- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 36
Canim lactamil sut artirsin diye degil kalitesi icin vitamin folik asit demir kalsiyum falan var icinde. Sut icin en cok su icmelisin bi de sakin yok sanma bebekler iyi cekiyorevet vıtamın ,hamıleyken ıcıyodum,tekrar basladım,sutunu arttırdımı pekı,humana stıll teaye basladım
benim de kızımda hırıltı vardı sık sık öksürüyordu. Kaç kez doktora götürdüm geniz akıntısı olabilir dediler önemli değil dediler. Doktor yastıkla yatırmamı söyledi Bir süre sonra geçti öksürüğüKizlar iyi aksamlar Oglum dun 4 ayini doldurdu gecen hafta konttole gitmistik bu ay sadece yarim kilo almis. Bide gogsunde hırıltı var ciger rontgeni cekildi bi doktor bronsit başlangıcı deei biri bisey yok geniz akintisi olabilir dedi. Ama hala gecmedi hırıltı. Yani baya sıkıldi canim yavrumu hasta etmisim kiloda almamis. Nette baktim 4. Ayda yarim kilo almalari normal diyo ama doktor az dedi benimde icime sinmedi zaten. Sizlerde kilo alimi nasil 4. Ayda boyle az alan varmi
Aynen :/Ayyy ben benn... bir haftadir sacim acayip dokuluyo, etraftan sac toplamaktan yoruldum
sac derdinden herkes muzdarip galiba. benim tonla dökülüyo ya acaba emziriyoruz diye mi çünkü her zamankinden daha cok. resmen avucla dökülüyorAynen :/
Bizimki maşallah sübhanallah ta 1 aylık olmadan kafasını tutabiliyordu, fotoğraf ve videolarımız da var, Dr erken dedi hatta. Kalkma isteği ve kendini attırma da 2.ayda başladı, Dr 5 aydan önce oturmak yok dedi. 3.ayda da dönmeye başladı, uyanıkken sırt üstü bıraktığımda yüzüstü buluyorum çoğu zaman. Neyseki uyurken dönmüyor yüzüstü, en fazla yan yatırdıysam ya diğer yana yada sırt üstü pozisyona geçiyor.Merhaba hanimlar
Ben de mart annesiyim mart annelerinden buraya yazan cok yok sanirim.. Hanimlar bebegim 3 ay 15 gunluk yattigi yerden kendi kendine kalkmaya calisiyo boynunu zorluyo kucagimda kendini one atiyo oturmak icin cabaliyo yani.. Ama kafasini surekli dik tutamiyo bi sure sonra yana atiyo.. Acaba diyorum destekli bi sekilde oturmaya baslatsam mi sizler ne durumdasiniz?
Bir de bebegim mamayla besleniyo malesef gunde bikac kez sutum biriktiginde sagip veriyorum kati gida konusunda ne dusunuyosunuz? Ben sanirim 4. Ayda baslicam.
Bizimki maşallah sübhanallah ta 1 aylık olmadan kafasını tutabiliyordu, fotoğraf ve videolarımız da var, Dr erken dedi hatta. Kalkma isteği ve kendini attırma da 2.ayda başladı, Dr 5 aydan önce oturmak yok dedi. 3.ayda da dönmeye başladı, uyanıkken sırt üstü bıraktığımda yüzüstü buluyorum çoğu zaman. Neyseki uyurken dönmüyor yüzüstü, en fazla yan yatırdıysam ya diğer yana yada sırt üstü pozisyona geçiyor.
oglusum seninkinden bir gün büyükmüş. sabret canım öğrenir her bebekte farklıdırBenim kızım uyanmayı hiç sevmiyor ya oturacak yada elini tutacağım ayakta duracak öyle susuyor ama hala dönemiyor acaba neden 11 mart doğumlu
Sağol canimoglusum seninkinden bir gün büyükmüş. sabret canım öğrenir her bebekte farklıdır
Benim kızım uyanmayı hiç sevmiyor ya oturacak yada elini tutacağım ayakta duracak öyle susuyor ama hala dönemiyor acaba neden 11 mart doğumlu
Benim kızımda 16 Mart o da daha dönemiyor... Yapılması gereken egzersiz filan varmı ki :))
Bizimki kendi çabasıyla ogrendi ilk gordugumde cok sasirmistim :)Benim kızımda 16 Mart o da daha dönemiyor... Yapılması gereken egzersiz filan varmı ki :))
Erkek bebekler daha hızlı gelişiyor bu gelisimle ilgili kilolu ve yapılı olanlar bi adim öndeBizimki kendi çabasıyla ogrendi ilk gordugumde cok sasirmistim :)
Dogrudur cnm daha ilk bebek tecrübem yok benim. Ama oglusum cok hareketli massallah insallah cabucak emekledigini yürüdüğünü de görürüz kuzucuklarimizin :)Erkek bebekler daha hızlı gelişiyor bu gelisimle ilgili kilolu ve yapılı olanlar bi adim önde
Benim kızım da aşırı hareketli canım hatta kilo alamamasindan korkuyorum ama hala dönmedi en kısa zamanda döner inşallahDogrudur cnm daha ilk bebek tecrübem yok benim. Ama oglusum cok hareketli massallah insallah cabucak emekledigini yürüdüğünü de görürüz kuzucuklarimizin :)
Donerler cnm zaten hareketler karistirmalar başlayınca bize cok is cikacak :) sizinkiler de saçınızı cok cekiyor mu benimki cok cekiyo :)Benim kızım da aşırı hareketli canım hatta kilo alamamasindan korkuyorum ama hala dönmedi en kısa zamanda döner inşallah
Cok saol canim cevapladigin icin yastigi deneyeyim bu aksam ins gecer. 1 aydir boyle biturlu duzelmedi ins yastik ise yarar.Ben
benim de kızımda hırıltı vardı sık sık öksürüyordu. Kaç kez doktora götürdüm geniz akıntısı olabilir dediler önemli değil dediler. Doktor yastıkla yatırmamı söyledi Bir süre sonra geçti öksürüğü
Benim oğluş da 11 Mart doğumlu, bize Dr 2.ay kontrolünde yüzüstü egzersiz yaptırın kol ve boyun kasları gelirsin diye günde bikaç kez ağlayana dek dedi. Biz kafasını güzel tutabildiğini görünce belki de. Dirsekler gün günden güçlendi bak o hareketi yaptırdıkça maşallah sübhanallah. Her bebeğin bir olmuyo tabi, bakalım ne zaman emekleyecekler :) sağlıklı olsunlar da varsın geç olsunBenim kızım uyanmayı hiç sevmiyor ya oturacak yada elini tutacağım ayakta duracak öyle susuyor ama hala dönemiyor acaba neden 11 mart doğumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?