• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Aynı dertten muzdaribim bende yaa gunluk diyet filan istiyorum hem sütü arttırır hem de kilo verdirici bana hala hamile misin diyolar mağazalarda hamile kıyafetleri gösteriyorlar resmen yıkılıyorum
ben hani sabahlari falan ac icilen bitkisel caylar falan olsa siyoeum gunluk yemegim ayni kalain ama su sisligi alsin en azindan siye kiraz ssapi falan dediler ama ssutu etkiler ki acaba

ya bunu annemde söyledi. kalıp sabunun kenarını kes azcık ıslat bebeğin poposuna gönder diye ama ben yapamam yani bişi sokamam öyle. bir haftalıgına annemde yok marmarise gitti. tam onun yokluguna denk geldi kabızlığımız. yalnız başıma böyle işlere kalkışmaya hazır değilim daha
Bizim de iki kere oldu ikisinde de annem yapti. Gecer insallah bir seye gerek kalmadan

doğumdan sonra taburcu olurken doktorumuz infantum d vitaminini reçete etmişti. bitince sağlık ocağna gidip yazdırmak istedim. devit damla verdi. ama sonrakileri hep eczaneden kendim aldım. devit yada herhangi bir d vitamini 1 yaşına kadar kullanmak gerekiyormuş. kemikler ve kaslara olduğu kadar, diş çıkarırken de çok faydası varmış. ama faydalı diye de bol bol vermemek gerekiyormuş çünkü d vitaminini fazla vermek cocukta boy kısalığından tut, zeka geriliğine kadar birçok kötü etkisi var maalesef. o yüzden doktor günde kaç damla dediyse o. fazlası zarar! bizim doktorumuz günde 3 damlanın yeterli olacağını söyledi.
Benim dr 4 damla demişti

Herkese iyi günler kızlar daha öncede sutumun az olduğunu yazdm.gerçektende Oyke çıktı bebeğim açmış bunca zaman.mama başladık içime sinmediginden cok vermek istemiyorum.ama gelismez diye de korkuyorm.nasıl bi düzen tutturmalitim.dr her emzirmeden sonra ver dedi. 45 günlük bebeğim ne kadar ihtiyacı olur. Ve kaç saat uyumali normal şartlarda
Kolo alımımi yetersizdi yoksa bezden mi anladiniz sutun yetmedigini? Dyrduk yere mama vermeyin. Ilk zamanlar ben de iyle sanirdim ama gazdan agliyormus.

Arkadaşlar Merhaba. Benim de 18 Mart doğumlu bir oğlum var. Oğlum 2 gündür 4-5 kez kaka yapıyor. Önceleri sadece 1 kere yapıyordu. Şimdi böyle olunca endişelendim açıkçası. Bugün son kaka yeşil renkteydi. Sizce bir anda sayının bu kadar artmasının nedeni ne olabilir? Cevaplarsaniz çok sevinirim

Arkadaşlar Merhaba. Benim de 18 Mart doğumlu bir oğlum var. Oğlum 2 gündür 4-5 kez kaka yapıyor. Önceleri sadece 1 kere yapıyordu. Şimdi böyle olunca endişelendim açıkçası. Bugün son kaka yeşil renkteydi. Sizce bir anda sayının bu kadar artmasının nedeni ne olabilir? Cevaplarsaniz çok sevinirim
Gayet normal. Emiyor ve yapıyor :) arsda yesil olur. Bizde de oluuor. Dr normal dedi. Endiselenme

Kızlar, 3 aylık bebe diş çıkarır mı? oğlum birkaç gündür çok huysuz, kabızlığına bağlıyordum ama 2 gündür çok salyalandı ve eli devamlı ağzında. biberon bitse bile cıkarmıyor ve iştahla emiyor. teyzem "ne o diş mi çıkarıyorsun" sen diye sevdi bugün hep... olabilir mi ya?

Kızlar, 3 aylık bebe diş çıkarır mı? oğlum birkaç gündür çok huysuz, kabızlığına bağlıyordum ama 2 gündür çok salyalandı ve eli devamlı ağzında. biberon bitse bile cıkarmıyor ve iştahla emiyor. teyzem "ne o diş mi çıkarıyorsun" sen diye sevdi bugün hep... olabilir mi ya?

Benim kiziminda eli surekli agzinda ve agzi cok akiyo doktora sordum, tukuruk bezleri bebek dogdunda calismazmis 2-3 aylik olunca calisirmis ve bekte onu kontrol edemediginden agzi cok akarmis, dis icin daha erken dedi

Kizlar gece bebislerinizi doyurmak iicn iyandiriyomusunuz yoksa kendi uyansin diye bekliyomusunuz. Ben 4saat uyanmazsa mamasini veriyorum uyurkeen. Ama dogrumu yapiyorumki kendi uyansin diye beklemekmi lazm

Bazi bebekler erken cikarirmis Ben 4aylikken cikarmisim benimkide oyle dis cilarcak gibi hareketleri.

Ayneen yaa gobehin duruyo daha falan diyolar. Bende 56 kiloyla hamile kaldim 74 le dofum yaptim simdi 68 kiloyum baya bozuyo moralimi hu kilolar.
Ben korse almaya gittim kadin bans dogumfan sonrami kullancaksin dedi dogurdum zatrn dedim .hadi ya hamilesin sandm dedi. Gobek cok var bide ici loplop salanio sanki bebegin yerleri dolmamis gibi.

benimkide 2. ayından beri öyle su an 4.5 aylık ama hala dis cıkarmadı hatta gecen kendını astı resmen ellerıyle kavga edıyordu ıkısı bırden agzına gırmıyor dıye eller hep ıslak agız hep ıslak :)

Kizlar gece bebislerinizi doyurmak iicn iyandiriyomusunuz yoksa kendi uyansin diye bekliyomusunuz. Ben 4saat uyanmazsa mamasini veriyorum uyurkeen. Ama dogrumu yapiyorumki kendi uyansin diye beklemekmi lazm
ben gece kendı ıstemezse vermıyorum yanlısmı dogrumu yapıyorum bılmıyorum ama gece uyku duzenı otursun istiyorum

ben gece kendı ıstemezse vermıyorum yanlısmı dogrumu yapıyorum bılmıyorum ama gece uyku duzenı otursun istiyorum

Merhaba bayanlar.. Doğumdan sonra kol- bacak - bilek - diz kapak ağrısı geçen varmı? Sabahları ayaklarımın üstünde duramıyor penguen gibi yürüyorum .. Uzun süre oturduğum zaman diZlerimden doğrulamıyorum.. Emzirirken kolum ağrı beni mahfeyor varmı aynı sorunu yaşayan ?

evet bende de diz ağrısı var doğrulamıyorum. emzirirken kol sırt ağrısı da var :(

Back