Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben göbeği düştüğü gün yıkadım canım yıka bence rahatlar bebekKızlar bugün 8. GünÜmüz bebeğimin göbeği bugün düştü ..banyo artık yapayım mı bi kaç daha beklemeye gerek varmı ki ? Bi de göbekten kan gelince mi o Dediğiniz iğne olunur k mı dediniz ? Tam olarak o nedir ?
Peki şuanda nasıl koruyorsun göbeği .. Bize solüsyon vermişlerdi onunla siliyorum üstüne de Gazlı bez koyuyorum ...Ben göbeği düştüğü gün yıkadım canım yıka bence rahatlar bebek
Dezenfektan sprey verdi ebe onu sıkıyorumPeki şuanda nasıl koruyorsun göbeği .. Bize solüsyon vermişlerdi onunla siliyorum üstüne de Gazlı bez koyuyorum ...
Canım bizimki de öyleydi bir anda çok çabuk ilerledi bende tecrübe de olmayınca hiç bilemedim aman dikkat edin... Özellikle karnının doyduğuna çok emin ol ben sütümü sağmaya yeni başladım ve çok az geldiğini farkettim bundan sonra emzirdikten 1 saat sonra 30-40cc mama takviyesi yapacam mutlaka.. İnsan yavrusunu öyle hastanede görünce içi parçalanıyorBenim kızımda da az vardı gözleri hep beyaz sadece Göğüs kısmında az var dedi Dr tahlile gerek duymadı pazar Gününe kadar takip edin dedi gözleri filan hep beyaz hala bacakları da beyaz ...
Bizim nerdeyse tum ogunlerimiz mama once emziriyorum doymadigi icin mama veriyorumBizde 27 günlük iken gittik 7.5 çıktı 2 ay falan surebiliyormus dikkat etmek gerek sen mama takviyesi yapiyormusun?
Ilerleyen donemde cocukta mide rahatsizligina sebep luyormus canimCanım zeytinyağı doğal ise günde birkaç kaşık ver rahatlatır ben veriyorum kızıma
Süpermiş bizde varsa anne ya da kvCnm almanyada hastaneden ciktigin zaman evine bir kac hafta yardim icin ebe geliyor banyo yaptirior tartiyor gelisimini takip edior,seninde dikisine rahmine bakiyor aksi bir durum yasanmamasi icin,sorularin varsa yanitliyor surekli iletisimde oluyorsun.
Annemler bizde kullanmışlar bir sorun yok çok sukur ama tabi için rahat etmeyecek ise kullanma birde market yağları olmaz zatenIlerleyen donemde cocukta mide rahatsizligina sebep luyormus canim
Bizde ayniyiz mama nin ölçüsüne çok dikkat et doktor beni uyardı bu konuda 1.5 ölçü falan yapma dedi mama miktarını ayarliyamaz sin çocuk rahatsız olur dediBizim nerdeyse tum ogunlerimiz mama once emziriyorum doymadigi icin mama veriyorum
Çok haklısın ilk öncelik doymasi bizde yaşadık serum ile falan görünce insan kötü oluyor minicik yavruları .Canım bizimki de öyleydi bir anda çok çabuk ilerledi bende tecrübe de olmayınca hiç bilemedim aman dikkat edin... Özellikle karnının doyduğuna çok emin ol ben sütümü sağmaya yeni başladım ve çok az geldiğini farkettim bundan sonra emzirdikten 1 saat sonra 30-40cc mama takviyesi yapacam mutlaka.. İnsan yavrusunu öyle hastanede görünce içi parçalanıyor
Sen nasol ayarliyorsin kac cc veriyorsunBizde ayniyiz mama nin ölçüsüne çok dikkat et doktor beni uyardı bu konuda 1.5 ölçü falan yapma dedi mama miktarını ayarliyamaz sin çocuk rahatsız olur dedi
Günaydın taze anneler ve minik bebisleri.herkes iyidir inşallah biz biraz uykusuz kaldık gece 12 - 3 arası hiç uyumadik sanırım benim suçum oldu 12 gibi 3 saat kadar uyudu aksam diye uyandırdım sonrada huzursuz oldu birdaha gece uykusunu bolmem bu bana ders oldu
Ben de öyle diyordum çünkü emdikten sonra ıyuyor hemen sakinleşiyordu ama az çıkıyor iki göğsümden toplamda 50ml falan çıkıyor. Ama kızım emdiğinde tek göğüs emiyor o yüzden daha az içmiş oluyor.. Annem de çocuk makinadan daha güzel çeker sütü o yüzden makinadaki daha az olur diyor ayy ne bileyim ya zormuş bu işler...Sütüm geldiğinden beri sağmadım hiç Ne kadar çıkıyor.. Doymasa Ağlar sanırım benimki başındam beri meme delisi ilk zamanlar gelmediği için hiç düşürmüyordu memeyi şimdi uykusu gelince ve Karnı doyunca kısa sürede olsa sakin sakin duruyor bazen ..
Ne kadarlık oldu bebis cnm ağlıyor mu uyarınca nasıl unutuyorsun benimki gazlı 32 gunluguz bazen 4 saat uyanık kalıyor çok yipraniyorGünaydın taze anneler ve minik bebisleri.herkes iyidir inşallah biz biraz uykusuz kaldık gece 12 - 3 arası hiç uyumadik sanırım benim suçum oldu 12 gibi 3 saat kadar uyudu aksam diye uyandırdım sonrada huzursuz oldu birdaha gece uykusunu bolmem bu bana ders oldu
bızde oyleyız canım...bugun 1 aylık asısına gıttık.agladı asıyı olurken aglamasını bıle sevıyorum kuzunun yaaa.cok tatlılar.Ne kadarlık oldu bebis cnm ağlıyor mu uyarınca nasıl unutuyorsun benimki gazlı 32 gunluguz bazen 4 saat uyanık kalıyor çok yipraniyor