- 16 Temmuz 2014
- 1.487
- 1.324
- 208
Kızlar biz de 12.günümüzden beri biogaia, sab simplex, devit3 kullanıyoruz. 15-20 gün kadar önce sab simplex bitti, eczanelerde de bulamadık, depolara gitmemişti o sıra. Evde arkadaşın önerisiyle aldığımız Zinco vardı, onu kullandık gazı olduğunda. Dün de biogaia bitti, bu cuma 3.ay kontrolümüz var. Dr a sorup öyle alacağım tekrar. Internette ilk 3 ay kullanmanın yeterli olacağı gibi bişi okudum çünkü. Devit3 uzunca devam edeceğimiz bi damla, bıngıldak için önemliymiş, onu da sağlık ocaklarından ücretsiz temin edebiliyoruz aklınızda olsun, kalmamışsa da reçete ediyorlar hemen orda.
bizde 20 subat dogumluyuz.ben sadece anne sutu verıyorum canım.5 ayımız dolsun tattırmaya baslarım belki.cunku cocukdoktoru ılk 6 ay sadece anne sutu dıyor.bu ay 500 gr almamız yetrlı oluyormus.sızın kılo alımınız mı az da baslıyacaksınSelam kızlar bebeğim ayın 20 sinde 4 ayını doldurmuş olacak. Bizimle aynı ayda olup anne sütü veya mama dışında bebeğine birşey veren var mı??? 4 Aydan sonra kimilerinin verdiğini duydum. ???
Benim kızım 3 aylık oldu alması gereken miktar günde 5 kere . Her öğün 170 cc içiyor kızın . Milupa milumil kullanıyorum cok memnunumMama verenler marka olarak ne kıllanıyorsunuz ?? Kaç cc veriyorsunuz ?? Kaç saatte bir ?
Sadece emzirenler bir Bebeğin bir öğünde alması gereken süt miktarı ortalama ne kadar Olmalı ? Oluyor ? Ne kadar sürede emziriyorsunuz ??
Canım normal olarak 4. Aydan itibaren kasık mamasına başlayabiliyoruz bende vereceğim yavas yavas suan 3. Ayını doldurdu kızımSelam kızlar bebeğim ayın 20 sinde 4 ayını doldurmuş olacak. Bizimle aynı ayda olup anne sütü veya mama dışında bebeğine birşey veren var mı??? 4 Aydan sonra kimilerinin verdiğini duydum. ???
Canm ben evolvia kullaniyorum gunde 4kere sut sagiyorum 100cc falan cikiyo en fazla. Ama doymuyo tabi 3saatte bit 90lik mama veriyirum.Mama verenler marka olarak ne kıllanıyorsunuz ?? Kaç cc veriyorsunuz ?? Kaç saatte bir ?
Sadece emzirenler bir Bebeğin bir öğünde alması gereken süt miktarı ortalama ne kadar Olmalı ? Oluyor ? Ne kadar sürede emziriyorsunuz ??
Ben dudaguna suruyorum biseler tatli meyve falan yutmuyo tabi sadece tat alsn diebizde 20 subat dogumluyuz.ben sadece anne sutu verıyorum canım.5 ayımız dolsun tattırmaya baslarım belki.cunku cocukdoktoru ılk 6 ay sadece anne sutu dıyor.bu ay 500 gr almamız yetrlı oluyormus.sızın kılo alımınız mı az da baslıyacaksın
Mama in arkasinda yazar kac cc verecegn. Sutun kac cc cikiyosa ona gore ayarla Ben 60sut veriyosam 30da mamayla tamamliyorrdum.mesela.Herkese iyi günler kızlar daha öncede sutumun az olduğunu yazdm.gerçektende Oyke çıktı bebeğim açmış bunca zaman.mama başladık içime sinmediginden cok vermek istemiyorum.ama gelismez diye de korkuyorm.nasıl bi düzen tutturmalitim.dr her emzirmeden sonra ver dedi. 45 günlük bebeğim ne kadar ihtiyacı olur. Ve kaç saat uyumali normal şartlarda
Oyuncakla falan ilgusini cekmeye calis. Gazi yoksa skiliyordur indan aglar benmku evde cok skiliyo baska odaya bile gidince anliyo susuyomerhaba ben buraya daha once yazdimmiki
benim ogulda uç aylik yani dort mart dogumlu :)
sureklu hep agliyor
hayrina bakan olsa vericem buyyyunce geri getirsin :)
kucakda ve emzirirken bile agklayan bi bebek nasil susturulurki?
bu 3. çocugum ama ilkinde bile zorlanmadim ben bu kdr,kafayi yiyorum her aksam sabah oglen , bi gece guzel uyyor , gundyzki aglamalari sonucu çok yorgun oluyotr herhalde
dr a her ay gidiyoriz biseyi yok
emzirmenin arasini açinca aglama krizine girioyor,her agladiginda meme versem çok yiyp karni agriyor yine agliyor
otekileri nasil buyuttum ben en çok onu merak eediyorum :)
www.momfortbaby.com da var canımInstagram hesabım yok da ne kadar ücreti açaba link teki hesapta ücret belirtilmemiş
Ben de bekliyorum stoklara girmesini, 15 i gibi gelir dedi yetkili kişiteşekkür ederim baktım stokta yok boba 4 g
Benim oğlum 11 Mart doğumlu, 3086gr doğdu. Sadece annesütüyle besliyorum Doğduğu andan beri. 22 Mayıs'ta 5695gr idi. Çok şükür Dr gayet iyi buldu Gelişimini. Bu cuma 3.ay kontrolümüz var bakalım inşallah herşey yolundadır. Bence seninkinin de maşallahı var, ayda 600-1000gr alması normal diye biliyorum, hateketlendikçe azalır tabi buSelam kızlar Nasılsıniz. Benim kızım 20 mart dogumlu 21 mayis kontrolumuzde kilosu 5700 du. Bugün tartık 6100 olmuş çok düşük dimi sadece anne sütü alıyor sizin bebeklerin izin kilo nasıl
Nasil yani prebiyotik derken ne kullaniyorsunuzBizde bir dönem biogia sonra maflor damla kullandık bunlarla değil bağırsak için prebiyotik cnm çok işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?