- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 36
İçimden dıyom canmBen senin kadar acik sozlu olaniyorum malesef. Bizimki triplere giriyor en ufak lafta. Mecbur katlaniyoruz
Birkaç günden bişey olmuyor diye biliyorum. Bizim de öyle çünkü. Bizde ateş yapmadı öncekinde Huysuzdu, bunda onu da yaşamadık. Sadece gece 3 4 defa emmeye kalktı, bir kere kalkardı. Iyi düşün iyi olsun. Rahattı bu sefer maşallahAtes yapiyor mu biz de 13 temmuzda olucaz. Benim her asinin gununu bi gun sonrasi veriyor duz hesap yapinca 10 temmuz olmasi lazim neden anlamadim bi turlu
Ilk iki asida birsey yoktu insallah bunda da olmaz. Gerci ikincide getirdim ece uc dort saat sonra bi aglamaya basladi 15 dk susmadiBirkaç günden bişey olmuyor diye biliyorum. Bizim de öyle çünkü. Bizde ateş yapmadı öncekinde Huysuzdu, bunda onu da yaşamadık. Sadece gece 3 4 defa emmeye kalktı, bir kere kalkardı. Iyi düşün iyi olsun. Rahattı bu sefer maşallah
İlk 6 ay günde 3 saat süt izniİşkanununda devlet olsun özel olsun süt izni kullanımı var canım, ama yasal olan şekli çocuk 1 yaşına gelene dek günde 1,5 saat izin kullanmak. Dediğim gibi bazı özel şirketler verimlilik açısından uygunsa çalışanın istediği gibi kullanıma izin veriyor. Ben toplu kullanmayı tercih ettim, çünkü İstanbul'da trafik yoğunluğu ve ev-işyeri mesafenin fazla olması nedeniyle günde 1,5 saatin bir anlamı olmayacaktı, servis kullanıyorum zaten gidip gelirken. Bazı arkadaşlarım da belli bi zamana dek haftanın 1 günü gelmemeyi tercih ediyor, çalışan ve iş durumuna bağlı özelde bu durum.
İnglesina trioloji kullanıyoruz. Kızım içinde çok rahat. Çok hafif. Tek el kapanıyor. Çok araştırdık. Çok da memnunuz.Günaydınlar. Araba tavsiyesi olan var mi?
Çok da tuzlu :) bize daha uygun biseyler lazim. Gule gule kullanin cnmİnglesina trioloji kullanıyoruz. Kızım içinde çok rahat. Çok hafif. Tek el kapanıyor. Çok araştırdık. Çok da memnunuz.
Canm 3.aydan sonra kılo alımı azalıyormuş. Banada ebe soyledı.Brn su verıyorum kaynamş soğuk su caaykaşiğıyla benmkı çok sevıyo suyu. Gece uyurken cış yapmıyor bezı 4e kadar temiz oluyor sabahta acayıp dolduruyo.Kizlar iyi geceler hepinize. Ne zamandir peek yazamiyorum izin bitti benim goreve baslama yaptim mudurum izin versi bebegimle okula gidiyoruz seminer donemini boyle atlatacaz.arada girip okuyorum yazdiklarinizi ama :)) kayinvalidee sorunu olanlar takmayin derim ve bian onve gonderebiliyosaniz gonderin ben 15 gunlukten beri tekim evet cok zorlandim ama en azindan bebegimden baska sorunum yoktu. Bebek arabasi soran olmus sanirim ben cookk arastirdim ve tripper marka travel sistem aldik acayip rahat cok kullanisli hem hafif hem goruntu cok iyi. Fiyat olarakta ayni ozellikte olanlardan daha uygun. Şimdi kizlar sorum olacak size benim bebegim bu aay az kilo aldi yaa gecen saglik ocagina goturdum 15 gunde 250 gr almis sadece normalde ayda 1 kilo alirdi. 4. Ayda oluyo mu böyle bilemedim sizde durum nasil. Benim bebek sadece anne sutu aliyo su veriyo musunuz. Ben günde 1 2 cay kasigi veriyorum. Bide cisi azaldi beneyimiz eskiye yore helw uykudayken 4 saat falanbyapmadigi okuyo normal mi doktora az dedim yaz ya terliyo ondandir dedi. Ama cok aklima takilan kilosu yaa cok az geldi bana sizde nasil kizlar durum niye boyle oldu acaba kendimle okula goturuyorum diye yoruluyo duzeni bozuldu ondan mi.
