elevit çok çok çooook kilo aldırıyormuş :/
bende onu kullanıyorum ve hıc kılo veremedım ugrasıyorum ama olmuyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elevit çok çok çooook kilo aldırıyormuş :/
Kizlar gunaydin hepinize. Bebisler hareketlenenmeye basladi mi bizimki artik bilinçli tepkiler veriyo resmen konusuyo bizle:))) ama benim aklima elleri takiliyo eline kavrayabilecegi buyuklukte oyincak falan vermeye caliaiyorum yok kavramiyo kas kuvveti var parmagimi falan sıkı tutuyo ama iyunvaklara veya baska seylere uzankiyo tutma ve ya tutmaya calisma gibi biaey yok. Zaten oyuncaklarla ilgilenkiyo hic. Kucagima falan oturtuyorum basi bedeni dik duruyo ama eller sırıtıyo biraz bence. bide sizinkiler gibi iki el surekli agizda salya desen 2 ayliktan beri akitiyo. Sizinkilerde durum nasil acaba ben mi kuruntu yapiyorum yoksa yolunda gitmeyen bisey ki var.bvar.bu arada benegim 3 ay 10 gunluk
Canim ben öyle saat hesabi yapmiyorum her istediginde agzinda meme. Ama benimki gece bile 2 saate bi acikip uyaniyo emiyo. Agliyo demişsin actir o 5 saat uzun bence kilo alimi nasil bilmiyorum ama bana cok uzun gelsi bu kadar sure.Kizlar bebekleriniz kac saatte bir emiyor? Benim ki sanki emmeyi birakacak gibi cok korkuyorum. Bazi gunler 3 saatte bir emiyor bazen 7_8saat emmiyor surekli agliyor. Sabah 4 te emdi sonra 11 de ve 5 saat oldu hala emmiyor. Sadece anne sutu aliyor ve nerdeyse gun asiri emmemezlik yapiyor.
Cevapladigin icin cok tesekkur ederim... elleri aklima takiliyo iste dedigin gibi Yavas yavaş olavak bu isler ama annelik iste bi kirpik hareketine bile anlam yüklüyoruz:)))canım benımkıde ortama senınkı ıle aynı buyuklukte.bende eline oyuncak verıyou tutabılecegı buyuklukte ama 15 sn ancaa tutuyo bırakıyor.bnımkı oyuncak sevıyorgıbı ama tutup agzına goturmey calısıyor.sanırım boyle seyler yavas yavas baslıyor
Benim bebegimde bazen ayni seyi yapiyor.ozellikle gunduzleri .memeye aliyorum aglamaya basliyo.yalanci emzikle kandiriyorum sonra memeyi veroyorum emiyo.herzamn olmasada bu tarz bi sorunumuz var .uc saatte bir kesin emziriyorumKizlar bebekleriniz kac saatte bir emiyor? Benim ki sanki emmeyi birakacak gibi cok korkuyorum. Bazi gunler 3 saatte bir emiyor bazen 7_8saat emmiyor surekli agliyor. Sabah 4 te emdi sonra 11 de ve 5 saat oldu hala emmiyor. Sadece anne sutu aliyor ve nerdeyse gun asiri emmemezlik yapiyor.
Benimkide ayni tutsun diye yaklastiriyorum tutuyo agzinia goturuyo sonra birakiyo.uzanipta kendisi almiyo.bizde uc ay onuc gunluguz.eli surekli agzinda salyalar obicim :)) birde artik donmeye basladik nadirde olsa ara ara yapiyo.bezini degistirirken donuyoCevapladigin icin cok tesekkur ederim... elleri aklima takiliyo iste dedigin gibi Yavas yavaş olavak bu isler ama annelik iste bi kirpik hareketine bile anlam yüklüyoruz:)))
Gece iki sattte bi uyanmasin artik canim.senin isin zor vallahi.benimkisi nerdeyse bir aydir 6 saat uyuyor gece.sanirim bircok kisinunkude bu sekilde.yinede uyutmaya calis bu sekilde alistirma.cok zorlanirsinCanim ben öyle saat hesabi yapmiyorum her istediginde agzinda meme. Ama benimki gece bile 2 saate bi acikip uyaniyo emiyo. Agliyo demişsin actir o 5 saat uzun bence kilo alimi nasil bilmiyorum ama bana cok uzun gelsi bu kadar sure.
