2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benimki 10 martta dogdu inanır misin uzun ya tombis gelmiyo gozume benimkinden 4 gun once dogan bi arkadasinki bi bucuk aylikken on kiloydu resmini atmisti bana iste tombis odurbenim bebis daha on kiloya ulasmadi allah bilir o cocuk ne oldu :)

10 kilomu maşallah yok ya ama ben şişman olsun istemem. Benim bebişim 2,340 gr Doğdu zaten, ama maşallah iyi toparladı

Bizim uc bucuk dogdu. O cocugu bi gordum kucuk dilimi yutacaktim :) massallah tabi ama bi bucuk ayda on kilo cok fazla kizin belini düşünemiyorum nasil tasiyo

Maşallahı var sizin bebişlerinizin, kaç aylık oldunuz? Benim kızım 3 ay 1 haftalık 6,050 kg ama yinede Gözüme Tombiş görünüyor

3,5 aylık bebeğim. benimde kafası büyük gibi geliyor gözüme herkes normal diyor falan ama doktora da sorcam oglum kocakafalı mı diye

çok tatkı oluyor incelerken,ayaklarını incelemye başlamadı daga ,ne zaman başlarki

bilemicem ama ben koltuklarından tutup ayakta tuttuğumda ayaklarını yere tam basıyor sanki bıraksam yürücekmiş gibi... bazen hayal ediyorum bu kadar ufak birşeyin evin içinde dolaştığını :))

Bakmak ne kelime surekli yiyo ellerini :) parmaklarını birbirine takiyo :) birkac gundur salyasi su gibi akmaya basladi

D

devamlı bende sürüyorum krem ( Nivea ) ama nasıl oldu neden oldu anlamadım ...Altını çok fazla ıslakta bırakmıyorum ..
Çok sıcak artık havalar kakasını yapınca artık suya sokuveriyorum çok dikkat etmek lazım canım sıcaklardan herhalde

Kac kg dogduki 5.ayda digfugu kilonun 2kati olursa normal is ama illede kilolu olsyn diyosan daya mamayu

O dedigim bi arkadasin arkadasi kilosunu sorup yazarim ins. Ben sadece anne sutu veriyorum cok sukur kilosu da iyi bebisimin. Ellerini yemesini istemiyorum cunku arasi pamuk falan oluyo ne kadar yikasam da

O dedigim bi arkadabaşlasi kilosunu sorup yazarim ins. Ben sadece anne sutu veriyorum cok sukur kilosu da iyi bebisimin. Ellerini yemesini istemiyorum cunku arasi pamuk falan oluyo ne kadar yikasam da
Canım ellerını yemesı kotu bışey degıl kı olması gereken o, öğrenmeye baaşlamanın ilk adımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…