyidir biz gecinip gidiyoruz cok sukur bide su sicaklar olmasa daha guzel olacak bebegin cok kotu oldu bozaginin alti kollarinin ustu sicaktan benek benek kirmizi olmus yuzu bile oyle ama hem nemlendiriyorum hemde pudra sürüyorum gunde iki defa dus aldiriyorum ama bunlara ragmen cok rahatiz cok sukur bebegim gece sicaktan uyuyamiyorum bide boyle bi sorunumuz var :(
Herkes bebeginin hareketlerin falan bahsetmis :) benim oglumda hareketli surekli oturmak istiyor kendi kendini kaldiriyo uzandigi yerden begun tam 4.cu ayina girdi 1 ay sonra kendi kendine oturur :D cok caba sarf ediyo uyandiginda bile ilk isi kalkmaya calismak :D elleri surekli agzinda sanki ac gibi somuruyo .. kizlar bide benim oglum babaci olacak onu gordugun an kikir kikir guluyo bakmasi yetiyo bizimkisi kopuyo resmen :D boyle iste cok yazdim kizlar herkese hayirli ramazanlar .. az kaldi dayanin nerdeyse bitti insallah ;)

Benim oğluş da 11 Mart doğumlu, bize Dr 2.ay kontrolünde yüzüstü egzersiz yaptırın kol ve boyun kasları gelirsin diye günde bikaç kez ağlayana dek dedi. Biz kafasını güzel tutabildiğini görünce belki de. Dirsekler gün günden güçlendi bak o hareketi yaptırdıkça maşallah sübhanallah. Her bebeğin bir olmuyo tabi, bakalım ne zaman emekleyecekler :) sağlıklı olsunlar da varsın geç olsun
Bana doktor demedi annem ısrarla yaptr dedi yaptırdım şimdi elini tutuyorum ayağa kalkıyor :)

Beni oglanda kucagimda gozlerini kasiyo uykusunu tam almadi galiba :) cok tatli ama yiyesim geliyo onu

Benimde saçım çok fazla dökülüyor bizim kız da çok hareketli ayaklar tepinme halinde yana dönebiliyor şu sıralar çok fazla sesler çıkarıyor sürekli konuşmaya çalışıyorum oda Gülüyor ve sesler çıkarıyor koltukta bırakmıyorum yalnız başına artık tehlikeli oyun parkına koyuyorum bu hafta doktora kontrole gidicez bakalım gece uyurken hırıldıyor burnumu tıkalı anlamadım Otri bebe ile açmaya çalışıyorum ama geçmedi doktora sorucam

Back
X