Kızlar benm bebiş agulıyordu çok güzel ama 3gundur çok sessiz hıc sesı çıkmıyor bi suru şey yapıyorum ama cıt yok. sonrada sınırlenıp bagıtmaya başlıyo öyle böyle değil acayıp bağırıyor. Agulaması çok güzeldi neden sustuki. Sutumde coook azaldı mama bebesı oldu ıyıce. Spinal sezeryan olmuştum acayıp sırt agrım var geberıyorum sankı sırtımdan bıcaklamışlar gibi. Dun doktora gıttım catlaklar ve amelyat ızım için bi krem verdi izleri goturuyomuş
Merhaba arkadaşlar gündüz uykusunu düzene sokan var mı acaba nasıl bir düzen kurdunuz? Bizim gece uykularimiz düzenli çok şükür aksam 7 de yatıp sabah 5 te kalkıyoruz ama günduz uykularını duzenleyemedik daha
Merhaba arkadaşlar gündüz uykusunu düzene sokan var mı acaba nasıl bir düzen kurdunuz? Bizim gece uykularimiz düzenli çok şükür aksam 7 de yatıp sabah 5 te kalkıyoruz ama günduz uykularını duzenleyemedik daha
Evet ama gece iki defa uyanmadan süt emip devam ediyor uykusunaAkşam 7'de yatıp sabah 5'temiii kalkıyorsunuzz
Ne kremi verdi cnm doktorun, ismini yazarmisin?
7 den 5 e derken, araliksiz mi uyuyor?
Aksam yatış saatimiz biraz değişken ama 3-4 saatte bir mamasını veriyorum geceleri, uyur vaziyette içiyor zaten, gazini hala ben çıkartıyorum sonra geri uyuyor. Sabah 9-10 gibi Uyanıyor. Gün içerisinde de genelde 1,5 saat uyanık - yarım saat uyuyor. Gündüz çok uyumuyor, dışarıda olursak bebek arabasında güzel uyuyor. Bizim düzenimiz şimdilik bu, hergün yeni birşeyler gelişiyor :)
Kendini dusun. Her zaman ayni saatlerde mi uyuyup uyaniyorsun? O kadar kati dusunme. Nasilki bizim de bir gunumuz digerine uymuyorsa onlardan da uymasini bekleyemeyiz. Taş irisi degil insan yavrusu sonucta.Yok canım gece iki defa uyanip süt emip uyumaya devam ediyor gözünü açmadan. Gaz sorunumuzda kalmadı çok şükür. Bizde gündüz birbucuk saatte bir uyuyoruz ama tam düzenli saatli olsun istiyorum
Kendini dusun. Her zaman ayni saatlerde mi uyuyup uyaniyorsun? O kadar kati dusunme. Nasilki bizim de bir gunumuz digerine uymuyorsa onlardan da uymasini bekleyemeyiz. Taş irisi degil insan yavrusu sonucta.
Ne kremi verdi cnm doktorun, ismini yazarmisin?
Madecassol krem
7 den 5 e derken, araliksiz mi uyuyor?
Aksam yatış saatimiz biraz değişken ama 3-4 saatte bir mamasını veriyorum geceleri, uyur vaziyette içiyor zaten, gazini hala ben çıkartıyorum sonra geri uyuyor. Sabah 9-10 gibi Uyanıyor. Gün içerisinde de genelde 1,5 saat uyanık - yarım saat uyuyor. Gündüz çok uyumuyor, dışarıda olursak bebek arabasında güzel uyuyor. Bizim düzenimiz şimdilik bu, hergün yeni birşeyler gelişiyor :)
Canim bebegini mutlaka kontrole gotur en azindan boy kilobas cevresi olcumu icin. Benim esim de ayni. Ne gerek var turp gibi diyor. Basinin etini yiye yiye goturuyorum valla. Bas cevresi onemli damla veriyor doktor eksikt ya da azat diyor. Ihmal etme bence.merhaba arkadaşlar. bilgisi olan varsa bir sorum var. kızım 17 mart doğumlu. eylülde okula başladığımda evde ne içecek telaşı başladı bende. sütüm hiç bol olmadı hatta humana falan ancak yetiyor bebeğe. hatta yetiyo mu o konuda da kararsızım. hem belki süt biriktirebilirim hem de kaç cc süt çıkıyo merak ettiğimden pompa aldım. 3 saatte biriken süt 50 cc. sizce 3 ay 1 haftalık bebek için bu normalmi. dondurucuya sütü bu kadar az mı atıyoruz. kafam karıştı ve üzgünüm. 3. ay kontrolüne gitmedik. eşim sürekli doktora gitme taraftarı değil. bebeğimin kilosu da nrmal görünüyor. öyle tombul bir bebek değil.
MadecassolNeymis canim kremin adi? Benim de catlak izim var
Benmde sutum çok az mama ağırlıklı gıdıyor. Gunduz bırıktırıp gece yatarken içirsemmi fıyorm. Doktora dorcn bakalmBenimde aynısı ... Göğüslerimi yumuşadı kızım çekince geliyor sıkarsam öyle .. Göğüs Pedim artık dolmuyor .. Günde 2/3 sefer değişirdim şimdi 1 günde 1 filan ya da buruştuğunda
Evet canim hatta kendini basina bile şınav ceker gibi kendiliginden kalkiyoGünaydın kızlar bebişiniz ellerını tutunca kendını kaldırıp oturur hale gelıyormu
3 damla veriyordum. 5 e cikar dedi doktor.Arkadaşlar kaç damla devit veriyorsunuz bebislere
Amin canim sağol3 damla veriyordum. 5 e cikar dedi doktor.
Bebegine hergun 7 ayetelkursi 3 nas 3 felak 3 ihlas oku canim. Allahin izniyle nazar filan degmez. Butun kotuluklerden korur. Rabbim korusun butun bebeklerimizi.
Günaydın kızlar bebişiniz ellerını tutunca kendını kaldırıp oturur hale gelıyormu
Hanımlar kızıma nazar degdirdiniz gece iki de kalkti sabaha kadar huysuzlandi
Arkadaşlar kaç damla devit veriyorsunuz bebislere
giyim yaşadığın şehre göre değişir,bugün Ankara soğuk,yağış var,ben uzun kollu giydim,hiç yaz gibi değilKizlar ya yazdiklarinizi okudum giyim konusunda ben mmi yanlis yapıyorum bilemedim. Ben coktan kisa kollulara sortlu tulumlara gevtim hem evde hem disarda yatarken hele yarim kollu citcitli tek giydiriyorum altına bişey yok. Corabini bile sabahlari cikarken bazen giydiriyorum sonra onuda çıkarıyorum. Ortalama 1 aydir boyleyiz bana siz kalin giydiriyosunuz gibi geldi. Disari cikarkende alta kolsuz citcitli atlet uste tişört ve sort bitti bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?