- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
On dedi bize ama :S vitamini yarim kasiga indir dediCanim o arka bingildaktir öndeki buyuk olan 18 aya kadar kapaniyormus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
On dedi bize ama :S vitamini yarim kasiga indir dediCanim o arka bingildaktir öndeki buyuk olan 18 aya kadar kapaniyormus
Ya onların yüzde yüz pamuk olanını almak lazım .bana mantıklı gelmedi diğerleride zaten poliureten kumaşmış oda sağlıklı değil ki . Surda kulla cağımız en fazla 2sene ben sureklu değiştiriyorum bezini o dedikleriniz sürekli değilmezde gerek yok bence.
Bu değil de fuzzibunz diye bir marka buldum çok güzel canım ondan tedarik etmeye calisacagimBedenli degilmis bu bezler zaten, onundeki citcitlardan ayarlaniyormus ama diger ozelliklerini bende bilmiyorum
Sıcak yerdeysen al tabiki rahat olur belki.Sürekli kullanmak için değil de hatayin sıcağında rahat etsin diye almak istiyorum ben pamuk olanlari buldum pahalı ama çok güzel
En cok anne babanin nazari degermis.Yok canım saka yapıyorum öyle denk geldi soğuk almıştı biraz ondan![]()
Ben de 1 hafta once aldim. Babyneo diye bir marka. Fazladan ped de aldim. Ama pedler mikrofiber. Pek hosuma gitmedi. Charlie banana nin da ara pedini aldım; o da havlu gibi. Hepsi yikandi. Ama kullanmaya cesaret edemedim. Hurcun icine koydum :) Bekliyorum o ilhami :) kullanmazsam satarim napimKizlar yikanabilir bebek bezi hakkinda fikrinizi merak ediyorum. Ben ev icin alip denemek istiyorum, icinizde kullanan yada kullanan birisini taniyan varmi? Internetten arastirdim ama yinede emin olnak istiyorum, bir site buldum ve gayet uyguna geliyo acaba kullanabilirmiyim
Bana cok ucuz geldi. Orijinalleginden emin misin?Telefona program olarak indirmen gerekiyo "mama akilli alisveris" farkli urunler var 3tl arti kdv birde kargo ucreti varmis Yani bir tanesi 6ty ye geliyo ama kargo suresi 25-30 gunmus
Ondeki o kadar erken kapanmaz kiOn dedi bize ama :S vitamini yarim kasiga indir dedi
Bu değil de fuzzibunz diye bir marka buldum çok güzel canım ondan tedarik etmeye calisacagim
Ben de 1 hafta once aldim. Babyneo diye bir marka. Fazladan ped de aldim. Ama pedler mikrofiber. Pek hosuma gitmedi. Charlie banana nin da ara pedini aldım; o da havlu gibi. Hepsi yikandi. Ama kullanmaya cesaret edemedim. Hurcun icine koydum :) Bekliyorum o ilhami :) kullanmazsam satarim napim
Bana cok ucuz geldi. Orijinalleginden emin misin?
Aynen aynen sanki yürüyecek sıpa. Ama iyi bir şey bu. Dengesini sağlaması yürümesi kolay olacak inşallah.Günaydın kizlar hayirli sabahlar :)
Kerem tüm elini yutmak icin ugrasiyo sonra da midesi bulaniyo. Kizlar sizin bebekler de ayakta durmak icin cok hevesli mi? Ben tutarsam baya saglam basıyor ayaklarini
Ben vermiyorum daha Bebeğim 4.5 aylık. Zaten kendin yapsan daha iyi değil mi? Ben meyveyi eline veriyorum emiyor. Tadımlık sadeceMerhaba kızım 10 gün sonra 4 aylık oluyor ben azar azar kavanoz mamalarından veriyorum meyve püresi olanlardan sizler veriyor musunuz ?
Hangi siteden ve kaç aldın canımBen de 1 hafta once aldim. Babyneo diye bir marka. Fazladan ped de aldim. Ama pedler mikrofiber. Pek hosuma gitmedi. Charlie banana nin da ara pedini aldım; o da havlu gibi. Hepsi yikandi. Ama kullanmaya cesaret edemedim. Hurcun icine koydum :) Bekliyorum o ilhami :) kullanmazsam satarim napim
Hangi siteden ve kaça aldın canımBen de 1 hafta once aldim. Babyneo diye bir marka. Fazladan ped de aldim. Ama pedler mikrofiber. Pek hosuma gitmedi. Charlie banana nin da ara pedini aldım; o da havlu gibi. Hepsi yikandi. Ama kullanmaya cesaret edemedim. Hurcun icine koydum :) Bekliyorum o ilhami :) kullanmazsam satarim napim
Bazen bi iki adim atmaya calisiyo ama tam beceremiyor. O kadar saglam basiyor ki şaşırıyorum daha dort aylik olmadik çünkü. Cok da hosuna gidiyor ayakta durmak ama ben kemikleri tam gelismemistir diye cok tutmuyorumAynen aynen sanki yürüyecek sıpa. Ama iyi bir şey bu. Dengesini sağlaması yürümesi kolay olacak inşallah.
Cnm erken degil mi? Mümkün olduğunca anne sütü ver ben su bile vermiyorumMerhaba kızım 10 gün sonra 4 aylık oluyor ben azar azar kavanoz mamalarından veriyorum meyve püresi olanlardan sizler veriyor musunuz ?
Benim kızım anne sütü almıyor maalesef mama içiyor , burda cogu arkadasım başladı ek mama ya tadımlık veriyorum bende Dr verebilirsin dedi tabi anne sütü. Alsaydı keske bende vermezdimCnm erken degil mi? Mümkün olduğunca anne sütü ver ben su bile vermiyorum
Keşke icseymis anne sütü bebek icin bulunmaz nimet hem hazır acikinca hemen veriyorsun anneye de kolaylikBenim kızım anne sütü almıyor maalesef mama içiyor , burda cogu arkadasım başladı ek mama ya tadımlık veriyorum bende Dr verebilirsin dedi tabi anne sütü. Alsaydı keske bende vermezdim