Merhaba cnm hemen yazmak istedim benim ilk kızımı hep elde salladı sonra internette var paşa hamam yaz google sipariş ettik çok şükür 2 yaşına kadar onda uyudu içine yatınca aynı elde sallanıyor gibi oluyo mutlaka bakanı isterimCanım ne alırsan al onu alıştırmıssın ondan vazgecirmen lazım yoksa boşuna almıs olursun aglasa da hemen alma kısa aralıklarla kucagında sakinleştir geri yatır böyle böyle slışacaktır
Kızlar ya kafam çok Karışık bi yardım edin tavsiyeye Öneriye ihtiyacım var .. Kızım şuanda ya kucakta uyuyacak ya da en kötüsü Olan battaniye ile sallayarak uyumsya alıştı ( battaniye ile sallayınca uyuyor ama koyunca Uyanıyor ) kucakta daha çok.. Park yatağındaki sallamayı sevmiyor uyumuyor hamak Beşik aldık http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/prado-naturel-ahsap-bebek-hamak-besik-158945728 Bunda da sallanmıyor uyumuyor .. Şimdi yengemlerin kullandığı bam bam yonca Beşik var sallanması güzel onu mu alsam diyorum uyutmak Benlm için işkence korkulu rüya olmaya başladı dün gece 3 buçuğa kadar uyumadı ... Bir fikir verin lütfen nnnnnnnn
Paşa hamak:)Az önce yanlış yazmışım bizim bebeklerimiz aynı gündü değilmi benim kıza cok fena şuan.aöa dediğim hamarat bir bak istersen
Arkadasim madela elektrikli sut sagma makinesi getirdi onula sagdim 2 kere ama acitiyor gogsumun ucu yara falanda degildi ama onunla saginca asiri hassaslasti simdi oglum emerken bile aciyor hic cesaretim yok tekrar sagmaya neyseki simdi oglum emiyor ama surekli saganlar nasil dayaniyor bilmiyorumMemede uyuyor ama gaz çıkarınca uyanıyor göğsümde uyuyor ninni söylüyorum pışpışlıyorum ... Öyle bırakıyımdamuyusun gibi bir durum yok
Mutlaka sağ ve öyle ver yoksa çok ağrır
Bende başlamak istiyorum beraber yapalım 169 boyun 83 kilomMerhaba kizlar yarin diyete basliyorum ve desteginize ihtiyacim var motivasyon cok onemli cok istiyorum zayif bi kadin olarak gorunmeyi ne olur bana yardim edin destek verin basaramamaktan korkuyorum ama kararliyim insallah 15 20 kilo vermeyi dusunuyorum suan 75 kiloyum ve boyum 1.57 cm bir an once kilolarimdan kurtulmak istiyorumm
sanirim gaz sancisi ve o gunlerde baska bir rahatsizligi da vardi simdi emmesi duzeldi ama nedensiz aglamasi cok tutuyor heralde kolikgazı olabilir bebişin ya da belki çok uykusu vardır
Yok canim pamukcukAgzini kontrol ettin mi bazi bebeklerin agzin pamukcuk cikiyo boyle kucuk kucuk beyaz noktalar sanirim pamukcuk diyolardi ona bi jonttol et istersen
avent elektrikli var bende. hiç mi hiç acıtmıyor. düşün ki son seviyede sağabiliyorum.Arkadasim madela elektrikli sut sagma makinesi getirdi onula sagdim 2 kere ama acitiyor gogsumun ucu yara falanda degildi ama onunla saginca asiri hassaslasti simdi oglum emerken bile aciyor hic cesaretim yok tekrar sagmaya neyseki simdi oglum emiyor ama surekli saganlar nasil dayaniyor bilmiyorum
http://m.gittigidiyor.com/urun/41987250 bunu dene derimYok Hamakta da uyuyamıyor ... Onda da sallayarak bşrz uyudu sandım yok uyandı kucağımda salladım bizim yatağımıza koydum daldı bakalım uykuya .. Stres oldum ya çocuğa bakmak değil uyutmak sorun oldu Benlm için nasıl ne şekilde uyuyacağımı nasıl yapacağımı şaşırdım ... Başımda aklı BAŞINDA biri yok ki kv de battaniye ile sallama meraklısı sanki kendisi uzun sure tutup sağlayabiliyorda bi kaç hafta sonra evim evim başlar gider ..
