• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bebisi arabasina koyuyorum hemde onun icinde iyi hava almis oluyo yuruyus cok iyi geldi bana sabahta erken kalktim insan daha dinc oluyo erken kalkinca kendimi oyle alistiracam artik

Bende öyle yapmayı ddusunuyorum sabah kalkmak o kadar zor geliyor ki bana..ogleye doğru kalkıyorum bazen :KK48:
Ama kararliym erken kalkicam bende.

Bende öyle yapmayı ddusunuyorum sabah kalkmak o kadar zor geliyor ki bana..ogleye doğru kalkıyorum bazen :KK48:
Ama kararliym erken kalkicam bende.
Canim erken kalkan yol alir diye bosa dememisler cok dogru bisey :) o yuzden saat 8 kalkicam artik insallah kalkar kalkmaz bi spor sonra uzerine guzel bi kahvalti ;)

Leslie yi ben geçen yıl keşfettim.çok faydasını gördüm. Vücudunuz müthiş incelecek.tavsiyem 2 miles ile başlayın ilk başlayacaksanz

Canim erken kalkan yol alir diye bosa dememisler cok dogru bisey :) o yuzden saat 8 kalkicam artik insallah kalkar kalkmaz bi spor sonra uzerine guzel bi kahvalti :KK66:
Ahhh ahhhh 7 de ayaktayım.bebegim. gece 3 kez kalkıyor gece 12 de uyuyor. 7 de büyük kizim uyandığı için mecburen ayaktayım.

Canim youtube giriyosun leslie sansone yaziyosun 1 mile, 2 mile,3 mile hangi hizda baslamak istiyosan ona gore seciyosun ben 3'le basladim 1 hafta boyunca 3'le devam edecem sonra 4 'e gececem bi bak istersen internetten sende bayilacaksin :KK66:
Şimdi izledim canım teşkler yaparım artık bende zaten hegğn mekik cekşyordum

Leslie yi ben geçen yıl keşfettim.çok faydasını gördüm. Vücudunuz müthiş incelecek.tavsiyem 2 miles ile başlayın ilk başlayacaksanz
Vallaha canim 3 mile'le basladim cok hafif geldi bana ama 1 hafta 3 mile devam edecem .. sonra her hafta 1 mile artiracam insallah

Benimki de hala kucakta omuzda ve yatarak memede uyuyakalıyor.. Ayakta salladım uyumuyor ağlayıp duruyor bende ne yapacağımı şaşırdım neye alıştıracağımı nasıl alıştıracağımı bilmşyorum özellikle geceleri uyuma şeklimiz bi belli olsa yok yok.. Bende saçmalamaya başladım bi park beşiğine koyuyorum bi hamağa bi puset bi son olarak yine omuzda kucakta yatark memede uyuyor ... Park yatak şuanda kullanamıyoruz ama 1 yaşına doğru kullanırız sanırım düşme tehlikesi açısından .. Ikimizde bi çare arıyoruz ... Kız mı erkek mi Bebeğin doğum tarihi ne?
Bebegim erkek 03.03 ..artik kanguruda uyuyo benimkisi.kol kalmadi artik sureklu tasimaya.annemlere geldim .cocugu kucaga ala ala iyice kucaga alisti.onceden oturdugum yerde kucagima aliyodum ise yariyodu simdi dolasinca susuyoo..

Yatak konusunu bilmem ama benim kız da kuş uykusu gibiydi yarım saatte bir kalkıyordu tekerlekli yatak var benim sepek seklinde o hep yanımda olurdı şimdi uyıyacago zaman odasına koyıyorum sessiz cok güzel uyumaya başladı tabi kapısı acık duyacagım sekilde
Yatak odasinadaa goturuyorum oda ise yaramiyoo yine ayni.sureklu mekik dokuyorum oda ile salon arasinda.on onbes dk uyunurmu yaa.allahtan gece iyi.yoksa hic cekulmez

Ne guzel yaa ogleye kadar uyumk hayal gibi artik.biz engec 6 da ayaktayiz
Evet ya benimki de kurulu saat gibi 6 da Uyanıyor. Çok zor geliyor bazen. Gece rahat uyutmadıysa özellikle. Öğlene kadar uyumak ne güzel. Ben zaten kesintisiz bir şekilde ne zaman gece yatacaz sabah kalkacaz diye gün sayıyorum

Ne guzel yaa ogleye kadar uyumk hayal gibi artik.biz engec 6 da ayaktayiz

Evet ya benimki de kurulu saat gibi 6 da Uyanıyor. Çok zor geliyor bazen. Gece rahat uyutmadıysa özellikle. Öğlene kadar uyumak ne güzel. Ben zaten kesintisiz bir şekilde ne zaman gece yatacaz sabah kalkacaz diye gün sayıyorum

Bizimki çok uyuyo iyi degilmi ki o kadar uyumasi.
12..1..2 gibi uyuyo sabah 7 buçuk 8 gibi uyanıyo. Gece kaldirsamda karanlıkta sessizce once altini alip sonra emziriyorum hemen uyuyo tekrar..

Back