Ben senin kadar acik sozlu olaniyorum malesef. Bizimki triplere giriyor en ufak lafta. Mecbur katlaniyoruzCahıl ınsanla uprasmak çok zor gerçekten. Kenduleru dogurma ya benmkı ne olsa 4cock buyıttm ben der nası bıyuttugn ortada dıyom bende
Benim doğum iznim normalde bugün bitiyor. Süt iznimi toplu kullanmayı tercih ettiğim için 6 Ağustos'ta işbaşı yapıcam, kuzum da 5 aylık oluvercek inşallah. İşkanununda süt izni toplu kullanım uygulaması yok ancak özel şirketler izin verebiliyor. Parayı tüm izinlerimi kullandıktan sonra alırım diye düşündüm. Izindeyken şirket maaşımı normal yatırmaya devam etti. Izinden sonra SGK'dan aldığım toplu parayı şirkete vereceğim. Ne zaman ne kadar alıcam ben de bilmiyorum doğrusu. Aslında SGK'yı arayıp bi sorgulamak lazım, yapmam gereken herhangi bişi var mı diye.çalışan anneler istirahat raporu paranızı aldınızmı
Valla üzüldüm sana. Inşallah en kısa zamanda gider. Neden gitmiyor ki Bebeğin Büyüdü sonuçta.Aynı bizimde bak az önce mesela kizimi balkona çıkarıyor hava alsın diye ben bişey demiyorum gir içeri diye ben çocuğun altı i almaya kalktım uyusuklanma çocuğu usutcen dedi Ayy cildirMamak elde değil sabaha kadar anlatsam içimdekini dökemem heralde off yaa benim çocuğumu benden kıskanıyo
Özel sektörde mi Çalışıyırsun?Benim doğum iznim normalde bugün bitiyor. Süt iznimi toplu kullanmayı tercih ettiğim için 6 Ağustos'ta işbaşı yapıcam, kuzum da 5 aylık oluvercek inşallah. İşkanununda süt izni toplu kullanım uygulaması yok ancak özel şirketler izin verebiliyor. Parayı tüm izinlerimi kullandıktan sonra alırım diye düşündüm. Izindeyken şirket maaşımı normal yatırmaya devam etti. Izinden sonra SGK'dan aldığım toplu parayı şirkete vereceğim. Ne zaman ne kadar alıcam ben de bilmiyorum doğrusu. Aslında SGK'yı arayıp bi sorgulamak lazım, yapmam gereken herhangi bişi var mı diye.
Benim kangurum da ergo baby gerçekten cok iyi insanin hic omzu beli agrimaz mi :) ustelik dondisim icinde terlemiyo ama benim gobegim biraz terliyo bi de omuz askilarininoldugu yermomfort almayı planlayanlara şunu soylemelıyımkı pıyasada ki bir çok kaliteli markaya göre çok kalitesiz bir kumaşa sahip omuz askılarındaki dolgu okadar azki bebeğiniz ağırlaştıkça omuzunu o kesimler kesiyor, momfort ergo ile boba nın karışımı gibi ama olmamış, alacaksanız ergo-boba yada catbird baby alın derim
Benim doğum iznim normalde bugün bitiyor. Süt iznimi toplu kullanmayı tercih ettiğim için 6 Ağustos'ta işbaşı yapıcam, kuzum da 5 aylık oluvercek inşallah. İşkanununda süt izni toplu kullanım uygulaması yok ancak özel şirketler izin verebiliyor. Parayı tüm izinlerimi kullandıktan sonra alırım diye düşündüm. Izindeyken şirket maaşımı normal yatırmaya devam etti. Izinden sonra SGK'dan aldığım toplu parayı şirkete vereceğim. Ne zaman ne kadar alıcam ben de bilmiyorum doğrusu. Aslında SGK'yı arayıp bi sorgulamak lazım, yapmam gereken herhangi bişi var mı diye.
Haftaya gidiyor artık şükür ler olsunValla üzüldüm sana. Inşallah en kısa zamanda gider. Neden gitmiyor ki Bebeğin Büyüdü sonuçta.
Devlette de süt izni var ama ben yönetmeliği bulamadımÖzel sektörde mi Çalışıyırsun?
Devlet memurluğunda da böyle bişi var mı ?
Özeldeyim canım, Turkcell Teknolojide çalışıyorum ben. Devlette yok, ama dediğim gibi bazı özel sektör yönetimi izin veriyor bu şekilde kullanıma.Özel sektörde mi Çalışıyırsun?
Devlet memurluğunda da böyle bişi var mı ?
