Maşallah sizin çok iyi kilo almış yaa bizim 3700 dosmustu doğum kilo suyla düşününce az gibi geliyor acaba sutum kalitesiz mi diye düşünüyorum yaa sizin sut arttırmak için özellikle yediğiniz bişey var miBenim oğlum 11 Mart doğumlu, 3086gr doğdu. Sadece annesütüyle besliyorum Doğduğu andan beri. 22 Mayıs'ta 5695gr idi. Çok şükür Dr gayet iyi buldu Gelişimini. Bu cuma 3.ay kontrolümüz var bakalım inşallah herşey yolundadır. Bence seninkinin de maşallahı var, ayda 600-1000gr alması normal diye biliyorum, hateketlendikçe azalır tabi bu
Nasıl verdin canım peki? Ben de 56 ile hamile kaldım, 68 ile doğuma girdim, doğumdan sonra 12.günde kontrole gittiğimde 61 dim. Şimdi 63-64 geliyorum. Emziriyorum diye yiyip iciyorum bol bol, iştahım çok açıldı, hamileyken bu kadar yemezdimKuzlar bende 55 ile hamile kaldim 70 ile doguma girdim suan 60 kiloyom, kalan 5 kilonun hepsi sanki basenlerde toplandi. Eski kiyafetlerim gogus kismi ve basen kismindan zorluyo. Havalar isiniyo artik bol bol yuruyus yapacam, malum diyet olmuyo hemen acikiyorum
Canim kibrit copu kadar sabun kes eni boyu oyle olsun z.yagina batirip poposundan iceri gonder 5_6dk icinde yapiyor sabunda oldugu gibi cikiyor fitil verirlerse onu kullanma bunu yapkulak çöpüyle zeytinyağı sürdüm bende dün. hala tık yokbugün kakasını yapamadığı 5. gün. bugünde yapmazsa yarın sağlık ocağına götüreceğim. saolon kızlar
Son bişey daha sorabilir miyim bacak arasına yastık aparatı var mıwww.momfortbaby.com da var canım
Bizimki de gözleri kapalı kafasını sağa sola sürtüyo, kımıl kımıl söylenir gibi yapıyo bazen. Hareket ettirip diğer yana çevirince normal uyumaya devam ediyo. Sanırım artık dönmeye başlayacaklar bi yandan diğer yana.Kizlar nasisiniz benm bebis sabah 5de basliyi kafasini kasiniyo gibi saga sola cevitmeye iki nmaya ve yuzunu kasimaya 6da uyaniyo. Sizinde Boyle yapiyomu bisetden rahatsZ ama neyden anlamiyorum. Alti temz karni toz gazinida cikariyo
Sitede yenidoğan veya kış aparatları da var, aparatlı fiyat ayrı, bide aparat olmazsa battaniye ya da evdeki minik yastıklardan da olur.Son bişey daha sorabilir miyim bacak arasına yastık aparatı var mı
3lt su kesin içiyorum, sabah kahvaltısında çay yerine milupa nın Kuşburnu çayından 1 fincan içiyorum. Bazen de aktardan aldığım rezene veya rezene+kimyon+anason karışımından içiyorum, son zamanlarda çok şükür gazımız azaldı, o yüzden eskisi kadar içmiyorum rezeneleri. Evde olursa dereotu da yiyorum kahvaltıda, çok farkettiryo bence. Ama en önemlisi su ve dinlenme bence, aşırı yorgunken yumuşak oluyor göğüslerim hep. Bi işte gece uyursak dolgunlaşıyoMaşallah sizin çok iyi kilo almış yaa bizim 3700 dosmustu doğum kilo suyla düşününce az gibi geliyor acaba sutum kalitesiz mi diye düşünüyorum yaa sizin sut arttırmak için özellikle yediğiniz bişey var mi
Dereotu nu nasıl tüketiyorsun bende yemeklerde filan kullanmaya özen gösteriyorum ama. Bide benim kızım çok kusuyo acaba o yüzden mi kilo alamıyor ki doğduğunda beri çok kusuyo hele bu sıra Emer emmez hemen çıkarıyor bazen peynirimsi kusuyor3lt su kesin içiyorum, sabah kahvaltısında çay yerine milupa nın Kuşburnu çayından 1 fincan içiyorum. Bazen de aktardan aldığım rezene veya rezene+kimyon+anason karışımından içiyorum, son zamanlarda çok şükür gazımız azaldı, o yüzden eskisi kadar içmiyorum rezeneleri. Evde olursa dereotu da yiyorum kahvaltıda, çok farkettiryo bence. Ama en önemlisi su ve dinlenme bence, aşırı yorgunken yumuşak oluyor göğüslerim hep. Bi işte gece uyursak dolgunlaşıyo
benim bebeğim 29. mayısta 4. ayını bitirdi tek ogun kasık mamasına gectık sutlu piriclı meyve posalarına hafif hafif gecıyoruz onumuzdekı haftalar sebze corbasınaSelam kızlar bebeğim ayın 20 sinde 4 ayını doldurmuş olacak. Bizimle aynı ayda olup anne sütü veya mama dışında bebeğine birşey veren var mı??? 4 Aydan sonra kimilerinin verdiğini duydum. ???
