Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bravo sana. 3 kat nasil tasiyorsun peki?
Boba 4g tuniko com dan aldım. Orada momfortbaby de varArkadaşlar iyi akşamlar bu momfortbaby ve ya ergobaby satan mağaza yokmu nette orjinal olmamasından korkuyorum
Babyjorn ergonomik degil diye biliyorumbenim pusetim asagida
bebisi uç haftakikdan beri kanguruya koyyorum
havalar duzeldiginden beride her Allahin gunu poarkdayiz çocuklarla :=)
kangurum babyjorn rahatim ben tavsiye ederim
Baya kuvvetlisin desene :)benşm araba anakucak aparatlı bir elimde kız diğerinde araba tırmanıyorum merdivnler geniş evde otur otur kurdeşen dökücektm yoksa hem bebeklerede iyi geliyor doktor hergün yarım saat çıkar dedi bana ileride hasta olur yoksa diye onun içi direniyorum
Instagram hesabım yok da ne kadar ücreti açaba link teki hesapta ücret belirtilmemişMamfortbaby.com dan canım. İnstagram Hesabı da var momfortbaby markasının kurucusu çağdaş hanımın http://instagram.com/batuylabadeninannesi
teşekkür ederim baktım stokta yok boba 4 gBoba 4g tuniko com dan aldım. Orada momfortbaby de var
Baya kuvvetlisin desene :)
Bosver. Sutun olsun yeterkiinşallahh evde tekim sıkıntıdan sürekli yiyorum emziriyorum elim ayağım titriyor.
Bosver. Sutun olsun yeterki
Evlerinizin yakınlarında park veya parkur old icin cok sanslisin iz. Bizim buralarda dag tepe tas bina. Her yer bina. Sinir bozucu
valla bilmemki ben gayet rahatim içinde , kullanisli benceBabyjorn ergonomik degil diye biliyorum
Evet. Ama dikkat et. Soguk zincir bir ilac. Ilac değil probiyotik bakteri var icinde. Acildiktan sonra oda sıcaklığı nda saklaniyor 1 ayfitil kullanamıyorum zaten ben çok korkuyorum. o dediğiniz ilac eczanelerde mi satılıyor?
Canim bebeklerin bacaklari ayrik durmali. Ayrica diz kapaklari kalcasindan yukarida olmalı. M şeklinde.valla bilmemki ben gayet rahatim içinde , kullanisli bence
oglum desen bieaksan aksama kdr uuyur içinde ama alismasini istemem uyudumu hmn yatagina aliyorum
Ndden azaldi. Dr ne diyoro da tükendi sorma artık mamaya vurduk doktora ağlaya ağlaya gittim değerleri iyi ert etme dedi günde 2 kez verebiliyorum![]()
Ben de ordayim. Dedigin gibi. Ankara en azindan ferah. Genis. Burada tas tas üstündeümraniyedeyim gerçekten parka çimene hasret kaldım ankara batıkentten gelmeyim her yanım park idi burada bina beton... bıktım
Ndden azaldi. Dr ne diyor
Ben de ordayim. Dedigin gibi. Ankara en azindan ferah. Genis. Burada tas tas üstünde
Gecmis olsun canim. Bebegin sağlıklı ya önemli olan okalp ve astım hastasıyım ona bağladı birde strese girdim ilem sağolsun ... artmadı ne yaptısam