2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kuzlar bende 55 ile hamile kaldim 70 ile doguma girdim suan 60 kiloyom, kalan 5 kilonun hepsi sanki basenlerde toplandi. Eski kiyafetlerim gogus kismi ve basen kismindan zorluyo. Havalar isiniyo artik bol bol yuruyus yapacam, malum diyet olmuyo hemen acikiyorum

doğumdan sonra taburcu olurken doktorumuz infantum d vitaminini reçete etmişti. bitince sağlık ocağna gidip yazdırmak istedim. devit damla verdi. ama sonrakileri hep eczaneden kendim aldım. devit yada herhangi bir d vitamini 1 yaşına kadar kullanmak gerekiyormuş. kemikler ve kaslara olduğu kadar, diş çıkarırken de çok faydası varmış. ama faydalı diye de bol bol vermemek gerekiyormuş çünkü d vitaminini fazla vermek cocukta boy kısalığından tut, zeka geriliğine kadar birçok kötü etkisi var maalesef. o yüzden doktor günde kaç damla dediyse o. fazlası zarar! bizim doktorumuz günde 3 damlanın yeterli olacağını söyledi.

Herkese iyi günler kızlar daha öncede sutumun az olduğunu yazdm.gerçektende Oyke çıktı bebeğim açmış bunca zaman.mama başladık içime sinmediginden cok vermek istemiyorum.ama gelismez diye de korkuyorm.nasıl bi düzen tutturmalitim.dr her emzirmeden sonra ver dedi. 45 günlük bebeğim ne kadar ihtiyacı olur. Ve kaç saat uyumali normal şartlarda

Mama verenler marka olarak ne kıllanıyorsunuz ?? Kaç cc veriyorsunuz ?? Kaç saatte bir ?

Sadece emzirenler bir Bebeğin bir öğünde alması gereken süt miktarı ortalama ne kadar Olmalı ? Oluyor ? Ne kadar sürede emziriyorsunuz ??

Selam kızlar bebeğim ayın 20 sinde 4 ayını doldurmuş olacak. Bizimle aynı ayda olup anne sütü veya mama dışında bebeğine birşey veren var mı??? 4 Aydan sonra kimilerinin verdiğini duydum. ???

Selam kızlar bebeğim ayın 20 sinde 4 ayını doldurmuş olacak. Bizimle aynı ayda olup anne sütü veya mama dışında bebeğine birşey veren var mı??? 4 Aydan sonra kimilerinin verdiğini duydum. ???
bizde 20 subat dogumluyuz.ben sadece anne sutu verıyorum canım.5 ayımız dolsun tattırmaya baslarım belki.cunku cocukdoktoru ılk 6 ay sadece anne sutu dıyor.bu ay 500 gr almamız yetrlı oluyormus.sızın kılo alımınız mı az da baslıyacaksın

Benim kızım 3 aylık oldu alması gereken miktar günde 5 kere . Her öğün 170 cc içiyor kızın . Milupa milumil kullanıyorum cok memnunum

Canım normal olarak 4. Aydan itibaren kasık mamasına başlayabiliyoruz bende vereceğim yavas yavas suan 3. Ayını doldurdu kızım

Canm ben evolvia kullaniyorum gunde 4kere sut sagiyorum 100cc falan cikiyo en fazla. Ama doymuyo tabi 3saatte bit 90lik mama veriyirum.

Kizlar nasisiniz benm bebis sabah 5de basliyi kafasini kasiniyo gibi saga sola cevitmeye iki nmaya ve yuzunu kasimaya 6da uyaniyo. Sizinde Boyle yapiyomu bisetden rahatsZ ama neyden anlamiyorum. Alti temz karni toz gazinida cikariyo

Ben dudaguna suruyorum biseler tatli meyve falan yutmuyo tabi sadece tat alsn die

Mama in arkasinda yazar kac cc verecegn. Sutun kac cc cikiyosa ona gore ayarla Ben 60sut veriyosam 30da mamayla tamamliyorrdum.mesela.

Oyuncakla falan ilgusini cekmeye calis. Gazi yoksa skiliyordur indan aglar benmku evde cok skiliyo baska odaya bile gidince anliyo susuyo

Mankenler sanatcilar basil dogum yapiyo I gobekleri basil hemen gidiyo hic anlamiyorun. Acaba hemen estetikle gerdiriyolarmi.

Selam kızlar Nasılsıniz. Benim kızım 20 mart dogumlu 21 mayis kontrolumuzde kilosu 5700 du. Bugün tartık 6100 olmuş çok düşük dimi sadece anne sütü alıyor sizin bebeklerin izin kilo nasıl

Selam kızlar Nasılsıniz. Benim kızım 20 mart dogumlu 21 mayis kontrolumuzde kilosu 5700 du. Bugün tartık 6100 olmuş çok düşük dimi sadece anne sütü alıyor sizin bebeklerin izin kilo nasıl
Benim oğlum 11 Mart doğumlu, 3086gr doğdu. Sadece annesütüyle besliyorum Doğduğu andan beri. 22 Mayıs'ta 5695gr idi. Çok şükür Dr gayet iyi buldu Gelişimini. Bu cuma 3.ay kontrolümüz var bakalım inşallah herşey yolundadır. Bence seninkinin de maşallahı var, ayda 600-1000gr alması normal diye biliyorum, hateketlendikçe azalır tabi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…