2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

evet vıtamın ,hamıleyken ıcıyodum,tekrar basladım,sutunu arttırdımı pekı,humana stıll teaye basladım
Canim lactamil sut artirsin diye degil kalitesi icin vitamin folik asit demir kalsiyum falan var icinde. Sut icin en cok su icmelisin bi de sakin yok sanma bebekler iyi cekiyor

Ben
benim de kızımda hırıltı vardı sık sık öksürüyordu. Kaç kez doktora götürdüm geniz akıntısı olabilir dediler önemli değil dediler. Doktor yastıkla yatırmamı söyledi Bir süre sonra geçti öksürüğü

Bizimki maşallah sübhanallah ta 1 aylık olmadan kafasını tutabiliyordu, fotoğraf ve videolarımız da var, Dr erken dedi hatta. Kalkma isteği ve kendini attırma da 2.ayda başladı, Dr 5 aydan önce oturmak yok dedi. 3.ayda da dönmeye başladı, uyanıkken sırt üstü bıraktığımda yüzüstü buluyorum çoğu zaman. Neyseki uyurken dönmüyor yüzüstü, en fazla yan yatırdıysam ya diğer yana yada sırt üstü pozisyona geçiyor.

massallah bizimki 3.5 ta dönmeye basladı. birkac gündür de ayakta tuttugumda adım atıyo tabi ben bıraksam fukara sümüğü gibi yere yapısır :)

Benim kızım uyanmayı hiç sevmiyor ya oturacak yada elini tutacağım ayakta duracak öyle susuyor ama hala dönemiyor acaba neden 11 mart doğumlu

Benim kızım uyanmayı hiç sevmiyor ya oturacak yada elini tutacağım ayakta duracak öyle susuyor ama hala dönemiyor acaba neden 11 mart doğumlu

Benim kızımda 16 Mart o da daha dönemiyor... Yapılması gereken egzersiz filan varmı ki :))

Erkek bebekler daha hızlı gelişiyor bu gelisimle ilgili kilolu ve yapılı olanlar bi adim önde
Dogrudur cnm daha ilk bebek tecrübem yok benim. Ama oglusum cok hareketli massallah insallah cabucak emekledigini yürüdüğünü de görürüz kuzucuklarimizin :)

Benim kızım da aşırı hareketli canım hatta kilo alamamasindan korkuyorum ama hala dönmedi en kısa zamanda döner inşallah
Donerler cnm zaten hareketler karistirmalar başlayınca bize cok is cikacak :) sizinkiler de saçınızı cok cekiyor mu benimki cok cekiyo :)

Cok saol canim cevapladigin icin yastigi deneyeyim bu aksam ins gecer. 1 aydir boyle biturlu duzelmedi ins yastik ise yarar.

Kizlar internette okudum bebegin donmesi icin tesvik etmek gerekiyormus, oyuncak koyup o yone donmesi saglanabilirmis

Kizlar o kadar uyutmaya calistim uyumadi disimi fırçalamaya gittim geldim ki uyumuş :) tabi emzigin marifetini unutmamak lazim :)

Benim oğluş da 11 Mart doğumlu, bize Dr 2.ay kontrolünde yüzüstü egzersiz yaptırın kol ve boyun kasları gelirsin diye günde bikaç kez ağlayana dek dedi. Biz kafasını güzel tutabildiğini görünce belki de. Dirsekler gün günden güçlendi bak o hareketi yaptırdıkça maşallah sübhanallah. Her bebeğin bir olmuyo tabi, bakalım ne zaman emekleyecekler :) sağlıklı olsunlar da varsın geç olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…