2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Canım ne alırsan al onu alıştırmıssın ondan vazgecirmen lazım yoksa boşuna almıs olursun aglasa da hemen alma kısa aralıklarla kucagında sakinleştir geri yatır böyle böyle slışacaktır
Merhaba cnm hemen yazmak istedim benim ilk kızımı hep elde salladı sonra internette var paşa hamam yaz google sipariş ettik çok şükür 2 yaşına kadar onda uyudu içine yatınca aynı elde sallanıyor gibi oluyo mutlaka bakanı isterim

Az önce yanlış yazmışım bizim bebeklerimiz aynı gündü değilmi benim kıza cok fena şuan.aöa dediğim hamarat bir bak istersen

Memede uyuyor ama gaz çıkarınca uyanıyor göğsümde uyuyor ninni söylüyorum pışpışlıyorum ... Öyle bırakıyımdamuyusun gibi bir durum yok

Mutlaka sağ ve öyle ver yoksa çok ağrır
Arkadasim madela elektrikli sut sagma makinesi getirdi onula sagdim 2 kere ama acitiyor gogsumun ucu yara falanda degildi ama onunla saginca asiri hassaslasti simdi oglum emerken bile aciyor hic cesaretim yok tekrar sagmaya neyseki simdi oglum emiyor ama surekli saganlar nasil dayaniyor bilmiyorum

Bende başlamak istiyorum beraber yapalım 169 boyun 83 kilom

avent elektrikli var bende. hiç mi hiç acıtmıyor. düşün ki son seviyede sağabiliyorum.

http://m.gittigidiyor.com/urun/41987250 bunu dene derim

Canim ben her gece sagiyorum. Ilk gunler kizim ememiyordu sagip siringa ile veriyordum ozamanlar meme ucum bas parmagim ucu kadar buyuk oluyordu 3 saat dokunamiyordum. Yavas yavas kanallar acildi. Sagarken eczanede bulunan ici jel dolu kompreslerden isitip gogsume koyuyordum daha kolay akiyordu, faydasini gordum tavsiye ederim. Microdalgada 15 saniye ya da kaynar suya 3 dakka isitip kullanabilirsin.

100.güne kadar ikinci ay aşıları mı bitmeli? sadece ikinci ay aşıları için dediler değil mi?

Ayni benim de oyle oluyor canim bir de sagarken makine icine cektikce gogus uclarima kan oturuyor morariyor sagdiktan sonra morluk falan kalmiyor ama cok aciyor. Belki daha iyi akar diye ben de sicak havlu koyup yaptim guzel sut cikti ama agrisina dayanamiyorum belki ilk kullaniyorum diye olmustur tekrar denesem belki daha iyi olur

Sutune masallah canim insallah hep oyle olur bebisinee doya doya yer. Bu kaka bildigin sorun oldu yaa bizikkide sari sumuksuydu damla ve aurup verdi doktor. Simdide yapmiyo 2 gundur. Ne yapalim bilmiyorum
Bizimki de bir ara yapamadi surekli aglayip ikiniyordu annem eni boyu kibrit copu gibi bir sabun parcasi kesip z.yagi surup poposundan iceri soktu 5 dk icinde yapti ve cok rahatladi ben korkuyordum yapmak istemiyordum ama doktorlarin verdigi fitiller cok daha buyuk olunca buna razi oldum

Âmin inşallah canım, Allah size de kolaylık versin umarım gönlünüze göre olur. Bizim kokulu magnetler ekteki gibiydi, İstanbul'da vakit olmadı gelince eskişehir den yaptırdık.

Kızlar bişey sormam oğlum çok ikinip kaka yapıyor belki 1 saat hepinizde durum aynı mı burda bi arkadaşın bebeği vardı makata müdahele etmişti çocuk cerrahi kimdi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…