2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bizde de oldu cnm camasrnda leke oluydu hEp. Cocuk dr una gittk. Gobegi yakti k vitanmi ignsi yapti. Birkc gun daha kanadi. sonra bz eskilern yaptgi bi yontemi denedk ve ise yaradi. Gazli bezi parayi doladk göbeğine bagldk birkc gun durdu oyle gecti :KK66:

Bizde şimdi geldik k vitamini iğnesi yaptılar. Göbeği düşmeden mi para bsgladiniz

Bugün topuk kanı için aile hekimliğine gittiğimizde kızımın çok sararmış olduğunu söylediler hemen çocuk doktoruna gittik doktorumuz hemen yatış verdi 20 çıktı değeri :KK43: şu an ışın alıyor kuzum bu gece burdayız 10 un altına düşmeden göndermeyecem dedi doktor. Bilemedik sarılığını o yüzden kendimi çok suçluyorum :KK43: kuzumu öyle görünce canım o kadar yandı ki sabahtan beridir kendimi yeni yeni toparlıyorum

Bugün topuk kanı için aile hekimliğine gittiğimizde kızımın çok sararmış olduğunu söylediler hemen çocuk doktoruna gittik doktorumuz hemen yatış verdi 20 çıktı değeri :KK43: şu an ışın alıyor kuzum bu gece burdayız 10 un altına düşmeden göndermeyecem dedi doktor. Bilemedik sarılığını o yüzden kendimi çok suçluyorum :KK43: kuzumu öyle görünce canım o kadar yandı ki sabahtan beridir kendimi yeni yeni toparlıyorum
Geçmiş olsun canım .. Allah şifasını verir inşallah .. Gözlerinin beyazı da sararmış mı teninde mi belli oldu ? Değere bakılmadan önce ?

Geçmiş olsun canım en yakın zamanda toparlar merak etme kendini üzme sütüne birşey olmasın sarılığın en önemli düşmanı

Yarın ortopedi Dr randevumuz var ilk kızımda kalça çıkığı vardı bunda da olabilir dedi Dr ortopedi ye gönderdi umarım yoktur ama baktırmak gerekir tabi bu durumu yasayan var mı acaba ?

Yarın ebe miz de geliyor tekrar inş kilo almıştır yine kızım bazen hiç gerek kalmıyor mama içmesine sütüm yetiyor bazı gün de iki kere bile veriyorum daha tam oturtamadık

Slm kızlar biz bugün üç günlük olduk bizimde yanaklarimizda ve kulaklarımizda sivilceler var.bugün sutumuz geldi sonunda göğüslerim taş gibi oldu.Sağdım rahatladı.mama vermedim vermeyide düşünmüyorum bakalım salı günü kontrlumuz var
Canım zaten göğüslerin dolu ise mama verme çocuk doyuyor ise sarilik ta olmaz bence

Ben denedim bi alıy önce alır gibi oldu şimdi almıyor atıyor .. alsın istiyorum her ne kadar doktor ve sağlık ocağı verme desede...
Bende alsın ıstıyorum. Daha once oglum almıştı emzık cok rahat oluyor uyuması fılan. Doktorlar ne derse desın bunada alıştıracam, oglum 18 aylık olana kadar emdı hıc de bışey olmuyor ama ben her dakka agzına vermıyordum uyurken kullanıyordu bırakırkende zorlanmadık

Valla
Geçmiş olsun canım .. Allah şifasını verir inşallah .. Gözlerinin beyazı da sararmış mı teninde mi belli oldu ? Değere bakılmadan önce ?
valla canım en son gözlerinde sararma oldu bütün vücudu sararmış farketmemişiz eskiden hep gözlerden anlarlarmış ya o yüzden annem de anlamadı keşke pazar günü gelseymişiz :KK43: ışını alınca kızımın asıl ten rengi çıktı ortaya bembeyaz kızım varmış meğerse.. Farkettim ki en başından beri varmış sarılık onu anladık

Geçmiş olsun canım inş en kısa sürede normale döner değeriniz.
Merhaba arkadaşlar benim de kizim oldu bugun tam 1 hafta oluyor:)
Hayırlı olsun evladın. Allah analı babalı büyürsün inş

İnşallah sütüm kesilmez sağıyorum ve sanki çok gelmiyor gibi :KK43: sabah çok ağladım çünkü çok panikledim :KK43:
Cnm sakin tut kendini benim oğlum 13 gün yogun bakimda yattı 3 saate bir sagdim onun ihtiyacı vardı çünkü her bebekte olabilir onun sana i hii yani var moralini iyi tut

Cok gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda iyilesir minik kuzun. Sen kendini birakmaki sutun gitmesin onun ilaci o

Cnm sakin tut kendini benim oğlum 13 gün yogun bakimda yattı 3 saate bir sagdim onun ihtiyacı vardı çünkü her bebekte olabilir onun sana i hii yani var moralini iyi tut

Cok gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda iyilesir minik kuzun. Sen kendini birakmaki sutun gitmesin onun ilaci o
Çok sağolun kızlar inşallah sağlımıza kavuşuruz :KK43:

Valla

valla canım en son gözlerinde sararma oldu bütün vücudu sararmış farketmemişiz eskiden hep gözlerden anlarlarmış ya o yüzden annem de anlamadı keşke pazar günü gelseymişiz :KK43: ışını alınca kızımın asıl ten rengi çıktı ortaya bembeyaz kızım varmış meğerse.. Farkettim ki en başından beri varmış sarılık onu anladık
Benim kızımda da az vardı gözleri hep beyaz sadece Göğüs kısmında az var dedi Dr tahlile gerek duymadı pazar Gününe kadar takip edin dedi gözleri filan hep beyaz hala bacakları da beyaz ...

X