• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar dün anneler günü kampanyası vardı joker de. Tüm lansinoh ürünleri %25 indirimdeydi. Ikili göğüs pompası, 25li süt saklama poşeti aldım. Bu pompadan kullanan veya bilgisi olan var mı?
Memnun kalırım inşallah. Mağazada avent ve bunu çok sattıklarını, herhangi bi sorun yaşandığında yedek Parça arıza vs durumlarında avent için 1 ay bekleme süresi olduğunu fakat lansinoh için telefonla daha hızlı çözüm geri dönüş yapıldığını belirttiler. Bir de ikisini de balım yardımıyla çekim gücü ve ses için kontrol etme şansımız oldu, avent çok ses çıkarıyo en düşük ayarda bile lansinoh un en yüksek ayarından. Ikisi de masaj yaparak başlıyor sağıma. Her ikisi de hem elektrik hem de pille çalışabiliyor.

Kızlar dün anneler günü kampanyası vardı joker de. Tüm lansinoh ürünleri %25 indirimdeydi. Ikili göğüs pompası, 25li süt saklama poşeti aldım. Bu pompadan kullanan veya bilgisi olan var mı?
Memnun kalırım inşallah. Mağazada avent ve bunu çok sattıklarını, herhangi bi sorun yaşandığında yedek Parça arıza vs durumlarında avent için 1 ay bekleme süresi olduğunu fakat lansinoh için telefonla daha hızlı çözüm geri dönüş yapıldığını belirttiler. Bir de ikisini de balım yardımıyla çekim gücü ve ses için kontrol etme şansımız oldu, avent çok ses çıkarıyo en düşük ayarda bile lansinoh un en yüksek ayarından. Ikisi de masaj yaparak başlıyor sağıma. Her ikisi de hem elektrik hem de pille çalışabiliyor.
Benmkşde lansinoh xok memnunum ama ben tekli aldm senin bebiş ikizmi neden ikili aldın

Arkadasim madela elektrikli sut sagma makinesi getirdi onula sagdim 2 kere ama acitiyor gogsumun ucu yara falanda degildi ama onunla saginca asiri hassaslasti simdi oglum emerken bile aciyor hic cesaretim yok tekrar sagmaya neyseki simdi oglum emiyor ama surekli saganlar nasil dayaniyor bilmiyorum
Ben hep sağoyorum ne yara oldu ne catladı çok rahat lansinoh aldm madela iyi değilnondan acıtmıştır

Kızlar bu kilolar gerçekten insanın psikolojisini bozuyor ama ben emzirme bitmeden rejim yapmayı düşünmüyorum. iştahım da acayip açık. Ne yapcam bilmiyorum. Eski kıyafetlerin hiç biri olmuyor. İnşallah sizler verebilirsiniz. Paylaşımlarınızı bekliyoruz burada.

Kızlar bu kilolar gerçekten insanın psikolojisini bozuyor ama ben emzirme bitmeden rejim yapmayı düşünmüyorum. iştahım da acayip açık. Ne yapcam bilmiyorum. Eski kıyafetlerin hiç biri olmuyor. İnşallah sizler verebilirsiniz. Paylaşımlarınızı bekliyoruz burada.
Canim bugun basladim Allaha sukur kahvaltimi yaptim simdi disari cikiyorum oglumu alip yuruyus yapacaz .. Allahim hayirlisiyla saglikli bi sekilde kilo vermeyi nasip etsin insallah kensimi aynada 55 kilo gorurum ben emzirmedigim icin basladim eger kilo verirsem size neler uyguladigimi soylicem

Canim bugun basladim Allaha sukur kahvaltimi yaptim simdi disari cikiyorum oglumu alip yuruyus yapacaz .. Allahim hayirlisiyla saglikli bi sekilde kilo vermeyi nasip etsin insallah kensimi aynada 55 kilo gorurum ben emzirmedigim icin basladim eger kilo verirsem size neler uyguladigimi soylicem
Bebeğin kaç günlük. Dua edicem senin için. Inşallah sağlıklı bir şekilde verirsin.

1. Çocuğumdan tecrübeli olarak diyet yapanlara diyorum ( sadece anne sütü verenler)
8. Ayda kızım emmeyi bırakınca başaldım spora 1. Yaş gününde 20 kilo verip eski halime dönmüştüm...
9 ayda aldığınız kiloyu 2 ayda eski halinize dönmeyi beklemeyin :KK66:
Acele etmeyin ... Sağlıklı beslenerek ve emzirerek çoğu spordan daha fazla kalori yakılıyor...

emzirme döneminde rejim yapmak zararlı diye biliyirum kızlar bence yapmayın. sadece hamurişi ve tatlıyı kesmeyi düşünüyorum ben de. katı bi diyet yapmak sütü azaltabilir. yine de siz bilirsiniz tabii :))
En çok yediğim tatlı ve hamur işi ya. Çok da seviyorum. Ben rejim yapamam herhalde

yaaa benmi geç kaldım 5,5 kilo

bebek reflüsü varsa o öksürük , burun kuruluğu yapıyormuş bizde var ordan biliyorum...

Doktorumuz 2. ayda 2 saat aralıklarla emzirmemi söyledi 2. ayımız bitti 3e girdik şimdi ise2,5 -3 saate bir emzir dedi yoksa ne gazı biter nede uyku düzeni olur.. çok doğru söyledikleri uygulamanızı tavsiye ederim..
5.5 kg iken 3 kullanıyordum ben şimdi 7 olmuştur

Back
X