- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 36
Bi ogrenemediCanım ellerını yemesı kotu bışey degıl kı olması gereken o, öğrenmeye baaşlamanın ilk adımı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi ogrenemediCanım ellerını yemesı kotu bışey degıl kı olması gereken o, öğrenmeye baaşlamanın ilk adımı
Benim kızımda aynı durumda bütün yumruğunu ağzına sokmaya çalışıyor salyasi sel oldu
B
Bebisin kac kg[/QUOTE
20 martta doğum yaptım 6400 kilosu boyu 62
2,800 kg Doğdu ... Şuanda 5,480 kgKac kg dogduki 5.ayda digfugu kilonun 2kati olursa normal is ama illede kilolu olsyn diyosan daya mamayu
Ben casual sonic aldm cokmemnunumGünaydınlar. Araba tavsiyesi olan var mi?
Günaydınlar. Araba tavsiyesi olan var mi?
bende bu ay iki hafta arayla iki kere oldumBen gec oluyo diye biliyorum biz de 3.5 ayligiz daha olmadim. Karnim şişiyor bazen ama dogumdan beri 3 kilo vermisim yani degilizdir korkma :)
bende bu ay iki hafta arayla iki kere oldum
Concord neo 2015 bizdeki, çok memnunum. 0-3 yaş arası kullanıma uygun. Travel sistem olduğundan 1 yaşına dek puseti oto koltuğu olarak kullanılabiliyor. Sürmesi, kapatması, taşıması çok kolay ve rahat. Kapanınca arka tekerlekler kolayca çıkıyor ve az yer kaplıyor. Sınıfında en hafif ve sarsıntıyı önlediği için bunu tercih ettik.Günaydınlar. Araba tavsiyesi olan var mi?
Ben tripper marka aldim jokerlerde satiliyor cok memnunumGünaydınlar. Araba tavsiyesi olan var mi?
evet ,üçüncü ayda oldumGercekten mi emzirenler genelde 6 aydan once olmuyormus. Istisnalar kaideyi bozmaz tabi olsak da bu sislik olmasa daha iyi
dino ile arasında 100 tl falan var sanrım sepeti falanda genişBenim de kraft dino memnunum aslinda ama burada kaldirimlar cok girinti cikintili o yuzden surmek zor oluyo bazen. Casual sonic benim de aklimda idi ama cok pahali idisonic videolari da pasific gosteriyordu sanirim pek farki yok modellerinin
ben kırkım cıktı 10 gun sonra adet oldum ve okdar yoğun oluyorumki işe baslayınca napıcam diye düşünüyorum. herşeyim batıyo gece pedi bile işe yaramıyoKızlar ıyı gınler coktandır gelmıyorum yaa unutmussunuzdur benı bız 4. Ayımıza gırdık ama ben daha regl olmadım gecen gece cok az kanamam oldu oldum sandım ama sabah bısey yoktu o gunde iş yaptım. Sonra test yaptım hamıleyımdır dıye cok sykur nefatıf cıktı ama hala korkuyorumm ne olabılır