Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim Dr.umuz yeşil kaka için gazlı olduğunu gösterir demiştiArkadaşlar Merhaba. Benim de 18 Mart doğumlu bir oğlum var. Oğlum 2 gündür 4-5 kez kaka yapıyor. Önceleri sadece 1 kere yapıyordu. Şimdi böyle olunca endişelendim açıkçası. Bugün son kaka yeşil renkteydi. Sizce bir anda sayının bu kadar artmasının nedeni ne olabilir? Cevaplarsaniz çok sevinirim
Canım soyledıklerın diş,çıkarmaKızlar, 3 aylık bebe diş çıkarır mı? oğlum birkaç gündür çok huysuz, kabızlığına bağlıyordum ama 2 gündür çok salyalandı ve eli devamlı ağzında. biberon bitse bile cıkarmıyor ve iştahla emiyor. teyzem "ne o diş mi çıkarıyorsun" sen diye sevdi bugün hep... olabilir mi ya?
canım merak etme onlar diş belırtısı olsa bıle en az ıkı ay sonra cıkarırKızlar, 3 aylık bebe diş çıkarır mı? oğlum birkaç gündür çok huysuz, kabızlığına bağlıyordum ama 2 gündür çok salyalandı ve eli devamlı ağzında. biberon bitse bile cıkarmıyor ve iştahla emiyor. teyzem "ne o diş mi çıkarıyorsun" sen diye sevdi bugün hep... olabilir mi ya?
Bence hıc uyandırmayın sonra alışıyor ıkı yaşında bıle ıstıyor, hem bebek karnı ac olsa uyumaz karnı toksa uyku ile buyur bırakın uyusunKizlar gece bebislerinizi doyurmak iicn iyandiriyomusunuz yoksa kendi uyansin diye bekliyomusunuz. Ben 4saat uyanmazsa mamasini veriyorum uyurkeen. Ama dogrumu yapiyorumki kendi uyansin diye beklemekmi lazm
B
Benmde sirtim belim cok agriyor kollarimda uyusuyor kambur oldum sanki
emziren annelerin vitamşn takviyesi alması gerekşyotmuş... Bana doktor demedi.. Siz içiyormusunuz?evet bende de diz ağrısı var doğrulamıyorum. emzirirken kol sırt ağrısı da var![]()
Canim ben emziriyorum. Doktor ne zaman uyansa ozaman emzir demisti 2 ay kontrolunde, ama 6 saat gecmesin demisti. Ben birakiyorum, ilk uykusu uzun oluyor sonra saat kurmus gibi 3 saatte bir istiyorKizlar gece bebislerinizi doyurmak iicn iyandiriyomusunuz yoksa kendi uyansin diye bekliyomusunuz. Ben 4saat uyanmazsa mamasini veriyorum uyurkeen. Ama dogrumu yapiyorumki kendi uyansin diye beklemekmi lazm
Keşke uyanamsa ama en fazla üç saat uyuyor .. Bana fırsat vermeden kendi uyanıyor ama ben olsam uyandırmamKizlar gece bebislerinizi doyurmak iicn iyandiriyomusunuz yoksa kendi uyansin diye bekliyomusunuz. Ben 4saat uyanmazsa mamasini veriyorum uyurkeen. Ama dogrumu yapiyorumki kendi uyansin diye beklemekmi lazm
Ben icmiyorum. Dogumdan sonra ilk 3 ay doymustum ben de ama almadim, kilolar gitsin istedim. Onlar da gitmedi tabii :) . Ama demir icmeye basladim sacim tekrar dokulmeye baslayinca.emziren annelerin vitamşn takviyesi alması gerekşyotmuş... Bana doktor demedi.. Siz içiyormusunuz?
Bende pztesi doktora gidicem... Çok ağrılarım var... Dizlerim ve topuklarım en ağrıyan yerim... D vitamini kalsiyum ve magnezyum almak lazımmış... Bizden gidiyormuş yoksa onlar yerini doldurmak lazımmış.Ben icmiyorum. Dogumdan sonra ilk 3 ay doymustum ben de ama almadim, kilolar gitsin istedim. Onlar da gitmedi tabii :) . Ama demir icmeye basladim sacim tekrar dokulmeye baslayinca.
Demir hapini 4ay daha kullan dedi doktorumemziren annelerin vitamşn takviyesi alması gerekşyotmuş... Bana doktor demedi.. Siz içiyormusunuz?
Yeterli beslenme için bebeğiniz kilosunu 150 ile çarpın çıkan sonuç bir günde kaç cc alaması gerektiğini söylüyor.. Onuda ortalama (bebegin ayina gore ) 2-3 e bölünce bir öğünde ihtiyacı olan cc çıkıyor !
ama sürekli yeşil yapıorsa dr gitmekte fayda var. çok süt emerse yeişl olur derler. çok içtiği için sütü sindiremeden çıkarıyormuş o yüzden yeşil oluyomuş.Çok teşekkür ederim :) rahatladım inanın :) sağlıkla büyüsün bütün bebekler inşallah
Korse ise yaradimi bari....yaa gobek bir yanada goguslerniz ne durumda arkadaslar.benimki kocamn oldu gobegimden daha cok rahatsiz ediyoo beni.zamnla toparlanir mi acabaBen korse almaya gittim kadin bans dogumfan sonrami kullancaksin dedi dogurdum zatrn dedim .hadi ya hamilesin sandm dedi. Gobek cok var bide ici loplop salanio sanki bebegin yerleri dolmamis gibi.
Benim de belim çok fenaemziren annelerin vitamşn takviyesi alması gerekşyotmuş... Bana doktor demedi.. Siz içiyormusunuz?
Evet. Eleviti hic birakmadim. Kadin dogumcum biraktirmadi halaemziren annelerin vitamşn takviyesi alması gerekşyotmuş... Bana doktor demedi.. Siz içiyormusunuz?
Bana da elevitte var diye demiri biraktirmistiDemir hapini 4ay daha kullan dedi doktorum
Benim kızında elleri birkac gündür ağzında hepte salya var ama diş icin erken degil mi yaKızlar, 3 aylık bebe diş çıkarır mı? oğlum birkaç gündür çok huysuz, kabızlığına bağlıyordum ama 2 gündür çok salyalandı ve eli devamlı ağzında. biberon bitse bile cıkarmıyor ve iştahla emiyor. teyzem "ne o diş mi çıkarıyorsun" sen diye sevdi bugün hep... olabilir mi ya?
Kizlar bugun rota asisi yaptirdik cok yavas verdiler agzina bebiste skildi aglamaya basladi okadr agladuki 3ayi toplasam bukadar aglamamistir. Cok.korktum ya
DR BAŞTA ROTA aşısını yaparken tadı ekşimsi bebek hepsini içemeyebilir dediBİZDE bugün yaptrdık yavaş vermesinin nedeni ksuamsını önlemek çıkarırsa tekrar almak zorunda kalır ağlaması ise kendini kastığındandır benimki azıcık mızırdandı hepsi o