• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

1. Çocuğumdan tecrübeli olarak diyet yapanlara diyorum ( sadece anne sütü verenler)
8. Ayda kızım emmeyi bırakınca başaldım spora 1. Yaş gününde 20 kilo verip eski halime dönmüştüm...
9 ayda aldığınız kiloyu 2 ayda eski halinize dönmeyi beklemeyin :KK66:
Acele etmeyin ... Sağlıklı beslenerek ve emzirerek çoğu spordan daha fazla kalori yakılıyor...
Canim ben emzirmedigim icin basladim bugun hayirlisiyla hedefim 55 kilo olmak az on e eczanede tartildim 73 kilo cikti ben 75 diye biliyodum bebekle ugrasmaktan gitmis 3 haftada cunku en son 3 hafta once tartilmistim.. bu beni daha cok motive etti :D

Kizlar ben geldim yuruyus cok iyi geldi baya terledim ama aciktim :p hemde cok ve az once tartildim 73 kiloyum suan 3 hafta once 75 kiloydum bebisle ugrasmaktan 2 kilom gitmis 3 haftada cok guzel oldu bu 73 kilo olmusum bile cok super moralimi dahada yukseltti bu daha motive oldum :D

Kizlar ben geldim yuruyus cok iyi geldi baya terledim ama aciktim :p hemde cok ve az once tartildim 73 kiloyum suan 3 hafta once 75 kiloydum bebisle ugrasmaktan 2 kilom gitmis 3 haftada cok guzel oldu bu 73 kilo olmusum bile cok super moralimi dahada yukseltti bu daha motive oldum :KK70:
Oooooo supermis

Ahsap besikler var oval sekulde.cok guzel sallaniyoo.cok pismanim ondan almadigima.park yatak almistim cok kullanisli gelmedi bana.ozellikle sallarken ses cikarmasi.ama ahsap besikler hem hafif hem sessiz hemde pratik sallaniyoo
Nasıl bişi foto yada netten link atabilir misin

Kızlar bu kilolar gerçekten insanın psikolojisini bozuyor ama ben emzirme bitmeden rejim yapmayı düşünmüyorum. iştahım da acayip açık. Ne yapcam bilmiyorum. Eski kıyafetlerin hiç biri olmuyor. İnşallah sizler verebilirsiniz. Paylaşımlarınızı bekliyoruz burada.
Arkadaşım benimki sıkı bir diyet değil.ben o hatayı ilk kizimda yaptim. Kizim 7. Ayına kadar emdi. Abur cubur yyemicem. Ekmeği azalticam su ve spor ins bir de

Nasıl bişi foto yada netten link atabilir misin
Google ahsap besik yaz cikiyoo.cibindirikli felan, yuksek.gecen gece arkadasta kaldim.gece besigini kullandim cok hosuma gitti.benim bebegimde kucakta yada sallayark uyuyo.ayrica park yatagin ses cikarmasi ve sallanirken saldur suldur bir hal almasi hic hos degil.dikkat dagitiyo.bu besikleri ozellukle de gece yatarken sallamk cok rahat oluyo.okadarda para verdigim halde cok pisman oldum park yataga.oysaki cokda arastirmistim.:(

Google ahsap besik yaz cikiyoo.cibindirikli felan, yuksek.gecen gece arkadasta kaldim.gece besigini kullandim cok hosuma gitti.benim bebegimde kucakta yada sallayark uyuyo.ayrica park yatagin ses cikarmasi ve sallanirken saldur suldur bir hal almasi hic hos degil.dikkat dagitiyo.bu besikleri ozellukle de gece yatarken sallamk cok rahat oluyo.okadarda para verdigim halde cok pisman oldum park yataga.oysaki cokda arastirmistim.:KK43:
Aynen canım ya şimdi nasıl uyutuyorsun ?? Park yatakta gıcırtı yok ama onda uyumuyor..

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bambu-besigi-ve-agac-besiginiz-icin-uyku-seti-166160755 bunun gibi mi ?

Back
X