:))) ay cok güldüm güzel cevap vermissinBenim kv dem de ayni seyleri yapiyor. Cocuk her agladiginda aç bu aç diyor. En son dayanamadim anne emziren benim en iyi ben bilirim ac olup olmadigini dedim bozuldu. Her agladigind bu niye agliyor diyor.bebek bu aglar yani. Sinir oluyorum. Bide oglumu kucagina alirken oyoyoy dövdülermi seni aglattilar mi seni oyoyoy yapiyor vallahi cinnet geciriyorum. En zonunda bugun he he agzini burnunu kirdik dedim. Esimle zaten arasi bozuk hic konusmuyor. Acisini boyle cikariyor.
Benimki boba 4g, çok rahat ediyoruz gercekten, Pamuklu kumaştan ve askıları baya dolgun. Ancak bebeğim henüz çok ağırlaşmadı, 1 haftadır kullanıyoruz bu arada :)momfort almayı planlayanlara şunu soylemelıyımkı pıyasada ki bir çok kaliteli markaya göre çok kalitesiz bir kumaşa sahip omuz askılarındaki dolgu okadar azki bebeğiniz ağırlaştıkça omuzunu o kesimler kesiyor, momfort ergo ile boba nın karışımı gibi ama olmamış, alacaksanız ergo-boba yada catbird baby alın derim
Bize bi tanidik babybjörn vermisti cnm ama onun arkayi tam ayarlamadin mi bi tarafinda kaliyo agirlik ve kalin aski olmadigi icin benim omzum acayip agridi ve bebegin bacak sekli onemli ya onunki tavsiye edilmeyen şekilde kaliyo. Cok sukur ergo ile bi skntm kalmadiBenimki boba 4g, çok rahat ediyoruz gercekten, Pamuklu kumaştan ve askıları baya dolgun. Ancak bebeğim henüz çok ağırlaşmadı, 1 haftadır kullanıyoruz bu arada :)
Çok para vermek istemedim ben, yoksa stokke ve babyjörn oldukça iyi bu konuda.
Evet :) işveren bu şekilde bilgi verdi bana. Izindeyken maaş vericez, dönünce de sen SGK dan aldığın parayı bize vereceksin dedi ik. Muhasebe de işbaşı tarihimi bildirdi sonradan, süt izni toplamını hesaplayıp. Aslında yine devlet Ödemiş oluyor yani.nasıl yani? izindeyken maaş mı aldın çalıştığın yerdenbana maaşını devlet ödeyecek dediler
İşkanununda devlet olsun özel olsun süt izni kullanımı var canım, ama yasal olan şekli çocuk 1 yaşına gelene dek günde 1,5 saat izin kullanmak. Dediğim gibi bazı özel şirketler verimlilik açısından uygunsa çalışanın istediği gibi kullanıma izin veriyor. Ben toplu kullanmayı tercih ettim, çünkü İstanbul'da trafik yoğunluğu ve ev-işyeri mesafenin fazla olması nedeniyle günde 1,5 saatin bir anlamı olmayacaktı, servis kullanıyorum zaten gidip gelirken. Bazı arkadaşlarım da belli bi zamana dek haftanın 1 günü gelmemeyi tercih ediyor, çalışan ve iş durumuna bağlı özelde bu durum.Devlette de süt izni var ama ben yönetmeliği bulamadım
Evet :) işveren bu şekilde bilgi verdi bana. Izindeyken maaş vericez, dönünce de sen SGK dan aldığın parayı bize vereceksin dedi ik. Muhasebe de işbaşı tarihimi bildirdi sonradan, süt izni toplamını hesaplayıp. Aslında yine devlet Ödemiş oluyor yani.
İşkanununda devlet olsun özel olsun süt izni kullanımı var canım, ama yasal olan şekli çocuk 1 yaşına gelene dek günde 1,5 saat izin kullanmak. Dediğim gibi bazı özel şirketler verimlilik açısından uygunsa çalışanın istediği gibi kullanıma izin veriyor. Ben toplu kullanmayı tercih ettim, çünkü İstanbul'da trafik yoğunluğu ve ev-işyeri mesafenin fazla olması nedeniyle günde 1,5 saatin bir anlamı olmayacaktı, servis kullanıyorum zaten gidip gelirken. Bazı arkadaşlarım da belli bi zamana dek haftanın 1 günü gelmemeyi tercih ediyor, çalışan ve iş durumuna bağlı özelde bu durum.
Benimki dün oldu bir sıkıntı yaşamadı çok şükür. Başka bi derdi olabilirKizlar bizim. 4. Ayimiz bitti saglik ocaginda iki tane asi olduk.O asidan sonra bebegim cok huysuzlasmaya basladi mutsuz duruyor ayni seyi yasayan var mi aranizda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?