ben de hamilelikte 12 kilo aldım, 5 i gitti, 6 sı kaldı. 53 kilo ve 36 bedenle hamile kalmıştım, şuanda 59 kilo ve 38 bedenim. Çok üzgünüm. normal doğum olduğu halde göbeğimde biraz şişlik var hala..Rejim yapmıyorum sütüm için. ama hiç kilo vermedim doğumdan sonra, almadım da...
ek gıdaya geçtiğinde rejim ve sporla verirsin inşallah.. ben öyle umut ediyorum.64 ile başladım 80 le doğuma gittimm şuan 72 kiloyumm aynaya bakasım yok
ek gıdaya geçtiğinde rejim ve sporla verirsin inşallah.. ben öyle umut ediyorum.
Istanbul'da cok kotu dengesiz bir hava var. Bir de yollar o kadar kotu ki bebek arabasiyla cikmak eziyet oluyor. Kaldirim yok dogru duzgun. Anlayacagin kizimin gezme amaciyla disari cikisi sayili. Nir yandan da vicdan azabi duyuyorum
Evet cnmfitil kullanamıyorum zaten ben çok korkuyorum. o dediğiniz ilac eczanelerde mi satılıyor?
Aaa demetriaa gelmiş .. Kaybolanlardansınız sizdekızlar selam nasılsınız?
Aynen canımAynen yalnız kalmayı hiç sevmiyorlar ama arada bırakmak gerek ben biraz bırakıyorum artik
ben de sürekli yiyorum, Aklım fikrim mutfaktainşallahh evde tekim sıkıntıdan sürekli yiyorum emziriyorum elim ayağım titriyor.
Aynı dertten muzdaribim bende yaa gunluk diyet filan istiyorum hem sütü arttırır hem de kilo verdirici bana hala hamile misin diyolar mağazalarda hamile kıyafetleri gösteriyorlar resmen yıkılıyorumKizlar yaa benim bu kilolardan ötürü moralim cok bozuk disari cikmak istemiyorum hicbir kiyafetim olmuyo gecen alisverise gittim hiaeyler alayim diye daha cok moralim bozuldu hic bisey girmiyo denediklerimde o kadar cirkin oldu ki kactim resmen magazadan. Emzirdigim icin diyet falan yapmiyorum yapmamda bebegim herseyden onemli. Ama hem sütü kesmeyen hemde kilo vermemize yardimci bir yol biliyo musunuz. Valla cok degil soyle 5 kilo versem sindilik yeter. Ben dogumda hic vermedim 4 kilo tek gitti dofumdan cikinca sonrasindada 3 kilo vermisim 3 ay da ama goruntu hala cok kotu.
Momfortbaby i hangi siteden siparis verdiniz acaba bende kanguru arayisindayim daAynen öyle bence de, arabayla hergün çıkmak çok rahat değil. Bu yüzden kanguru alıcam ben inşallah daha kolay olacak o zaman. Boba 4G lerin stoğa girmesini bekliyorummomfortbaby siparişi verdim beklerken, 10 gün iade süresi var, deneyip memnun kalırsam Boba ya gerek yok, daha pahalı çünkü o
Valla bravo sana. 3 kat nasil tasiyorsun peki?ben de İstanbuldayım hergün çıkıyorum yağmurların dışında ama cidden eziyet kaldırımlar araba ile dolu sürücüler dikkatsiz kaldırım mantığı yok ama inatla hergün çıkıyorum asansörde yok 3 kat çıkıyorum araba ile direnin kızlar
Sandlisin ki parkurunuz var. Bizde o da yok. Apartman girisi de merdiven sizin gibi. Ne saçma. Bunun bebegi var hastasi var. Butun girisler duz olmali. Kendim indiremiyorum arabayiBizim binaya giriştede üç sıra ayrı ayrı merdiven var ama yinede çukmaya çalışıyorum ... Direk kendimi yürüyüş parkuruna atıyorum.. Bugün hava güzel kızım okuldan gelsin oğlanıda alıp çıkıcaz
Boba 4g Aldim. Onu da daha 3 kere kullandim. Yavrucak rahat ediyor mudur emun olamıyorumAynen öyle bence de, arabayla hergün çıkmak çok rahat değil. Bu yüzden kanguru alıcam ben inşallah daha kolay olacak o zaman. Boba 4G lerin stoğa girmesini bekliyorummomfortbaby siparişi verdim beklerken, 10 gün iade süresi var, deneyip memnun kalırsam Boba ya gerek yok, daha pahalı çünkü o
Aynı ben canım ama bende daha cok kilo kaldı 79 dum suan 76 ya düştüm akşam 6 dan sonra birley yemiyorum yavas yavas gidiyor tavsiye ederim Emzirmiyorsan64 ile başladım 80 le doğuma gittimm şuan 72 kiloyumm aynaya bakasım yok
Canım öyle sıkı diyet olmaz emzirmesekte ama akşam yeme 6 dan sonra gidiyor suan ben öyle formül buldum kendime hemde 2 günde bir leslie yapıyorumHerkese merhaba bayanlar giremedim epeydir gerign bir süreçten geçtim şükür atlattım herkes kilolardan dertli alın benden de o kadar diytisyene gidip başlamıştım kadın uyardı hormanlar izin vermez diye emziremediğim halde acıkıyorum 4 aydan önce olmuyormuş vücut kilo veremiyormuş vallahi sinirlerim bozuluyor kendime bakınca hele etraftaki fesat tipler ayyy hala hamile gibisindemiyorlar mı !!!!! ... Neyse güzel günler görelim hep beraber
Helal olsun canım :)ben de İstanbuldayım hergün çıkıyorum yağmurların dışında ama cidden eziyet kaldırımlar araba ile dolu sürücüler dikkatsiz kaldırım mantığı yok ama inatla hergün çıkıyorum asansörde yok 3 kat çıkıyorum araba ile direnin kızlar
Mamfortbaby.com dan canım. İnstagram Hesabı da var momfortbaby markasının kurucusu çağdaş hanımın http://instagram.com/batuylabadeninannesiMomfortbaby i hangi siteden siparis verdiniz acaba bende kanguru arayisindayim da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?