2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Neden kundak yapıyorsun ben hıc yapmadm bazen gözlerini ufalamaktan uyumuyo o zaman battaniyesıyle kollarını sarıyorm uyuyunca acıyorum. Gunduz sallamadan uyumuyo gece uyuyo alahtan. Ama gnduz hep bekçi gıbı sallıyorum. Bu kezde ben uyuyamıyorum. Kaynana alıştırdı sallamaya o gelince veriyom uyut dıye 2saat sallıyo sıkayet bule edemıyo çünkü kendı alıştırdı

Ben hiç alıştırmadim canım emziği veriyorum uyuyor. İlk ay bizde öyleydik ama asıl sorun suymus ki ben kızımı sürekli uyutmaya calisiyormusum bunu fark ettim ve bıraktım. Bence uyandığında oyna konuş bir buçuk saat uyanık kalsın sonra zaten çok uykusu geliyor hemen yatar. Bu arada benim kızımda 3,5 aylık

Terler tabi.ben artık kısa kollu ve çorapsiz yatiriyorum. Artık büyüdü ler nispeten. Ben emzikle uyutuyorum. Ona alıştı. Sallamaya alıştırmadik. Ama emziksiz asla :)

ilk üç aydan sonra kilo alımı azalır normal merak etme. bundan sonra ayda 400-500 gr normal

Merhaba arkadaslar bende uzun zaman oldu yazamadım hem Kızımın kimlik vs işleri hem doktor aşı derken vakit kalmadı hiç yazmaya ama okuyorum devamlı :) oyuncaklara ilgisi çoğaldı bu aralar birde cok konuşmak istiyor bebeklerinizle konusun derim

Canım bazen kundak bende yapıyorum sadece ellerini sabitliyorum kızım elleriyle yüzünü çok eziyor uyuyacak uyuyamıyr sarınca bızırdıyor ama bazen o da galip geliyor... Biz de sallanan beşik aldık park yatakta yatmadı devamlı biz de sallıyoruz 1 saat uyuyorsa bunun yarım saatine yakın bizim sallamamızla uyuyor mızırdanınca tekrar sallamaya devam gece de Öyleyiz bi ip elimizde :)
Giyim konusunda biz de hala kısa kollulara geçemedik bazen içine kısa kollu zıbın üstüne bir takım .. Yelek bazen de Artık Benlm bebeğimde terlemeye başladı uyanınca bir müddet salaş şekilde battaniye ile duruyor yani yaşadıklarını biz de yasıyoruz

Emziren anneler sizin d Göğüsleriniz yumuşadı mı artık çok dolgun olmuyor artık ama kızım çekince geliyor emiyor sanki doymadı sanıyorum tekrar emzirmek istediğimde istemiyor ya da mememi ıssırır gibi yapıyor :)) bu. Ay 700 gr almışız Dr a göre normal bana göre az gibi geliyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…