2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Sen sıcak memlekettesin benim gibi. Ben de tek zıbınla dışarı çıkıyorum evde de öyle zaten. Yazık ya üşüseler diyemiyorlar, sıcaklasalar diyemiyorlar. Çok zor bizim için ya
Aynen canim yaa her dakka dikkat ediyorum terledimi usudumu acaba diye. Annelik iste :))

merhaba mart anneleri
benim oğlum 18 mart doğumlu bu ara oyun halısı almayı düşünüyorum ama hangi marka oyun halısı olmalı kararr veremedim tavsiye edeceğiniz bi oyun halısı var mı eğitici özellikleri bol olan çok oyuncaklıları almak istemiyorum.çok oyuncak dikkat dağınıklılığına neden oluyor....

fisher price piano gym

kızlar benim önceden göğsümden fiskiyeden su fışkırır gibi süt fışkırırdı 3'lü kombo halinde özellikle emzirirken diğer göğsümden akan süt ziyan olmasın diye göğüs kalkanı almıştım içi doluyordu onuda kullanıyordum bebeğime. ama şimdi göğüslerim artık sertleşmiyor ve öyle bahsettiğim gibi de süt gelmiyor. çocuk çektikçe yada göğsümü sıktıkça süt akıyor ama eskisi gibi değil

Kızlar benim oğlum en fazla 30 - 45 dk uyuyor hemen uyanıyor sizin kuzucuklar ne kadar uyuyor

kıskandırmak gibi olmasın (Allah nazarlardan da sakınsın) ama benim oğlum uykuyu çok seviyor. gece 12-1 gibi yatmaya alıştırdım sabah 6,5-7 gibi kalkıyor. emziriyorum biraz oynaşıyoruz sonra uyuyakalıyor 11'e kadar. sonra saat 2-3'e kadar uyanık.. uyku sorunumuz yok çok şükür :)

b benimde anlattigin gibiydi ama simdi sertlesmiyo bile

Mardin'de havalar nasıl bilemem ama İstanbul için daha erken. ben bir kere yaptım o tişört-şort olayını pikniğe giderken bi hevesle giydirdim. sonra çocuk üşüttü hep kötü kokulu kustu durdu birkaç gün boyunca. o yüzden şimdi hala ayaklı tulumlar giydiriryorum

16 mart doğumlu.. Çıplak 5,480 geldi bu ay 700 gr almışız .

Neymis canim kremin adi? Benim de catlak izim var

Gün aşırı yıkıyorum bugn yıkadm c tesi tekrar yıkarım.evde bırı olunca fırsat buldukça yıkıyorum. Ama 3gun geçerse huzursuz oluyo
Ben istisanasiz her gun aksam 7 de yikiyorum. Esim isten yetisirse o yikar ben su dokerim, yetismezse ben tek basima yikarim. Filede kolay oluyor masrapayla su dokuyorum kova yanimda. Bebis de ogrendi artik banyodan sonra hoop meme ve uyku olacagini biliyor. Uyku ritueli kesinlikle cok faydali bence

Benimde aynısı ... Göğüslerimi yumuşadı kızım çekince geliyor sıkarsam öyle .. Göğüs Pedim artık dolmuyor .. Günde 2/3 sefer değişirdim şimdi 1 günde 1 filan ya da buruştuğunda

Aynen kızlar, benim de göğüslerim 3.aydan önceki gibi taş gibi olmuyor. Göğüs pedi de gece üzerine yatarsam veya baskı olursa doluyor. Oğluş emerken ağzından çıkarır ya da boğazına kaçırıp bırakırsa fıskiye gibi akardı sütler 4 bi yandan, şimdi pek olmuyor öyle, anca kendim sıkarsam. Bide önceleri gibi düşkün değil bebeğim beni emmeye, gündüz geceye göre daha sık ama yine de eskisi kadar sık değil emme isteği Büyüdükçe çekiş gücü artıyor mutlaka bebişlerin ve buna orantılı olarak emiş süreleri de kısalıyor, tabi daha iyi çektiklerinden daha iyi doyup daha geç acıkıyorlardır. Eskiden uzun olması takılırdı aklıma şimdi de kısa olması, annelik iste. Inşallah sağlıkla büyütürüz kuzularımızı. Rabbim sağlık, huzur, mutluluk versin yavrularımıza. Hayırlı yazılar yazsın, hayırlı insanlarla karşılaştırsın (anneciğimin de en güzel duası). Âmin inşallah. Herkese hayırlı cumalar olsun, bol bol dua edelim bu mübarek günlerde cümlemiz için.

Canım gece 12 1 bebek için gec degılmı, benımkı akşam 8 9 gıbı yatıyor

Benimde aynısı ... Göğüslerimi yumuşadı kızım çekince geliyor sıkarsam öyle .. Göğüs Pedim artık dolmuyor .. Günde 2/3 sefer değişirdim şimdi 1 günde 1 filan ya da buruştuğunda

vallahi aynısı! ilk başlarda göğüs pedi bile işe yaramıyordu orkid koyuyordum ben çamaşırlarıma geçmesin diye :) sütüm bol sütüm bol o kadar dedim ki knedime nazar değdirdim şimdi göğüs pedi dediğin gibi bıraksan 2.gün bile kullanabileceğm kadar kuru.

Canım gece 12 1 bebek için gec degılmı, benımkı akşam 8 9 gıbı yatıyor
gündüzleri uyumuyor değil ki :) gündüzde uyuyor 3-4 saat aralıklarla. gece o saatlerde yatırmamın sebebi açıkcası birazda kendime göre ayarladım. cocugu ona göre alıştırdım. hep aynı saatte karnını doyurup banyo masaj ritüelinden sonra uyuttum çok şükür alışkanlık haline geldi. biyolojik saatimiz de gelişti hep aynı saatte yatar olduk. sabah 7 gibi uyanıyor emziriyorum altını değiştiriyor gazını çıkarıp anneme teslim ediyorum. bende tıpış tıpış işee

Merhaba hanimlar iyisiniz insallah biz iyiyiz cok sukur .. :) hayirli cumalar bereketli ramazanlar dilerim hepinize ..
Benim oglani ayakta salliyorum uyudu simdi . Sabahtan berli uyanmis oyun istiyo bide oturmaya oyle hevesliki kendi kalkip oturacak o kadar ki zorluyo kendini .. :) cok tatli oldu artik .. umarim sizin bebeklerde iyidir .

Merhaba arkadaşlar gündüz uykusunu düzene sokan var mı acaba nasıl bir düzen kurdunuz? Bizim gece uykularimiz düzenli çok şükür aksam 7 de yatıp sabah 5 te kalkıyoruz ama günduz uykularını duzenleyemedik daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…