Kizlar iyi geceler hepinize. Ne zamandir peek yazamiyorum izin bitti benim goreve baslama yaptim mudurum izin versi bebegimle okula gidiyoruz seminer donemini boyle atlatacaz.arada girip okuyorum yazdiklarinizi ama :)) kayinvalidee sorunu olanlar takmayin derim ve bian onve gonderebiliyosaniz gonderin ben 15 gunlukten beri tekim evet cok zorlandim ama en azindan bebegimden baska sorunum yoktu. Bebek arabasi soran olmus sanirim ben cookk arastirdim ve tripper marka travel sistem aldik acayip rahat cok kullanisli hem hafif hem goruntu cok iyi. Fiyat olarakta ayni ozellikte olanlardan daha uygun. Şimdi kizlar sorum olacak size benim bebegim bu aay az kilo aldi yaa gecen saglik ocagina goturdum 15 gunde 250 gr almis sadece normalde ayda 1 kilo alirdi. 4. Ayda oluyo mu böyle bilemedim sizde durum nasil. Benim bebek sadece anne sutu aliyo su veriyo musunuz. Ben günde 1 2 cay kasigi veriyorum. Bide cisi azaldi beneyimiz eskiye yore helw uykudayken 4 saat falanbyapmadigi okuyo normal mi doktora az dedim yaz ya terliyo ondandir dedi. Ama cok aklima takilan kilosu yaa cok az geldi bana sizde nasil kizlar durum niye boyle oldu acaba kendimle okula goturuyorum diye yoruluyo duzeni bozuldu ondan mi.
Selamlar ,rota virusu asisini yaptirdinizmi
Seninkide kizmi,ne zaman dogdu,bu sene cok erkek var :)Evet canım biz yaptırdık on üc gün oldu
Canim cok saol cevap verdigin icin telas yaptim ne oluyo bebegime diye. Inss sorun yoktur sizinde oyleyse normal demekkiC
Canm 3.aydan sonra kılo alımı azalıyormuş. Banada ebe soyledı.Brn su verıyorum kaynamş soğuk su caaykaşiğıyla benmkı çok sevıyo suyu. Gece uyurken cış yapmıyor bezı 4e kadar temiz oluyor sabahta acayıp dolduruyo.
Himm,bende dusunuyorum,bakalimBen yaptirmadim arastirdim yuzde yuz koruma saglamiyor %83 gibi birseydi sanki. Ben de para tuzagi diye düşündüm ve onu oldugu halde hasta olan da varmis gereksiz geldi
Benim bebisim ayda 1,5 kiloya yakin aliyordu. Son ay 500gr aldi. Sadece anne sutu aliyor. Yani normal endiselenecek bi durum yok. Ben de su veriyorum. Gerek yok diyorlar ama su hayattir vermek lazim bence.Kizlar iyi geceler hepinize. Ne zamandir peek yazamiyorum izin bitti benim goreve baslama yaptim mudurum izin versi bebegimle okula gidiyoruz seminer donemini boyle atlatacaz.arada girip okuyorum yazdiklarinizi ama :)) kayinvalidee sorunu olanlar takmayin derim ve bian onve gonderebiliyosaniz gonderin ben 15 gunlukten beri tekim evet cok zorlandim ama en azindan bebegimden baska sorunum yoktu. Bebek arabasi soran olmus sanirim ben cookk arastirdim ve tripper marka travel sistem aldik acayip rahat cok kullanisli hem hafif hem goruntu cok iyi. Fiyat olarakta ayni ozellikte olanlardan daha uygun. Şimdi kizlar sorum olacak size benim bebegim bu aay az kilo aldi yaa gecen saglik ocagina goturdum 15 gunde 250 gr almis sadece normalde ayda 1 kilo alirdi. 4. Ayda oluyo mu böyle bilemedim sizde durum nasil. Benim bebek sadece anne sutu aliyo su veriyo musunuz. Ben günde 1 2 cay kasigi veriyorum. Bide cisi azaldi beneyimiz eskiye yore helw uykudayken 4 saat falanbyapmadigi okuyo normal mi doktora az dedim yaz ya terliyo ondandir dedi. Ama cok aklima takilan kilosu yaa cok az geldi bana sizde nasil kizlar durum niye boyle oldu acaba kendimle okula goturuyorum diye yoruluyo duzeni bozuldu ondan mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?