2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Dereotunu direk yıkayıp yiyorum, kasede mayaladığım yoğurdun içine bölerek koyduğumda oluyor bazen, daha güzel gidiyor öylesi.
Bizimki de bazen lor çıkartıyor, bazen de hemen emince süt gibi çıkarıyor. Fazlasını kusarmış bebek, lor gibiyse de sütün yarar diyorlar.
Canım sağlıklı olsunlar da kilo iyi bişi değil

bende aynı durumdayım canım çok sıkılıyoo dışarı çıkmak istemiyorum hiçbir kıyafet yakışmıyo

Aptamilden başkasını yemedi bnimki şuan 4 saatte bir 90lık yiyor canım

bizimkiler aynı gün doğmuş bu cuma bizimde konrtol var hadi bakalım hayırlısı :)

Merhaba bayanlar.. Doğumdan sonra kol- bacak - bilek - diz kapak ağrısı geçen varmı? Sabahları ayaklarımın üstünde duramıyor penguen gibi yürüyorum .. Uzun süre oturduğum zaman diZlerimden doğrulamıyorum.. Emzirirken kolum ağrı beni mahfeyor varmı aynı sorunu yaşayan ?

Yeterli beslenme için bebeğiniz kilosunu 150 ile çarpın çıkan sonuç bir günde kaç cc alaması gerektiğini söylüyor.. Onuda ortalama (bebegin ayina gore ) 2-3 e bölünce bir öğünde ihtiyacı olan cc çıkıyor !

Kizlar rota asisi hangi markadan yaptirdunuz

Ben bugun yaptirdim iki seferde yapilani onerdi doktor ama adini bilmiyorum

Selam kızlar Nasılsıniz. Benim kızım 20 mart dogumlu 21 mayis kontrolumuzde kilosu 5700 du. Bugün tartık 6100 olmuş çok düşük dimi sadece anne sütü alıyor sizin bebeklerin izin kilo nasıl

Masallah yavruna, bende 19 martta dogum yaptim 2,740gr dogdu bugun kontrole gittik 5,600 olmus

Canim bende ozel bisey yapmadim herkes gibi rezene kimyon ictim ama hic yerimde durmadim sezeryan olmama ragmen ikinci gunden itibaren her isimi kendim gordum yuruyuse ciktim kizimla her firsatta disariya ciktim evde durmak bana gire degil galiba ondan

B Benmde sirtim belim cok agriyor kollarimda uyusuyor kambur oldum sanki

Kizlar nasisiniz benm bebis sabah 5de basliyi kafasini kasiniyo gibi saga sola cevitmeye iki nmaya ve yuzunu kasimaya 6da uyaniyo. Sizinde Boyle yapiyomu bisetden rahatsZ ama neyden anlamiyorum. Alti temz karni toz gazinida cikariyo
Aynısı bizde yaşıyoruz her sabah !! Kafa çevirmeler elleriyle yüzünü kaşımalar tek aklıma açlık geliyor gece uyuyup acıkmıştır diye emziriyorum ama aynı devam ediyor ...

emzirirken sakın diyet falan yapayım deme! hele ki dukan... canım bırak çocugun bi 6 aylık olsun. o zamana kadar emzirirken zaten az çok gider kilolar. sonrasında spor ve diyet yaparsın ama şuan sakın öyle şeylere kalkışma.

Diyet değilse de biraz yemeyi azaltmak lazım bence

benim bebeğim 29. mayısta 4. ayını bitirdi tek ogun kasık mamasına gectık sutlu piriclı meyve posalarına hafif hafif gecıyoruz onumuzdekı haftalar sebze corbasına
Aynen canım ben de duydum şu sütlü pirinçli mamalardan bi öğün versem mi diye. Sen hangisinden veriyorsun memnun musun?? bir de hangi öğün veriyorsun??

Selam kızlar bebeğim ayın 20 sinde 4 ayını doldurmuş olacak. Bizimle aynı ayda olup anne sütü veya mama dışında bebeğine birşey veren var mı??? 4 Aydan sonra kimilerinin verdiğini duydum. ???
Ben veriyorum canım. Yani Şöyle meyveyi veriyorum kendi emiyor yani suyunu içine çekiyor. Yavaş yavaş yoğurt yapcam bir Kaşık Çorba vericem. Her şeyi yesin oğlum yemek seçmesin. Biz 18 Şubat doğumluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…