2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bebekleriniz ne kadar uyanık kalıyor benim kızım Uyanması emmesi Altını al biraz Konuş oyna 1,30 saate yaklaşırken uykusu gelmeye Başlıyor ( sallama ritüeli:))))

gecmis olsun midesi bulandimi olurken
Yok canım Dr yavaş yavaş verdi kusma olmadı çok az çıkartır gibş oldu ama hani bilindik kusmaları varya onun gibş Dr da o ilacı Aldı kusması önemli değil dedi .. Yan etkisi olup olmadığını sormadık ama bak :) şimdi sana yazarken aklıma geldi :))

Ates olabilir diye okumustum bir yerde,ins olmaz

Evet benimkiler de yumusadi ve kuculduler. Yeni sutyenler almak zorunda kaldim. Bir de 3 dakka filan emdigi oluyor doymadi diye bir sure sonra tekrar vermeye ugrasiyorum iki cekip birakiyor. Demekki doyuyor...artik takmamaya basladim zaten kakali bezini alinca doymayan bebek bu kadar yapmaz diyorum :) ...oyledir dimi?

Benimde yumuşak 4 5 saat geçince anca sert oluyo o zamanda oğlum ikinci memeyi emmiyo doyuyor sanırım

bayanlar 4 aylık aşı ates yapar mı bi bilginiz var mı
Bebeğe göre değişiyormuş canım. Mesela 2 aylık aşısında oğlumda hiç ateş olmadı bakalım ay sonunda 4 aşısını yaptıracağım olacak mı

Kızlar benim oğlum en fazla 30 - 45 dk uyuyor hemen uyanıyor sizin kuzucuklar ne kadar uyuyor

Selamlar ,rota virusu asisini yaptirdinizmi

Bende cok arastirdim ve doktorumun tavsiyesiyle yaptirdim. Agizdan verdiler herhangi bir yan etkisi yokmus, kusma falanda olmadi

Benimde oyle bir salaslik durumu var bos gibi geliyo ama cok sukur kizim emince geliyo sut demek bu normal.

Yani Öyledir .. Kakasını sık yapması da başka yorumlanıyor günde 1 kez yapması da kilo aldığına işaret eder deniliyor .. Benim kızım bazen sık yapıyor bazen de günde 1 kere o da doldurarak bezini .. Benim kızım biraz minik ya 3. Ay kontrolünde 5,480 gr geldi ( 2,800 doğmuştu)

Evet canim benimki de oyle. Gunde 1 ama masallah dolduruyor, bazen de gun asiri, her gun degil. Genellikle ayni saatle, basinda bekleyip hemen aliyorum altini. Benimki de 2800 dogdu :) 3. Ay kontrolunde 5800 kiyafetli idi, saglik ocaginda tartildik. 4. Ayda doktora gidecez orda bezini cikartip oyle tartiyor cok merak ediyorum kilo artisimizi. 3 mart dogumlu benimki, ya senin?

Kızlar benm bebiş agulıyordu çok güzel ama 3gundur çok sessiz hıc sesı çıkmıyor bi suru şey yapıyorum ama cıt yok. sonrada sınırlenıp bagıtmaya başlıyo öyle böyle değil acayıp bağırıyor. Agulaması çok güzeldi neden sustuki. Sutumde coook azaldı mama bebesı oldu ıyıce. Spinal sezeryan olmuştum acayıp sırt agrım var geberıyorum sankı sırtımdan bıcaklamışlar gibi. Dun doktora gıttım catlaklar ve amelyat ızım için bi krem verdi izleri goturuyomuş

Peki duş sıklığın ne? Benim bebekte de oluyor arada birkaç gün knuşuyor sonra susuyor duş aldırıyorum rahatlıyor. Tabi artık iki günde bir suya giriyor.

Peki duş sıklığın ne? Benim bebekte de oluyor arada birkaç gün knuşuyor sonra susuyor duş aldırıyorum rahatlıyor. Tabi artık iki günde bir suya giriyor.
Gün aşırı yıkıyorum bugn yıkadm c tesi tekrar yıkarım.evde bırı olunca fırsat buldukça yıkıyorum. Ama 3gun geçerse huzursuz oluyo

Kizlar ya yazdiklarinizi okudum giyim konusunda ben mmi yanlis yapıyorum bilemedim. Ben coktan kisa kollulara sortlu tulumlara gevtim hem evde hem disarda yatarken hele yarim kollu citcitli tek giydiriyorum altına bişey yok. Corabini bile sabahlari cikarken bazen giydiriyorum sonra onuda çıkarıyorum. Ortalama 1 aydir boyleyiz bana siz kalin giydiriyosunuz gibi geldi. Disari cikarkende alta kolsuz citcitli atlet uste tişört ve sort bitti bu kadar.

Hayirli geceler kizlar bayadir girmiyorum anca firsat buldum arada sirada girip bakiyodum oyle bugunde yazayim defim malum benim oglan uyumuyo ayakta salliyorum simdi ..
Umarim herkes iyidir biz iyiyiz cok sukur ..
Bebegim 3.5 aylik oldu boyu 60 cm kilosu 6.500 gram mama veriyorum ama hastaligimdan dolayi ilac kullandigim icin ..
Bu arada ben fransadayim ve burasi acayip sicak ..
Oglumu evde citcitli badiyle birakiyorum kolu kisa cokta rahat ediyo hergun rutin sekilde duşunu aldiriyorum.. cok iyi oluyo ..
Yavas yavas büyüyorlar bebisler cok sukur benimkisi ellerini kesfetmeye basladi acayip acayip bakiyo :) cok tatli ama masallah ..
Yavas yavasta tutmaya basladi ve oyuncaklar dikkatini cekiyo tutabilse oynicak bebegim..
Surekli şınav ceker gibi kendini kaldirmaya calisiyi :) elinden tutup ayaga kalkinca seviniyo.. :) televizyona bakiyo göz atiyo arada sirada ... boyle iste neyse kizlar herkese hayirli geceler ... kendinize bebeklere iyi bakin .. hayirli ramazanlar herkese..

Ben de haziran ayında basladim kisa kollulara erkek bebekler sicagi sevmezmos diye

Gün aşırı yıkıyorum bugn yıkadm c tesi tekrar yıkarım.evde bırı olunca fırsat buldukça yıkıyorum. Ama 3gun geçerse huzursuz oluyo
Evet benimki de öyle hemen susuyor içine kapanıyor. Ama sen yıkıyormuşsun ondan değil demekki. Geçicidir merak etme

Sen sıcak memlekettesin benim gibi. Ben de tek zıbınla dışarı çıkıyorum evde de öyle zaten. Yazık ya üşüseler diyemiyorlar, sıcaklasalar diyemiyorlar. Çok zor bizim için ya

Allah yavrularimizi bize bagislasin canim sanki benim ogkusumu anlatmissin ayni herseyi vee giderek cok daha tatli oluyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…