2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

kızlar okadar yorgunumki anlatamam. bebiş beni cok yoruyo üstüne bide ev işleri iftar hazırla resmen şaftım kaydı. yorgunluk ve uykusuzluktan sutum okadar azki sabahları 90cc rahat cıkardı artık 60 cıkıyo. kaynana bebişi sallamaya alıştırdı cocuk sallamadan uyumuyo hatta sallamayı durdurunca hemen uyanıyo o yuzden gündüzde uyuyamıyorum beşik sallamaktan kollarım uyuşuyo. baştan kırmamak için sesimi çıkarmadım ama varya şimdiki aklım olsa bi güzel hallederdim kadını bana cok buyuk kazık attı. salla saalla aptal olcak cocuk yaa nası vazgeçircem bebişi bilmiyorum otomatik sallanan beşikmi alsam kac aya kdar sallayarak uyur allahm yaasinir oldum sinirlerim cok bozuldu. eşimin her hareketi gozume batıyo surekli ağlamaklı ve kavgalı haldeyım hiç yoktn sebeplere adama beddua etmeye başladım yaa depresyonamı girdm nedir

Günaydınlar. Araba tavsiyesi olan var mi?

Canim biz wollex in new york modelini aldik fok memnunum kullanimi cok rahat, cok kolay suruluyor birde eve alirken tekerleklerini sokuyorum cok iyi oluyor

Ben 40im cikinca oldum daha olmadim. Doktor kontrolunde sordum normal dedi, ilk bir yil duzenli olmaz dedi, birde sezeryanla dogum yaptigim icin dogum kontrolu konusunda cok uyardi, cunku sezeryandan sonra rahim kendini cabuk toparlayip yeni bir gebelige hazir olurmus, dikkat etmek gerekli emzirenlerin kullanabilecegi bir hap onerdi ben henuz almadim pek ilac taraftari degilim

acaba o gelen az kan yerlesme kanamqsiysa diye dusunuyorumm

Bebegini emzige alistirmadin mi ki bizimki emzikle rahat uyuyo. Simdi verdim emzigi sallamadim uykusu vardi kendi kendine uyudu gunde bir kez birak once uc gun falan alssin sonra ikiye uce cikar. Ben gunduz oyle birakmaya alistirdim. Gece ilk uykuda salliyorum besikte sonra da sadece emmek icin uyaniyo sonra gogsumdeyken goturup bırakıyorum gozunu acarsa sokuyorum emzigi sabaha kadar uyuyo :)

Yok biz dinoyu 400e aldik sonic 550 idi keske onu alaydik ama kuzucugum dinoda mutlu icinde rahat uyuyo ve skilmiyo

İlk gnden berı emzik kullanıyorum ama çok duskun degıl

Bizimki de duskun degil çok ama uykuda kullanıyoruz uykuda ike seviyo gunduz bicirdarken soksam pit diye atiyo hemen

çalışan anneler istirahat raporu paranızı aldınızmı

ben doğum yaptığımda 130küsür analık parası aldım sadece, daha da bişi almadım devlet babadan. geçen pazartesi işe başladım, muhasebe işe dönüşümü okeyledi. ayın 8'i ile 14'ü arası ziraata git paranı al dedi. o tarihi bekliyorum ama ne kadar yatacak bilmiyorum.

Ayy aynı ben yaa. Biz hala kayinvalidem le birlikteyiz bana yardıma geldi aklı sıra ama hergün kavga benim bebegim 3 aylik daha kollarından kaldırmaya çalışıyo ben yokken emzigini çaya batırıyo meyve tattirmaya çalışıyo her ağladığında bogcayla sallattiriyo bana diyemiyor artık esime tutturuyo ucundan Ayy çok sibir bozucu bir durum

Stokke.. Çook memnunuz, bebişim de memnun ki sadece onunla gezerken ağlamıyor :)
Ben casual sonic aldm cokmemnunum

Benim de kraft dino memnunum aslinda ama burada kaldirimlar cok girinti cikintili o yuzden surmek zor oluyo bazen. Casual sonic benim de aklimda idi ama cok pahali idi sonic videolari da pasific gosteriyordu sanirim pek farki yok modellerinin

Bizimki McRae cok memnunuz

Ben tripper marka aldim jokerlerde satiliyor cok memnunum

Sagolun kizlar

Biz mart anneleri cok pasifmisiz altta mayis nisan cikiyo biri alti bin sayfa öbürü dort bin :)

Biz mart anneleri cok pasifmisiz altta mayis nisan cikiyo biri alti bin sayfa öbürü dort bin :)

Canim biz dogumdan sonra bu sayfaya gectik, hamilelik surecinde 2015 mart annelerinde yazdik sonrasinda burda devam edince sayfa ikiye bolunmus oldu yoksa ikisini topla bizde cok yazmisiz , ben hamileligimin 8.haftasindan beri burda yaziyorum arkadaslarla cok guzel paylasimlarda bulunduk

Dogrudur ben uye olali birkac gun oluyo sadece :)

Benim kv dem de ayni seyleri yapiyor. Cocuk her agladiginda aç bu aç diyor. En son dayanamadim anne emziren benim en iyi ben bilirim ac olup olmadigini dedim bozuldu. Her agladigind bu niye agliyor diyor.bebek bu aglar yani. Sinir oluyorum. Bide oglumu kucagina alirken oyoyoy dövdülermi seni aglattilar mi seni oyoyoy yapiyor vallahi cinnet geciriyorum. En zonunda bugun he he agzini burnunu kirdik dedim. Esimle zaten arasi bozuk hic konusmuyor. Acisini boyle cikariyor.

Cahıl ınsanla uprasmak çok zor gerçekten. Kenduleru dogurma ya benmkı ne olsa 4cock buyıttm ben der nası bıyuttugn ortada dıyom bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…