• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ya onların yüzde yüz pamuk olanını almak lazım .bana mantıklı gelmedi diğerleride zaten poliureten kumaşmış oda sağlıklı değil ki . Surda kulla cağımız en fazla 2sene ben sureklu değiştiriyorum bezini o dedikleriniz sürekli değilmezde gerek yok bence.

Sürekli kullanmak için değil de hatayin sıcağında rahat etsin diye almak istiyorum ben pamuk olanlari buldum pahalı ama çok güzel

Merhaba kızım 10 gün sonra 4 aylık oluyor ben azar azar kavanoz mamalarından veriyorum meyve püresi olanlardan sizler veriyor musunuz ?

Kizlar yikanabilir bebek bezi hakkinda fikrinizi merak ediyorum. Ben ev icin alip denemek istiyorum, icinizde kullanan yada kullanan birisini taniyan varmi? Internetten arastirdim ama yinede emin olnak istiyorum, bir site buldum ve gayet uyguna geliyo acaba kullanabilirmiyim
Ben de 1 hafta once aldim. Babyneo diye bir marka. Fazladan ped de aldim. Ama pedler mikrofiber. Pek hosuma gitmedi. Charlie banana nin da ara pedini aldım; o da havlu gibi. Hepsi yikandi. Ama kullanmaya cesaret edemedim. Hurcun icine koydum :) Bekliyorum o ilhami :) kullanmazsam satarim napim

Gun icinde bebeklerle nasil is yapiyor yemek yiyorsunuz? Ben 2 dk birakamiyorum. Dogdugundan beri annem yanımda. O da artik gidecek. Napcam bilmiyorum :(

Bu değil de fuzzibunz diye bir marka buldum çok güzel canım ondan tedarik etmeye calisacagim

Bende bir bakayim :KK19:

Ben de 1 hafta once aldim. Babyneo diye bir marka. Fazladan ped de aldim. Ama pedler mikrofiber. Pek hosuma gitmedi. Charlie banana nin da ara pedini aldım; o da havlu gibi. Hepsi yikandi. Ama kullanmaya cesaret edemedim. Hurcun icine koydum :) Bekliyorum o ilhami :) kullanmazsam satarim napim

Kullanda bizde senden bilgi alalim. :KK49:Merak ediyorum, peki sen nerden aldin ve kaca aldin. Birde alinca bir taneden fazla almak lazim dimi sonucta makine calisacak onun icin

Bana cok ucuz geldi. Orijinalleginden emin misin?

Asil fiyati 50tlymis indirimli hali 3 tl. Bende bakiyorum 80e de var 30a da bilemiyorumki, yorumlari hep olumlu yonde

Günaydın kizlar hayirli sabahlar :)
Kerem tüm elini yutmak icin ugrasiyo sonra da midesi bulaniyo. Kizlar sizin bebekler de ayakta durmak icin cok hevesli mi? Ben tutarsam baya saglam basıyor ayaklarini

Günaydın kizlar hayirli sabahlar :)
Kerem tüm elini yutmak icin ugrasiyo sonra da midesi bulaniyo. Kizlar sizin bebekler de ayakta durmak icin cok hevesli mi? Ben tutarsam baya saglam basıyor ayaklarini
Aynen aynen sanki yürüyecek sıpa. Ama iyi bir şey bu. Dengesini sağlaması yürümesi kolay olacak inşallah.

Merhaba kızım 10 gün sonra 4 aylık oluyor ben azar azar kavanoz mamalarından veriyorum meyve püresi olanlardan sizler veriyor musunuz ?
Ben vermiyorum daha Bebeğim 4.5 aylık. Zaten kendin yapsan daha iyi değil mi? Ben meyveyi eline veriyorum emiyor. Tadımlık sadece

Hangi siteden ve kaç aldın canım

Hangi siteden ve kaça aldın canım

Aynen aynen sanki yürüyecek sıpa. Ama iyi bir şey bu. Dengesini sağlaması yürümesi kolay olacak inşallah.
Bazen bi iki adim atmaya calisiyo ama tam beceremiyor. O kadar saglam basiyor ki şaşırıyorum daha dort aylik olmadik çünkü. Cok da hosuna gidiyor ayakta durmak ama ben kemikleri tam gelismemistir diye cok tutmuyorum

Benim kızım anne sütü almıyor maalesef mama içiyor , burda cogu arkadasım başladı ek mama ya tadımlık veriyorum bende Dr verebilirsin dedi tabi anne sütü. Alsaydı keske bende vermezdim
Keşke icseymis anne sütü bebek icin bulunmaz nimet hem hazır acikinca hemen veriyorsun anneye de kolaylik

Back