Hayir. Hic kullanmadim. Kullanmayi da düşünmüyorum. Farkli yontemler de var sonuçtaGünaydın kızlar size çok özel bi soru soracağım utanaraktan soruyorum bagislayin dogum kontrol hapı kullanıyo musunuz kaçıncı ayda başlamak lazım bi bilgisi olan var mı ben tekrar hamile kalmaktan çok korkuyorum
Günaydın kızlar size çok özel bi soru soracağım utanaraktan soruyorum bagislayin dogum kontrol hapı kullanıyo musunuz kaçıncı ayda başlamak lazım bi bilgisi olan var mı ben tekrar hamile kalmaktan çok korkuyorum[/QUOTE
Kadin dogumdr emziren annelerin kullanacagi dogum kontrol hapi yazmisti bana ama ismini hatirlaniyorum.receteyle alinmiyo.hic sorun olmaz demisti emzirmende.gerci ben kullanmaya baslamadim daha.cunku esime ayiracak hic zamn bulamiyorum.emzirmek ve kilo almk istwksizlige sebeb oluyor sanirim...benim gibi olan varmi kizlar..bir ben mi duzene sokamadim acaba ????
Demir hapini 4ay daha kullan dedi doktorum
Benim de belim çok fenabazen bebişi yatağından alırken bile zorlanıyorum.
Kiloların çoğundan kurtuldum çok şükür kaldı 2-3 kilo artık eski kıyafetlerinin bir çoğuna giriyorum bi tek sıkıntım göğüsler. Acaba ne zaman eski haline dönecekler?
Evet. Eleviti hic birakmadim. Kadin dogumcum biraktirmadi hala
Bende vitamin ve demir ilacına devam ediyorum.
1-2 haftadır bizde başladı ...Bebeğiniz ağladığı zaman göz yaşı akmaya başladımı . Benim oğlum 3 buçuk aylık ağladığında hiç göz yaşı akmıyo
ben ilk gebeliğimde çok almıştım elevit sağolsun :)elevit çok çok çooook kilo aldırıyormuş :/
Canım bende de sırt ağrısı oluyo, sanırım emzirme pozisyonum yanlış, özellikle geceleri. Yatınca bi tarafımdan bi tarafıma dönerken bile acıyo sanki et kesmiş gibi, çiğlik hamlıktan olur ya aynen öyle
Ben 4 aylık hamileyken iMom a başlamıştım, Dr um doğumdan sonra da devam etmemin iyi olacağını söyledi. Hamileyken ilk haftalar folik asit sonra da bu kompleks vitamin takviyesine başladım, başka da bişi kullanmadım çok şükür gayet iyiydik. Hala devam ediyorum iMom a
hiç kullanmadım.. regl olduktan sonra tekrar spiral taktırmayı düşünüyorum.Günaydın kızlar size çok özel bi soru soracağım utanaraktan soruyorum bagislayin dogum kontrol hapı kullanıyo musunuz kaçıncı ayda başlamak lazım bi bilgisi olan var mı ben tekrar hamile kalmaktan çok korkuyorum
Canim ben o emzigi alistirana kadar neler cektim 2-3 gun yılmadan dene. Ama bebegin aglarken deneme bunu. Asla almiyor cunku. Sakinken dizine yatir hafif sallayarak arada da yanagini dürterek alistirmaya calis. Benim oglusumda cok agliyor kucaktan inmek istemiyor. Alistilar artik yapacak bisey yok bikac ay daha sabretmemiz lazim.Bizim gündüz uykularımız toplamda 2 saat buda beni çok yoruyor.. sizlerin nasıl? birde yalancı emzik almıyor ne yaptırsam .. Nasıl alıştırırım bir fikri olan varmı?
Birde sürekli meme isteyen ağlayan bir çocuk var.. her yerde ağlıyor.. pusette evde yatakda kucakta... ama öyle katılarak değil mırmı ağlama ... biraz duruyor ağlıyor.. kucaktan başka bir yerde uyumuyor.. ille orda uyucak sonra yüz üstü koyunca uyuyor sırt üstü koyunca uyanıyor. birde gözleri şapka ile kapalı olcak.. açıksa yine uyanıyor..
Bana da vitamin hakkinda bisey demedi doktor, gecen hafta gittim tuğba hanm yoktu. Benimde dizim ve belim agrimaya basladi, saclarimda asiri dokuluyor. Doktora gidince vitaminle ilgili ne soyledigini haber verir misin bana daBende pztesi doktora gidicem... Çok ağrılarım var... Dizlerim ve topuklarım en ağrıyan yerim... D vitamini kalsiyum ve magnezyum almak lazımmış... Bizden gidiyormuş yoksa onlar yerini doldurmak lazımmış.