2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar 2.ay aşılarının hepsini sağlık ocağına mı yaptırdınız yoksa sadece veremi orda diğerlerini hastanede mi?
Bizim hastanemiz arayıp verem aşısı dışındakilerin hastanede yaptırılabileceğini, ama veremin sağlık ocağında 100.güne kadar mutlaka yaptırılması gerektiğini söylediler. Diğer aşılarla illa aynı günde yapılması gerekmez dedi. Ama daha önce başka bi bebek hemşiresine sormuştum aynı gün yapılır demişti. Kafam karıştı

Ben bugün veremi dispanserde yaptırdım ordan sağlık ocağında dığer ikisini yaptırdm.aynı gün olması lazımmış dispanserdekide dağlık ocağındaki ebede aynı şeyi soyledi

45 dk yürüdüm geldim hava cok güzel şansıma kızımda temiz hava aldı
Iyi yaptin uztune bol bol su ic sana bisey soyleyim mi ben simdi leslie sansone 3 mile yaptim 45 dakika sana garanti veriyorum bunu bi hafta yap 2 kilodan daha fazla verirsin vallaha ter söktürüyo resmen :)

Aynen canım ya şimdi nasıl uyutuyorsun ?? Park yatakta gıcırtı yok ama onda uyumuyor..

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bambu-besigi-ve-agac-besiginiz-icin-uyku-seti-166160755 bunun gibi mi ?
Park yataktaki gicirti degilde kumasindan ses geliyo.cok pisman oldum aldigima.insallah daha sonra kullanabilirim.gunduzleri goslgsumde kucagimda memede uyuyo.en fazla yarimsaat uyuyo.nasil alistiricam gunduz uykularina bilemiyorum.sen nasil hallediyosun .
Yatak alma konusunda kararsisim.ahsap yataklarda uzun sure kullanilmiyor.zaten ikibucuk aylik oldum..ayagimda sallayarak uyutuyorum aksamlari
Napsam acaba cok kararsizim

Iyi yaptin uztune bol bol su ic sana bisey soyleyim mi ben simdi leslie sansone 3 mile yaptim 45 dakika sana garanti veriyorum bunu bi hafta yap 2 kilodan daha fazla verirsin vallaha ter söktürüyo resmen :)
Canım cahilligimi bagısla o yaptıgın ne oluyor anlamadım, yurtdısında yım duymadım hiç

Canım cahilligimi bagısla o yaptıgın ne oluyor anlamadım, yurtdısında yım duymadım hiç
Canim ben az once 45 dkk 3 miles leslie sansone yaptim tavsiye ederim cok faydali
Ben biraz önce birseyler yedim iyice aclıga dayanamıyorum ama akşam yemegi biyetine yedim akşama ac yatıcqm zaten 6 dan spnra yememek önemli olan rde su canım haklısın

Yatak konusunu bilmem ama benim kız da kuş uykusu gibiydi yarım saatte bir kalkıyordu tekerlekli yatak var benim sepek seklinde o hep yanımda olurdı şimdi uyıyacago zaman odasına koyıyorum sessiz cok güzel uyumaya başladı tabi kapısı acık duyacagım sekilde

Benimki de hala kucakta omuzda ve yatarak memede uyuyakalıyor.. Ayakta salladım uyumuyor ağlayıp duruyor bende ne yapacağımı şaşırdım neye alıştıracağımı nasıl alıştıracağımı bilmşyorum özellikle geceleri uyuma şeklimiz bi belli olsa yok yok.. Bende saçmalamaya başladım bi park beşiğine koyuyorum bi hamağa bi puset bi son olarak yine omuzda kucakta yatark memede uyuyor ... Park yatak şuanda kullanamıyoruz ama 1 yaşına doğru kullanırız sanırım düşme tehlikesi açısından .. Ikimizde bi çare arıyoruz ... Kız mı erkek mi Bebeğin doğum tarihi ne?

Bebeğim iyi kilo almıyor 55 günlük 2 numara bez kullaniyoruz hastane zibinini hala giyiyoruz var mi benzer olan
Biz de bugün 55 günlük olduk aynen benim kızıma da hastane çıkışları oluyor bana hemen küçülüyor kıyafetler büyük slın mutlaka dediler halt ettiler hep büyük aldım milletin yüzüne onlar dolapta duruyor gittim bir sürü alışveriş yapıp kıyafet aldım tekrardan. Şimdi bir sürü 3-6 ay uzun tulumlar var mevsimden dolayı kullanamayacam da. Her bebek değişik benim kızım minyon yapıda o yüzden artık kimseyi dinlemiyorum. Bezi de bugün 3 numara kullanmaya başladım ama bieaz büyük gibi 2 ye devam etseymişim iyiymiş. Yani senle aynı durumdayız :)

Uyanıkken beşiğine koyup uyuyamıkalıyor

Kaç kilo doğmuştu ? Benimki de öyleymiş Dr küçük bir bebek ama Gelişimi sağlıklı bir bebek Demişti 1. Ay kontrolünde o zaman 3,665 gr Gelmişti 16 Mart doğumlu Benim kızımda ..

Oncelikle annişlerin geçmiş anneler gününü kutlarim. Benim sorunum kilo değil de göbeğim ne yapmalıyım?

Ben doğumdan hemen once 62 falandim şimdi doğumdan sonra dün ilk defa tartilma şansım oldu 50.9 a dusmusum.
Bu da normalmi kizlar ?

Canim youtube giriyosun leslie sansone yaziyosun 1 mile, 2 mile,3 mile hangi hizda baslamak istiyosan ona gore seciyosun ben 3'le basladim 1 hafta boyunca 3'le devam edecem sonra 4 'e gececem bi bak istersen internetten sende bayilacaksin

Ben biraz önce birseyler yedim iyice aclıga dayanamıyorum ama akşam yemegi biyetine yedim akşama ac yatıcqm zaten 6 dan spnra yememek önemli olan rde su canım haklısın
Aynen oyle saat 6 dan sonra hic bisey yememeye gayret edelim kizlar dilediginiz kadar yesil cay icin su icin

Vay be nasil vermissin o kadar kiloyu masallah sana .. gobegin icin bol bol gobek egzersizleri var onlari yap faydasini gorursun benim gobisim var dogumdan kalma onuda yok edicem insallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…