2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

merhaba arkadaşlar. bilgisi olan varsa bir sorum var. kızım 17 mart doğumlu. eylülde okula başladığımda evde ne içecek telaşı başladı bende. sütüm hiç bol olmadı hatta humana falan ancak yetiyor bebeğe. hatta yetiyo mu o konuda da kararsızım. hem belki süt biriktirebilirim hem de kaç cc süt çıkıyo merak ettiğimden pompa aldım. 3 saatte biriken süt 50 cc. sizce 3 ay 1 haftalık bebek için bu normalmi. dondurucuya sütü bu kadar az mı atıyoruz. kafam karıştı ve üzgünüm. 3. ay kontrolüne gitmedik. eşim sürekli doktora gitme taraftarı değil. bebeğimin kilosu da nrmal görünüyor. öyle tombul bir bebek değil.

Ne kremi verdi cnm doktorun, ismini yazarmisin?

7 den 5 e derken, araliksiz mi uyuyor?
Aksam yatış saatimiz biraz değişken ama 3-4 saatte bir mamasını veriyorum geceleri, uyur vaziyette içiyor zaten, gazini hala ben çıkartıyorum sonra geri uyuyor. Sabah 9-10 gibi Uyanıyor. Gün içerisinde de genelde 1,5 saat uyanık - yarım saat uyuyor. Gündüz çok uyumuyor, dışarıda olursak bebek arabasında güzel uyuyor. Bizim düzenimiz şimdilik bu, hergün yeni birşeyler gelişiyor :)

Akşam 7'de yatıp sabah 5'temiii kalkıyorsunuzz

Yok canım gece iki defa uyanip süt emip uyumaya devam ediyor gözünü açmadan. Gaz sorunumuzda kalmadı çok şükür. Bizde gündüz birbucuk saatte bir uyuyoruz ama tam düzenli saatli olsun istiyorum

Yok canım gece iki defa uyanip süt emip uyumaya devam ediyor gözünü açmadan. Gaz sorunumuzda kalmadı çok şükür. Bizde gündüz birbucuk saatte bir uyuyoruz ama tam düzenli saatli olsun istiyorum
Kendini dusun. Her zaman ayni saatlerde mi uyuyup uyaniyorsun? O kadar kati dusunme. Nasilki bizim de bir gunumuz digerine uymuyorsa onlardan da uymasini bekleyemeyiz. Taş irisi degil insan yavrusu sonucta.

Kendini dusun. Her zaman ayni saatlerde mi uyuyup uyaniyorsun? O kadar kati dusunme. Nasilki bizim de bir gunumuz digerine uymuyorsa onlardan da uymasini bekleyemeyiz. Taş irisi degil insan yavrusu sonucta.

Öyle ama bebekler bizim gibi değil canım düzeni seviyorlar ve bu onları rahatlatıyor. Ben sadece gündüz kesik kesik uyumasın uykusunu alsın diye istiyorum bunu. İyi dinlenince daha mutlu bir bebek oluyor ve tabiki bende çok seviniyorum

Canim bebegini mutlaka kontrole gotur en azindan boy kilobas cevresi olcumu icin. Benim esim de ayni. Ne gerek var turp gibi diyor. Basinin etini yiye yiye goturuyorum valla. Bas cevresi onemli damla veriyor doktor eksikt ya da azat diyor. Ihmal etme bence.

B
Benimde aynısı ... Göğüslerimi yumuşadı kızım çekince geliyor sıkarsam öyle .. Göğüs Pedim artık dolmuyor .. Günde 2/3 sefer değişirdim şimdi 1 günde 1 filan ya da buruştuğunda
Benmde sutum çok az mama ağırlıklı gıdıyor. Gunduz bırıktırıp gece yatarken içirsemmi fıyorm. Doktora dorcn bakalm

Günaydın kızlar bebişiniz ellerını tutunca kendını kaldırıp oturur hale gelıyormu

Evet hemen dikeliyo, birde ben kucagima almadan herzaman gelgel diyerek aliyorum artik gel diyince eller kalkiyo havaya

Hanımlar kızıma nazar degdirdiniz gece iki de kalkti sabaha kadar huysuzlandi

Hic sorma, bende burda bisey yaziyorum sonra kizim tam tersini yapmaya basliyo, Allah nazarlardan korusun bebislerimizi

Arkadaşlar kaç damla devit veriyorsunuz bebislere

Ben 4 damla veriyorum

giyim yaşadığın şehre göre değişir,bugün Ankara soğuk,yağış var,ben uzun kollu giydim,hiç yaz gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…