Mama verenler marka olarak ne kıllanıyorsunuz ?? Kaç cc veriyorsunuz ?? Kaç saatte bir ?
Sadece emzirenler bir Bebeğin bir öğünde alması gereken süt miktarı ortalama ne kadar Olmalı ? Oluyor ? Ne kadar sürede emziriyorsunuz ??
Canim kibrit copu kadar sabun kes eni boyu oyle olsun z.yagina batirip poposundan iceri gonder 5_6dk icinde yapiyor sabunda oldugu gibi cikiyor fitil verirlerse onu kullanma bunu yap
Maşallah size annesibiz bugün sağlık ocağına kontrole gittik. 5 martta 3960 gr ve 51 cm doğan oğlum şuan 7050 gr ve 64 cm :) maşallahımız var. rota aşısını yaptırmadım, zorunlu değilmiş. kabızlığımız için fitil verdi ama kullanmak istemediğimi söyledim. zeytinyağı sür dedi ve o bölgeyi dereceucunun gümüş kısmıyla uyar dedibakalım bu gecede yapmazsa artık fitil son çarem
Aaa demetriaa gelmiş .. Kaybolanlardansınız sizde
biz bugün sağlık ocağına kontrole gittik. 5 martta 3960 gr ve 51 cm doğan oğlum şuan 7050 gr ve 64 cm :) maşallahımız var. rota aşısını yaptırmadım, zorunlu değilmiş. kabızlığımız için fitil verdi ama kullanmak istemediğimi söyledim. zeytinyağı sür dedi ve o bölgeyi dereceucunun gümüş kısmıyla uyar dedibakalım bu gecede yapmazsa artık fitil son çarem
Aynı ben canım ama bende daha cok kilo kaldı 79 dum suan 76 ya düştüm akşam 6 dan sonra birley yemiyorum yavas yavas gidiyor tavsiye ederim Emzirmiyorsan
Benimde iki ay sutum azdi.emzirip ardindan mama veritodum.doktor bize uc saatte bir ver dedi.cocugun kilosunu 8ile carp 120bol dedi.okadar vermen gerekiyormus.ama emzirmkten vaz gecme.ilk baslarda 4-5 ogun mama veritodum simdi sadece gece yatmafan veriyorum.iki aydan sonra sutum bayagi artti...Herkese iyi günler kızlar daha öncede sutumun az olduğunu yazdm.gerçektende Oyke çıktı bebeğim açmış bunca zaman.mama başladık içime sinmediginden cok vermek istemiyorum.ama gelismez diye de korkuyorm.nasıl bi düzen tutturmalitim.dr her emzirmeden sonra ver dedi. 45 günlük bebeğim ne kadar ihtiyacı olur. Ve kaç saat uyumali normal şartlarda
Bizim ebe ve doktor kesinlikle verme dedi.ama genelde herkez vermeye basliyomus.tatimlik kafar.anne sutu degilde mama alan bebeklere 4aydan itibaren baslattiriyomus doktorlar.bende kararsiz kaldim.Selam kızlar bebeğim ayın 20 sinde 4 ayını doldurmuş olacak. Bizimle aynı ayda olup anne sütü veya mama dışında bebeğine birşey veren var mı??? 4 Aydan sonra kimilerinin verdiğini duydum. ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?