2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

BİZDE bugün yaptrdık yavaş vermesinin nedeni ksuamsını önlemek çıkarırsa tekrar almak zorunda kalır ağlaması ise kendini kastığındandır benimki azıcık mızırdandı hepsi o
Ya benimki cok sklgan bi bebis. Kusma sorunu yok hepsini bosalt yutar dedm dinlemedi
cocuk agladi 2saatte bi asiyi yedirdi. Sinir oldim ya cocugumu bnden iyi bilcek sanki. Dogarken aglamadi by kadr

Goguslwr cok kucuk zatende. Korseyide uyurken bile takinca toparliyo ama ozamanda dikislerim agriuo

Kizlar benim doktorum korse takmayi onermiyor. Karin kaslari eski gucune donmek yerine korseden dolayi gevsek tutulur karin hic toparlanmaz dedi.

Bebeğiniz ağladığı zaman göz yaşı akmaya başladımı . Benim oğlum 3 buçuk aylık ağladığında hiç göz yaşı akmıyo

Ya benimki cok sklgan bi bebis. Kusma sorunu yok hepsini bosalt yutar dedm dinlemedi
cocuk agladi 2saatte bi asiyi yedirdi. Sinir oldim ya cocugumu bnden iyi bilcek sanki. Dogarken aglamadi by kadr

hayatım onu birden hiçbir doktor vermiyor ağır gelir diye bize de yavaş yavaş verdiler üzülme geçmiş gitsin en kötü ağlaması bu olsun

Bebeğiniz ağladığı zaman göz yaşı akmaya başladımı . Benim oğlum 3 buçuk aylık ağladığında hiç göz yaşı akmıyo

Kuzim 19 mart dogumlu azicik dudak bukunce gozyaslari basliyo akmaya, gittigim egitimde birinci aydan sonra gozyasinin olustugunu soylemislerdi goz pinarlari tikali olursa o bolgeye hafif masaj yapiliyormus, sen yinede kendi doktorunla bi gorus

aynen bzimde öyle iki elinide yumruk yapıp agzına sokmaya calısıyor. ben parmagımı agzına götürdüm bir kere, damagıyla ezdi. damakları kaşınıyor galiba.. her tarafımız salya tükürük :) almanya'da bu aylarda diş çıkarma ihtimali olan çocuklara ilaç verip dişleri erteletiyorlarmış sağlıklı çıkmadığı için.

şarıl şarıl olmasa da şöyle bir kenardan süzüldüğünü gördüm geçenlerde.. gözleri de sulanmıştı. o hali işte gercekten canımı acıttı.. gözyaşı olmayan ağlama ağlama değil sanki :)

Canım bende de sırt ağrısı oluyo, sanırım emzirme pozisyonum yanlış, özellikle geceleri. Yatınca bi tarafımdan bi tarafıma dönerken bile acıyo sanki et kesmiş gibi, çiğlik hamlıktan olur ya aynen öyle
emziren annelerin vitamşn takviyesi alması gerekşyotmuş... Bana doktor demedi.. Siz içiyormusunuz?
Ben 4 aylık hamileyken iMom a başlamıştım, Dr um doğumdan sonra da devam etmemin iyi olacağını söyledi. Hamileyken ilk haftalar folik asit sonra da bu kompleks vitamin takviyesine başladım, başka da bişi kullanmadım çok şükür gayet iyiydik. Hala devam ediyorum iMom a

Kizlar bugun rota asisi yaptirdik cok yavas verdiler agzina bebiste skildi aglamaya basladi okadr agladuki 3ayi toplasam bukadar aglamamistir. Cok.korktum ya
Biz de bugün olduk, Dr un yanına girdiğimizde uyuyordu oğluşum. Mecbur uyandırdık kuzuyu muayene için, kıyamadım ama neyseki ağlamadı uyanınca. Genel kontrollerimiz yapıldı ve aşı için biraz bekledik getirmelerini. Dr şimdiye dek sadece 2 kişi iştahla aldı bu ilacı, gerisi hep ağladı dedi. Tadını beğenmiyorlarmış. Bizim maşallah ufak ufak güzel yuttu, suratını ekşitti başta tabi :) bu kez Eskişehir'de annemlerde olduğumuz için eskişehir Acıbadem hastanesine gittik. Tavsiye üzerine gittiğimiz Dr hanım çok ilgili ve yakın davrandı, oldukça güzel detaylı muayene yaptı, gerekli soru ve cevaplarla tatmin oldum, kendi Dr umuzu aratmadı

Ya kızlar bizim aşı kartında FKU diye bir kısaltma var şimdi fark ettim. Karşısına da (+) işareti konulmuş. Netten baktım ciddi bi hastalığın kısaltması. İçime kurt düştü, bu hastalığın taraması yapıldı sorun yok anlamında mı bu işaret nedir? Acele cvp bekliyorum yüreğim pır pır ediyor

Evet hastalik taramasi icin topuk kani alindi anlamindadir.

Kizlar gunaydin hepinize. Bebisler hareketlenenmeye basladi mi bizimki artik bilinçli tepkiler veriyo resmen konusuyo bizle:))) ama benim aklima elleri takiliyo eline kavrayabilecegi buyuklukte oyincak falan vermeye caliaiyorum yok kavramiyo kas kuvveti var parmagimi falan sıkı tutuyo ama iyunvaklara veya baska seylere uzankiyo tutma ve ya tutmaya calisma gibi biaey yok. Zaten oyuncaklarla ilgilenkiyo hic. Kucagima falan oturtuyorum basi bedeni dik duruyo ama eller sırıtıyo biraz bence. bide sizinkiler gibi iki el surekli agizda salya desen 2 ayliktan beri akitiyo. Sizinkilerde durum nasil acaba ben mi kuruntu yapiyorum yoksa yolunda gitmeyen bisey ki var.bvar.bu arada benegim 3 ay 10 gunluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…