Benimki 10 martta dogdu inanır misin uzun ya tombis gelmiyo gozumebenimkinden 4 gun once dogan bi arkadasinki bi bucuk aylikken on kiloydu resmini atmisti bana iste tombis odurbenim bebis daha on kiloya ulasmadi allah bilir o cocuk ne oldu :)
bu arada senin bebişle benimki biraz benziyo tip olarak :)
Maşallahı var sizin bebişlerinizin, kaç aylık oldunuz? Benim kızım 3 ay 1 haftalık 6,050 kg ama yinede Gözüme Tombiş görünüyor
kızlar bebekleriniz kendi ellerine bakıyormu,benimki bakıyor
çok tatkı oluyor incelerken,ayaklarını incelemye başlamadı daga ,ne zaman başlarkiahaha aynen aynen oğlum elini keşfetti çok komik inceliyor.
çok tatkı oluyor incelerken,ayaklarını incelemye başlamadı daga ,ne zaman başlarki
kızımda hep ellerini yiyor,evet ya salyası cok akıyorBakmak ne kelime surekli yiyo ellerini :) parmaklarını birbirine takiyo :) birkac gundur salyasi su gibi akmaya basladi
Çok sıcak artık havalar kakasını yapınca artık suya sokuveriyorum çok dikkat etmek lazım canım sıcaklardan herhaldeD
devamlı bende sürüyorum krem ( Nivea ) ama nasıl oldu neden oldu anlamadım ...Altını çok fazla ıslakta bırakmıyorum ..
Şuanda kaç kilo ? Mama mı sadece Anna sütü mü ?10 kilomumaşallah yok ya ama ben şişman olsun istemem. Benim bebişim 2,340 gr Doğdu zaten, ama maşallah iyi toparladı
Benim kızımda aynı durumda bütün yumruğunu ağzına sokmaya çalışıyor salyasi sel olduBakmak ne kelime surekli yiyo ellerini :) parmaklarını birbirine takiyo :) birkac gundur salyasi su gibi akmaya basladi
Kac kg dogduki 5.ayda digfugu kilonun 2kati olursa normal is ama illede kilolu olsyn diyosan daya mamayu16 Mart doğumlu bebeğim 3aylık kontrolden geldik.. Kilo 5,480 .. Boyu 58 baş 38 cm Benlm bebeğim çok mu minik ya( bu ay 700 gr almış .. Kilo alması için napyım ? Nasıl emzireyim ne yiyeyim ben 1 aydır annemdeydim dün döndük ve ayrılmak çok zor geldi kafam hiç yerinde değildi Dr a bunları sormak ..
Gündüzleri 1.5 saat 2 saatte bir emiyor uyursa 3 saate bir oluyor geceleri bazen 4/5 saati buluyor ondan kaldırıp emzirmiyorum hata mı yapıyorum .. Sadce anne sütü ..
aynenBenim kızımda aynı durumda bütün yumruğunu ağzına sokmaya çalışıyor salyasi sel oldu
Canım ellerını yemesı kotu bışey degıl kı olması gereken o, öğrenmeye baaşlamanın ilk adımıO dedigim bi arkadabaşlasi kilosunu sorup yazarim ins. Ben sadece anne sutu veriyorum cok sukur kilosu da iyi bebisimin. Ellerini yemesini istemiyorum cunku arasi pamuk falan oluyo ne kadar yikasam da
evet mıdesı bulanmasa bı deCanım ellerını yemesı kotu bışey degıl kı olması gereken o, öğrenmeye baaşlamanın ilk adımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?