Yok canım kız benimki 11 martta doğduSeninkide kizmi,ne zaman dogdu,bu sene cok erkek var :)
Ben yaptırdımSelamlar ,rota virusu asisini yaptirdinizmi
Neden kundak yapıyorsun ben hıc yapmadm bazen gözlerini ufalamaktan uyumuyo o zaman battaniyesıyle kollarını sarıyorm uyuyunca acıyorum. Gunduz sallamadan uyumuyo gece uyuyo alahtan. Ama gnduz hep bekçi gıbı sallıyorum. Bu kezde ben uyuyamıyorum. Kaynana alıştırdı sallamaya o gelince veriyom uyut dıye 2saat sallıyo sıkayet bule edemıyo çünkü kendı alıştırdıherkese mrb; biz 3.5 aylık olduk. birkaç konuda sizlerin fikirlerini almak istiyorum.
1) Kızım 3.5 aylık ve ben gece uyutırken hala kundak yapıyorum ellerini ve başını geniş bir şapka ile kapatıyorum. sıcaklarda başladı ve aşırı terleyemeye başladı. dün gece şapkasız deneyelim dedik ama gözler fal taşı gibi açıldı :) ve ayrıca ayağımda sallıyorumbuna rağmen 2-3 sefer kalkarız. sizler ne yapıyosunuz?
2) sabah 10-11 arası yatıp öğlen 2-3 gibi kalkar yine kundaklı ve bu seferde oda içinde salıncak yaptık orda sallıyorum 3-4 saat boyunca, hareketlendiği an ipe dokunuyorum:) bir yandan iyi bir yandan kötü. mutfakta yemek yapacaksam örneğin tencereye yağ ve salçayı koyup hemen gelip sallıyorum uyanmasın diye tekrar mutfağa gidiğ geliyorum. mutfak-yatak odası arası 2-3 dk da bir gidip geliyorum.
sizler bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? artık ayakta sallamak istemiiyorum, kucakta sallayıp hala kullanmadığı yatağına koymak istiyorum
herkese mrb; biz 3.5 aylık olduk. birkaç konuda sizlerin fikirlerini almak istiyorum.
1) Kızım 3.5 aylık ve ben gece uyutırken hala kundak yapıyorum ellerini ve başını geniş bir şapka ile kapatıyorum. sıcaklarda başladı ve aşırı terleyemeye başladı. dün gece şapkasız deneyelim dedik ama gözler fal taşı gibi açıldı :) ve ayrıca ayağımda sallıyorumbuna rağmen 2-3 sefer kalkarız. sizler ne yapıyosunuz?
2) sabah 10-11 arası yatıp öğlen 2-3 gibi kalkar yine kundaklı ve bu seferde oda içinde salıncak yaptık orda sallıyorum 3-4 saat boyunca, hareketlendiği an ipe dokunuyorum:) bir yandan iyi bir yandan kötü. mutfakta yemek yapacaksam örneğin tencereye yağ ve salçayı koyup hemen gelip sallıyorum uyanmasın diye tekrar mutfağa gidiğ geliyorum. mutfak-yatak odası arası 2-3 dk da bir gidip geliyorum.
sizler bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? artık ayakta sallamak istemiiyorum, kucakta sallayıp hala kullanmadığı yatağına koymak istiyorum
Agizdanmi yaptilar,midesi bulandimiBen yaptırdım
5 gun buyuk bizdenYok canım kız benimki 11 martta doğdu
Yan etkisi yok canım damla şeklinde ağzından veriyorlar bizim doktorumuz yaptırın dedi ki çok iyi bir doktor araştırma hastanesinde tedavi oluyoruz oradaki doktorumuz önerdiYan etkisi varmi nasil yapiyorlar
Seninki demi kız :)5 gun buyuk bizden
Terler tabi.ben artık kısa kollu ve çorapsiz yatiriyorum. Artık büyüdü ler nispeten. Ben emzikle uyutuyorum. Ona alıştı. Sallamaya alıştırmadik. Ama emziksiz asla :)herkese mrb; biz 3.5 aylık olduk. birkaç konuda sizlerin fikirlerini almak istiyorum.
Suyu kavanozda mi muhafaza ediyorsun?Ben yaptırdım
Hala karninda sanci hisseden var mi? Bazen inceden bir sızı giriyor. Hep de ayni tarafta.[/Q bendede uyusukluk hissizlik var gibi oluyo
Yok cnm caycıda ksynayan suyu alıyorm cay bardagyla souyunca veroyom günde 1-2kere en fazla 30cclik veroyomSuyu kavanozda mi muhafaza ediyorsun?
Kizlar iyi geceler hepinize. Ne zamandir peek yazamiyorum izin bitti benim goreve baslama yaptim mudurum izin versi bebegimle okula gidiyoruz seminer donemini boyle atlatacaz.arada girip okuyorum yazdiklarinizi ama :)) kayinvalidee sorunu olanlar takmayin derim ve bian onve gonderebiliyosaniz gonderin ben 15 gunlukten beri tekim evet cok zorlandim ama en azindan bebegimden baska sorunum yoktu. Bebek arabasi soran olmus sanirim ben cookk arastirdim ve tripper marka travel sistem aldik acayip rahat cok kullanisli hem hafif hem goruntu cok iyi. Fiyat olarakta ayni ozellikte olanlardan daha uygun. Şimdi kizlar sorum olacak size benim bebegim bu aay az kilo aldi yaa gecen saglik ocagina goturdum 15 gunde 250 gr almis sadece normalde ayda 1 kilo alirdi. 4. Ayda oluyo mu böyle bilemedim sizde durum nasil. Benim bebek sadece anne sutu aliyo su veriyo musunuz. Ben günde 1 2 cay kasigi veriyorum. Bide cisi azaldi beneyimiz eskiye yore helw uykudayken 4 saat falanbyapmadigi okuyo normal mi doktora az dedim yaz ya terliyo ondandir dedi. Ama cok aklima takilan kilosu yaa cok az geldi bana sizde nasil kizlar durum niye boyle oldu acaba kendimle okula goturuyorum diye yoruluyo duzeni bozuldu ondan mi.
Bugün yaptırdık biz ...Selamlar ,rota virusu asisini yaptirdinizmi
herkese mrb; biz 3.5 aylık olduk. birkaç konuda sizlerin fikirlerini almak istiyorum.
gecmis olsun midesi bulandimi olurkenBugün yaptırdık biz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?