Canim ben her gece sagiyorum. Ilk gunler kizim ememiyordu sagip siringa ile veriyordum ozamanlar meme ucum bas parmagim ucu kadar buyuk oluyordu 3 saat dokunamiyordum. Yavas yavas kanallar acildi. Sagarken eczanede bulunan ici jel dolu kompreslerden isitip gogsume koyuyordum daha kolay akiyordu, faydasini gordum tavsiye ederim. Microdalgada 15 saniye ya da kaynar suya 3 dakka isitip kullanabilirsin.Arkadasim madela elektrikli sut sagma makinesi getirdi onula sagdim 2 kere ama acitiyor gogsumun ucu yara falanda degildi ama onunla saginca asiri hassaslasti simdi oglum emerken bile aciyor hic cesaretim yok tekrar sagmaya neyseki simdi oglum emiyor ama surekli saganlar nasil dayaniyor bilmiyorum
100.güne kadar ikinci ay aşıları mı bitmeli? sadece ikinci ay aşıları için dediler değil mi?Oğluş 11 Mart'ta doğdu, verem aşısı 22 Mayıs'a randevu verdi aile hekimliği aşımız için. Bir de doğumun olduğu hastanede yaptırıyoruz kontrolleri, bilgilendirme amaçlı aradılar ve 100.güne kadar sağlık ocaklarından yaptırmanız gerekiyor dediler. Diğer aşılar da aynı gün yapılabilirmiş orda.
aventle ilgili nette de okudum acitmiyormus ihtiyacim devam ederse ondan alicam ama insallah ihtiyac olmazavent elektrikli var bende. hiç mi hiç acıtmıyor. düşün ki son seviyede sağabiliyorum.
Ayni benim de oyle oluyor canim bir de sagarken makine icine cektikce gogus uclarima kan oturuyor morariyor sagdiktan sonra morluk falan kalmiyor ama cok aciyor. Belki daha iyi akar diye ben de sicak havlu koyup yaptim guzel sut cikti ama agrisina dayanamiyorum belki ilk kullaniyorum diye olmustur tekrar denesem belki daha iyi olurCanim ben her gece sagiyorum. Ilk gunler kizim ememiyordu sagip siringa ile veriyordum ozamanlar meme ucum bas parmagim ucu kadar buyuk oluyordu 3 saat dokunamiyordum. Yavas yavas kanallar acildi. Sagarken eczanede bulunan ici jel dolu kompreslerden isitip gogsume koyuyordum daha kolay akiyordu, faydasini gordum tavsiye ederim. Microdalgada 15 saniye ya da kaynar suya 3 dakka isitip kullanabilirsin.
Bizimki de bir ara yapamadi surekli aglayip ikiniyordu annem eni boyu kibrit copu gibi bir sabun parcasi kesip z.yagi surup poposundan iceri soktu 5 dk icinde yapti ve cok rahatladi ben korkuyordum yapmak istemiyordum ama doktorlarin verdigi fitiller cok daha buyuk olunca buna razi oldumSutune masallah canim insallah hep oyle olur bebisinee doya doya yer. Bu kaka bildigin sorun oldu yaa bizikkide sari sumuksuydu damla ve aurup verdi doktor. Simdide yapmiyo 2 gundur. Ne yapalim bilmiyorum
Hadi bakalim o zaman kizlar hep beraber diyete birbirimize destek olalimBende başlamak istiyorum beraber yapalım 169 boyun 83 kilom
Aynen canım hedefim bu hafta iki kilo vermekHadi bakalim o zaman kizlar hep beraber diyete birbirimize destek olalim
Âmin inşallah canım, Allah size de kolaylık versin umarım gönlünüze göre olur. Bizim kokulu magnetler ekteki gibiydi, İstanbul'da vakit olmadı gelince eskişehir den yaptırdık.Cici annelerin anneler gunu kutlu olsun
Allah kabul etsin canim, bebegin hayirli, saglikli ve uzun omurlu olur insallah.
Bende annemde yapacagim az once magnet siparisimi verdim icinde kizimin fotografi olacak. Mevkutte tavuk-pilav ayran dagitmayi dusunuyoruz tatliya daha karar vermedik. Bizde 40 kisi saydik bakalim kac kisi oluruz
Aynen 2.ay aşılarının yaptırılma aralığı için. 2.ay tamamlandıktan sonra 100.güne dek yaptırılmalıymış.100.güne kadar ikinci ay aşıları mı bitmeli? sadece ikinci ay aşıları için dediler değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?