Canım herseyi çok güzel tariflemissin önemli olan sakin olmak ben pek beceremesem deBen istikrarli davranmaya ugrastim, gece emziriken ayni seyleri yapmaya calistim, sessizlik, karanlik, uyku oncesinde banyo rutini. Tabii ki her gun ayni degil, gunduzleri keyfi oldugu gibi hareket ediyoruz ama disariya cikmanin avantajini gordum. Sabah kahvalti sonrasi arabasiyla gezmeye ciktigimizda hemen uyuya kaliyor 3 saatlik derin uykudan sonra gun icinde de iyi uyuyor. Bizim de aksam 5-8 arasi aglama krizlerimiz oldu , sumuklu kaka oldu, hep ben ne yedim de oldu kendimi suclu hissediyordum. Sonra gaz damlasini duzenli verip, annemin sozunu dinledim biz herseyi yiyiyorduk kizim, kuru fasulye eksik olmazdi soframizdan dedi sen takma kafana dedi tekrar yumurta peynir yogurt yesil sogan mercimek yemeye basladim ben stresten uzak kalinca bebegim de sakinlesti. Bir de sunu farkettik. Gazdan dolayi agladiginda ben saatlerce sakinlestirmeye calisirken, artik ben de yorgunluktan stresten aglamakli olurken annem aliyordu sakin bir sekilde hemen susuyordu. Yani oyle bir durumda yanindaki birine vermeye calis. Bebekler yanindaki insanin stresini negatifligini cok iyi hisseder sen saate bakip simdi gazdan aglamaya baslar dusunursen kesinlikle baslar. stressiz bol uykulu gunler diliyorum canim..
Biz 80 i aştık iki kullanıyorum daha. 3 e biraz daha var bizim de. Ama zıbınlar büyüyor tabi.Bebeğim iyi kilo almıyor 55 günlük 2 numara bez kullaniyoruz hastane zibinini hala giyiyoruz var mi benzer olan
Vallaha ulasabilorsem 55 olursam super olur65 kilo
Kilosu ne kadarBiz 80 i aştık iki kullanıyorum daha. 3 e biraz daha var bizim de. Ama zıbınlar büyüyor tabi.
Evde tartamıyorum da 2 aylıkken 5800 idi. 3. Ayda gidicez ne kadar oldu bilmiyorum şimdi.Kilosu ne kadar
Canim merak etme bizde aynı sayiliriz..50 günlük bizimki bezimiz hala 2 numara. Hastane zibinini da giyiyoruz. Bence normaldir.Bebeğim iyi kilo almıyor 55 günlük 2 numara bez kullaniyoruz hastane zibinini hala giyiyoruz var mi benzer olan
Canim 43 gunluguz. 1 ayda 1,5 kilo almis oglum.hastane cikisini hala kullaniyoruz.2 numara bez bide.kiloda 5200Bebeğim iyi kilo almıyor 55 günlük 2 numara bez kullaniyoruz hastane zibinini hala giyiyoruz var mi benzer olan
Bende muzdaribim bu durumdan 40 kimiz cikana kadar kanamam oldu sonra nisan 22 de ilk adetimi oldum sonra 3 mayista tekrar kanamam oldu ve halada suruyo .. doktora gidecem bende cunku cok rahatsiz edici bi durum ..Kizlar bisey sormak istiyorum yaa benim 67 gunoldubdogum yapali hala kanamam var. Soyle anlatayim 50 gun kanamam devam etti sonea aset oldum galiba kanamanin sekli farklilasti cunku. Adetim bitti hala 2_3 gunde bir bazen hergun kahverenhi lekelenme oluyo. Doktor bir hafta daha surerse gel dedi pazaresi gidecem ama merak ediyorum var mi bu durumda olan. Nette baktim parca unutulmus olabilir deniyo. Bisey daha soyliyim. Tam bitti diyorum 3 gunfalan gelmiyo esimle birlikre oluyoruz yine kanama oluyo. Onunda etkisi var midir.
Canım benim kızımın da pamukçuk sorunu var doktor karbonat sur ağız içine dedi 2 defa yaptım ama çok midesi bulaniyoKızlar sizlere bir kkaç sorum oolacak.
1- kızım uykudan uyaninca bir iki defa öksürüyor. sizede oluyo mu?
2- ağzında sadece dilinde azcık pamukçuk olmaya bbaşlamış nasıl geçiririm?
Bende dükkan düşündüm ama sütüm zaten az korkuyorum kesilir diye yapamıyorum 6 ay bitsin diye bekliyorum ek besine geçince inşallah.siz korkmuyor musunuz sut icinCanim pazartesi gunu basliyalim mi diyete istedigini yiyebilirsin ama azar azar gunde 2.5 3 litre su icelim benim disariya cikmaya vaktim yok o yuzden evde egzersiz yapicam bi pilates topu alicam.. haftada bir kerede esimle disari cikariz yuruyuse ...
Bizde 54 günlüğüz biz de hala hastane çıkışların üstünü giyebiliyoruz alt pijamaları giyemiyoruz .. 2 numara kullanıyoruz biz de .... 16 Mart doğum kilo Alıp almadığı artık Dr kontrolünde belli olacak sadece beni emiyor ..Bebeğim iyi kilo almıyor 55 günlük 2 numara bez kullaniyoruz hastane zibinini hala giyiyoruz var mi benzer olan
Kızlar 2saatte bir 60cc sut cıkması iyimi. Bide benm goğuslerim kucuk goğsun boyıtuna gorede ssut oranı değişirmi
Hamileyken pompa aldım süt saklama kapları aldım ne güzel emziririm diye düşünüyordum ama sütüm az olduğu için günden güne bebeğim emmeyi bırakıyor emiyor aslında ama süt yok diye ağlıyor mecburen mama alıyor çok üzülüyorum emzirmek istiyorum bebeğimi Herşeyi denedim ama arttığı yok
Su çok etkili olacak ok hem süt de yapar evde egzersiz yapmak da mantıklı
İçini ferah tut allaj ın izniyle bişey yokturCok can sıkıcı bir durum gercekten bide çevredekiler parca falan kalmis olabilir diyolar. Pazartesi gidecem ama cok üzülüyorum tam iyilestim derken bide bu çıkmasın.