Sırt ustu yatıp kendını kaldırıyor, yuz ustu yaattıgında gogsunu kafasını kaldırıyorsa kucagınızda sureklı ileri ilerı atılma cabasındaysa oturmaya hazır demekmış zatenCanim inanir misin bende simdi dediklerini yazmak icin girdim evett benim oglumda sirt ustu yatiyorum kendi kaldiriyo dirsekler destek aliyo artik yuksek yerlere koyma derim ek gidaya gelince bu ayin 6 da 4.cu ayina giriyo bende baslicam zaten mama aliyo ek gidayla daha iyi olur diye dusunuyorum oturma konusunda ise ben arkasina destek koyuyorun koltugun kose tarafina otuturuyorum onunede oyuncaklarini koyuyorum az bucuk kendini tutuyoama yaninda duruyorum.. mutfaga flan gidecek olursamda kafasinin alrina yastik koyuyorum oyle yere uzatiyorum kendine televizyona bakiyo boyle iste
Canim inanir misin bende simdi dediklerini yazmak icin girdim evett benim oglumda sirt ustu yatiyorum kendi kaldiriyo dirsekler destek aliyo artik yuksek yerlere koyma derim ek gidaya gelince bu ayin 6 da 4.cu ayina giriyo bende baslicam zaten mama aliyo ek gidayla daha iyi olur diye dusunuyorum oturma konusunda ise ben arkasina destek koyuyorun koltugun kose tarafina otuturuyorum onunede oyuncaklarini koyuyorum az bucuk kendini tutuyoama yaninda duruyorum.. mutfaga flan gidecek olursamda kafasinin alrina yastik koyuyorum oyle yere uzatiyorum kendine televizyona bakiyo boyle iste
benim bebeğimde o dönemlerde boynunu kaldırrıp kalkmaya çalışıyodu vücutları güçlendiği için keşfediyolar hareketleri.ama oturtmak için daha erken 6.ayda destekli tam oturt dedi dr umuz.benim kızım 5 ayına gircek sadece gazını alırken bacak arama koyup sırt üstü hafif oturtarak çıkartıyorm.katı gıda içinde dr umuz bu ay meyve sularına başlattı elma suyu içiriyrm sıkıp
Oturmadı
Ben oturma icin bumbo koltuklar var oturamayan bebekler icin 3. Aydan itibaren kullaniliyo bebegin heryerini destekliyo ondan almaya karar verdim erken davranip yanls bsy yapmak istemiyorum ama cok evhamli olup cocugun gelisimini de engellemek istemiyorumCanim inanir misin bende simdi dediklerini yazmak icin girdim evett benim oglumda sirt ustu yatiyorum kendi kaldiriyo dirsekler destek aliyo artik yuksek yerlere koyma derim ek gidaya gelince bu ayin 6 da 4.cu ayina giriyo bende baslicam zaten mama aliyo ek gidayla daha iyi olur diye dusunuyorum oturma konusunda ise ben arkasina destek koyuyorun koltugun kose tarafina otuturuyorum onunede oyuncaklarini koyuyorum az bucuk kendini tutuyoama yaninda duruyorum.. mutfaga flan gidecek olursamda kafasinin alrina yastik koyuyorum oyle yere uzatiyorum kendine televizyona bakiyo boyle iste
Benim oglanda hepsi varSırt ustu yatıp kendını kaldırıyor, yuz ustu yaattıgında gogsunu kafasını kaldırıyorsa kucagınızda sureklı ileri ilerı atılma cabasındaysa oturmaya hazır demekmış zaten
Aynen oyle canim benimkide uzaninca hemen kendi basina kalmaya calisiyo .. bende ya kucagimda tutuyorum yada koltuga otuturuyorumBende oturtuyorum canım uzanmak istemiyor yastıklara yaslayıp oturtuyorum yanıma yada kucağıma
Benim oglumunda sallincagi var onun icinde sallaniyo kendine hafif oturur pozisyonda oraya koyunca duruyo cok sukur ..Ben oturma icin bumbo koltuklar var oturamayan bebekler icin 3. Aydan itibaren kullaniliyo bebegin heryerini destekliyo ondan almaya karar verdim erken davranip yanls bsy yapmak istemiyorum ama cok evhamli olup cocugun gelisimini de engellemek istemiyorum
