2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Maşallah sizin çok iyi kilo almış yaa bizim 3700 dosmustu doğum kilo suyla düşününce az gibi geliyor acaba sutum kalitesiz mi diye düşünüyorum yaa sizin sut arttırmak için özellikle yediğiniz bişey var mi

Nasıl verdin canım peki? Ben de 56 ile hamile kaldım, 68 ile doğuma girdim, doğumdan sonra 12.günde kontrole gittiğimde 61 dim. Şimdi 63-64 geliyorum. Emziriyorum diye yiyip iciyorum bol bol, iştahım çok açıldı, hamileyken bu kadar yemezdim

kulak çöpüyle zeytinyağı sürdüm bende dün. hala tık yok bugün kakasını yapamadığı 5. gün. bugünde yapmazsa yarın sağlık ocağına götüreceğim. saolon kızlar
Canim kibrit copu kadar sabun kes eni boyu oyle olsun z.yagina batirip poposundan iceri gonder 5_6dk icinde yapiyor sabunda oldugu gibi cikiyor fitil verirlerse onu kullanma bunu yap

Kizlar nasisiniz benm bebis sabah 5de basliyi kafasini kasiniyo gibi saga sola cevitmeye iki nmaya ve yuzunu kasimaya 6da uyaniyo. Sizinde Boyle yapiyomu bisetden rahatsZ ama neyden anlamiyorum. Alti temz karni toz gazinida cikariyo
Bizimki de gözleri kapalı kafasını sağa sola sürtüyo, kımıl kımıl söylenir gibi yapıyo bazen. Hareket ettirip diğer yana çevirince normal uyumaya devam ediyo. Sanırım artık dönmeye başlayacaklar bi yandan diğer yana.

3lt su kesin içiyorum, sabah kahvaltısında çay yerine milupa nın Kuşburnu çayından 1 fincan içiyorum. Bazen de aktardan aldığım rezene veya rezene+kimyon+anason karışımından içiyorum, son zamanlarda çok şükür gazımız azaldı, o yüzden eskisi kadar içmiyorum rezeneleri. Evde olursa dereotu da yiyorum kahvaltıda, çok farkettiryo bence. Ama en önemlisi su ve dinlenme bence, aşırı yorgunken yumuşak oluyor göğüslerim hep. Bi işte gece uyursak dolgunlaşıyo

Dereotu nu nasıl tüketiyorsun bende yemeklerde filan kullanmaya özen gösteriyorum ama. Bide benim kızım çok kusuyo acaba o yüzden mi kilo alamıyor ki doğduğunda beri çok kusuyo hele bu sıra Emer emmez hemen çıkarıyor bazen peynirimsi kusuyor

Selam kızlar bebeğim ayın 20 sinde 4 ayını doldurmuş olacak. Bizimle aynı ayda olup anne sütü veya mama dışında bebeğine birşey veren var mı??? 4 Aydan sonra kimilerinin verdiğini duydum. ???
benim bebeğim 29. mayısta 4. ayını bitirdi tek ogun kasık mamasına gectık sutlu piriclı meyve posalarına hafif hafif gecıyoruz onumuzdekı haftalar sebze corbasına

similac veriyorum ben. mamanın kutusunda kaç ölçek vermek gerektiğini yazıyor ama ben emzirdiğim için hep yarı yarıya veriyorum.

biz bugün sağlık ocağına kontrole gittik. 5 martta 3960 gr ve 51 cm doğan oğlum şuan 7050 gr ve 64 cm :) maşallahımız var. rota aşısını yaptırmadım, zorunlu değilmiş. kabızlığımız için fitil verdi ama kullanmak istemediğimi söyledim. zeytinyağı sür dedi ve o bölgeyi dereceucunun gümüş kısmıyla uyar dedi bakalım bu gecede yapmazsa artık fitil son çarem

Canim kibrit copu kadar sabun kes eni boyu oyle olsun z.yagina batirip poposundan iceri gonder 5_6dk icinde yapiyor sabunda oldugu gibi cikiyor fitil verirlerse onu kullanma bunu yap

ya bunu annemde söyledi. kalıp sabunun kenarını kes azcık ıslat bebeğin poposuna gönder diye ama ben yapamam yani bişi sokamam öyle. bir haftalıgına annemde yok marmarise gitti. tam onun yokluguna denk geldi kabızlığımız. yalnız başıma böyle işlere kalkışmaya hazır değilim daha

Maşallah size annesi

selam kızlar nasılsınızz annemde kalıyorum bikaç gündür sabahları baya uyuyorum iyi geldi

bana doktor has zeytinyağı içir yarım çay kaşığı demişti

Kızlar herkese merhabalar kilo konusu konuşulmuş bende baya dertliyim 83 ile doğuma girdim şimdi 72 yim ve 60 ile hamile kalmıştım.bebisim 18 haziranda 4 ayını dolduracak Allâh izin verirse.ben çok yiyordum o yemeye almamda mucize ama artık zayıflamam gerek dukan denedim ama sütümü etkiledi bıraktım.kızıma mama da veriyorum dengeli beslenerek nasıl zayiflarim? Özellikle diyet yapanlardan cevap bekliyorum.

Benimde iki ay sutum azdi.emzirip ardindan mama veritodum.doktor bize uc saatte bir ver dedi.cocugun kilosunu 8ile carp 120bol dedi.okadar vermen gerekiyormus.ama emzirmkten vaz gecme.ilk baslarda 4-5 ogun mama veritodum simdi sadece gece yatmafan veriyorum.iki aydan sonra sutum bayagi artti...

Selam kızlar bebeğim ayın 20 sinde 4 ayını doldurmuş olacak. Bizimle aynı ayda olup anne sütü veya mama dışında bebeğine birşey veren var mı??? 4 Aydan sonra kimilerinin verdiğini duydum. ???
Bizim ebe ve doktor kesinlikle verme dedi.ama genelde herkez vermeye basliyomus.tatimlik kafar.anne sutu degilde mama alan bebeklere 4aydan itibaren baslattiriyomus doktorlar.bende kararsiz kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…