Kati gidaya gelince mama yedigimiz icin sanirim doktorumuz bize de onericek ama bu konuda da cok kararsizim erken baslayip onu zorlamak istemiyorum gec kalmak da istemiyorum
Bu arada oglum 12'sinde 4 oluyo sanirim ben fazla pipirikliyim! :)
Bumbonun salincagi da mi var kac aylik bebis icinde rahat mi? :)Benim oglumunda sallincagi var onun icinde sallaniyo kendine hafif oturur pozisyonda oraya koyunca duruyo cok sukur ..yavas yavas buyuyorlar kuzucuklar
benim dökülüyordugunaydın canım hamile iiken ne güzeldi hiç dökülmüyorlardı
allah akıl versinKadının bırı avm de uc yaşındakı oglumun gozu onunde 3 4 aylık bızımkıler kadar ya var ya yok bıldıgın dondurma yalattı,. Şok oldum daha uc yaşındakı oglum dondurma yemedi, cocuga nasıl açıklayacagımı bılemedım, ne bu mılletın zoru yav
Bence de allah akil versin. Bizimkine de esimin yigeni ben gormeden cikolata yalatmis cok sinir olmustum
Kaç kilo Aldı ki. Seninki iyiydi diye Hatırlıyorum kilo bakımındanKizlar iyi aksamlar Oglum dun 4 ayini doldurdu gecen hafta konttole gitmistik bu ay sadece yarim kilo almis. Bide gogsunde hırıltı var ciger rontgeni cekildi bi doktor bronsit başlangıcı deei biri bisey yok geniz akintisi olabilir dedi. Ama hala gecmedi hırıltı. Yani baya sıkıldi canim yavrumu hasta etmisim kiloda almamis. Nette baktim 4. Ayda yarim kilo almalari normal diyo ama doktor az dedi benimde icime sinmedi zaten. Sizlerde kilo alimi nasil 4. Ayda boyle az alan varmi
Canim ben yurtdisindayim babymoov markasi salincak ama ordada vardir bebegim icinde cok rahat 4 cu ayina girecek ayin 6 da ..Bumbonun salincagi da mi var kac aylik bebis icinde rahat mi? :)
Canim her ay 1 kilo aliyodu ama 4. Ayi bu ay ve yarim kilo almis sadece. Evet kilosu iyiydi 3 kilo dogdu 3. Ay kontrolunde 6.300 du 4. Ayda 6.700 küsürlu bisey olmus anca doktorda az dedi zaten sonra netten baktim kimisi 4 ayda normal diyo artik 1 degil yarim yarim alirlar diyo.Kaç kilo Aldı ki. Seninki iyiydi diye Hatırlıyorum kilo bakımından
Bizimki de oturma ataklarinda. Sma ben dd senjn gibi pimpirikliyim. 6.aydan once oturtmak istemem. Gerci kucakta ya da ana kucagunda destekli oturmus oluyor ama bu bile yeterli şimdilik. Evet o koltuklari duymuştum. OlabilirBen oturma icin bumbo koltuklar var oturamayan bebekler icin 3. Aydan itibaren kullaniliyo bebegin heryerini destekliyo ondan almaya karar verdim erken davranip yanls bsy yapmak istemiyorum ama cok evhamli olup cocugun gelisimini de engellemek istemiyorum
Kati gidaya gelince mama yedigimiz icin sanirim doktorumuz bize de onericek ama bu konuda da cok kararsizim erken baslayip onu zorlamak istemiyorum gec kalmak da istemiyorum
Bu arada oglum 12'sinde 4 oluyo sanirim ben fazla pipirikliyim! :)
Ne gibi bir sıkıntı olabilirmis? Kafayı kaldiriyor yuz ustu ama gogsunu biraz, kollar cok kuvvetli degil sanırımKızlar kafasını gogsunu kaldırabılıyorsa oturtmak gerekırmış 4 ayda fılan buyukler erkenoturtmayın batar fılan dıyorda asıl oturtulmazsa sıkıntı olurmuş
Cok sukur benimki sadece anne sütümama verıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?