Günaşırı, havalar iyice ısınsın hergün yaptırcam. Su Gelişimi için çok iyiymiş.Kizlar bebisinizin banyosunu hangi aralıklarla yapiyorsunuz
Biz geçtiğimiz Perşembe günü kendi annemlerde yaptık çok şükür güzel de oldu. Pide ayran yanına salatalık domates dilimleri lokma tatlısı Petito çikolata Gülsuyu buzdolabı magneti vardı. Akrabalar Komşular Eş dost 30-35 kişi kadar vardı, kalabalık ama bol bol yetti de arttı çok şükür. Oğluşum da maşallah usluydu, adetten herkesin kucağında gezdi, bu arada hoca çağırınca gittik Yanlarına sadece, fazla kalmadık yani kalabalıkta. Dualar, ilahiler duygulandık zaman zaman. Allah'a emanet yavrularımızı Rabbim korusun inşallah.Anneler mevlut yaptinizmi yada ne zaman yapmayi dusunuyorsunuz. Ben nasipse haftaya yani iki aylik oldugunda yapacagim, hazirlik yapmaya basliycam fikir verirseniz sevinirim. Cerceveli magnet dagitmayi dusunuyorum birde tavulu pilav, ayran. Siz nasil dusunuyorsunuz
yaaa benmi geç kaldım 5,5 kilobebeğin kaç kiloki biz 3 e geçeli çok oldu yakında 4 e bile geçeriz
bebek reflüsü varsa o öksürük , burun kuruluğu yapıyormuş bizde var ordan biliyorum...Kızlar sizlere bir kkaç sorum oolacak.
1- kızım uykudan uyaninca bir iki defa öksürüyor. sizede oluyo mu?
2- ağzında sadece dilinde azcık pamukçuk olmaya bbaşlamış nasıl geçiririm?
Doktorumuz 2. ayda 2 saat aralıklarla emzirmemi söyledi 2. ayımız bitti 3e girdik şimdi ise2,5 -3 saate bir emzir dedi yoksa ne gazı biter nede uyku düzeni olur.. çok doğru söyledikleri uygulamanızı tavsiye ederim..Sütüm maşallah hep var hiç azalmadida iştahı arttı sanırım bizimkinin. Bazen bi saati bile bulmuyor arası :)
Bizim kakamızda yesildiya altın gibi şimdi. Ama bu sefer sumuksu neden oluyo ki bu ??
Tek göğüsse bence iyi iki göğüs120 yapar.. sütün göğüs boyutuyla alakalı olduğunu pek sanmıyorum.Kızlar 2saatte bir 60cc sut cıkması iyimi. Bide benm goğuslerim kucuk goğsun boyıtuna gorede ssut oranı değişirmi
Tamam o zaman pazartesi gunu icik tamamizSu çok etkili olacak ok hem süt de yapar evde egzersiz yapmak da mantıklı
Burda calmosine var onu denedim rezene benin oglumada yaramadi bide oglum bi gece hic susmaksizin agladi acile gittik doktor débridat verdi ama simdi gorumcemin tavsiyesi uzere yer fistigi tozu veriyorum emzigini islatiyorum toza oyle somuruyor ilk gunler faydasini gormedin ama sunden berli etkili olmaya basladi sanirim muskat adi ile bilinen bur fistiktir benim oglum dun gece iyi uyudu gazini kendi basina cikariyo cok sukur yani iyi bisey buldum sonundaNe kullandin birde düzen önemli gaz işinde mesela benim oğluma rezene gaz yapıyor bilinenin aksine hangi ilacı denedin
Super o zaman hedefin ne olacak pekiAynı kilo aynı boy :)
yaaa benmi geç kaldım 5,5 kilo
bebek reflüsü varsa o öksürük , burun kuruluğu yapıyormuş bizde var ordan biliyorum...
Doktorumuz 2. ayda 2 saat aralıklarla emzirmemi söyledi 2. ayımız bitti 3e girdik şimdi ise2,5 -3 saate bir emzir dedi yoksa ne gazı biter nede uyku düzeni olur.. çok doğru söyledikleri uygulamanızı tavsiye ederim..
Nasıldı ? Ne sorun oldu ? İğne kaç tane yapıldı ?Hamileyken surekli burdaydim amma bebek olunca gelemedim hic(( eskilerden kimler var acep tanidigim :)) 68 gunluk olduk biz dun ikinci ay asisi ile bir facia. Yasadik
Tek değil 2 Sinden çıkıyorTek göğüsse bence iyi iki göğüs120 yapar.. sütün göğüs boyutuyla alakalı olduğunu pek sanmıyorum.
Muskat iyidir ama fazlası halusulasyon gorduruyor abartmaBurda calmosine var onu denedim rezene benin oglumada yaramadi bide oglum bi gece hic susmaksizin agladi acile gittik doktor débridat verdi ama simdi gorumcemin tavsiyesi uzere yer fistigi tozu veriyorum emzigini islatiyorum toza oyle somuruyor ilk gunler faydasini gormedin ama sunden berli etkili olmaya basladi sanirim muskat adi ile bilinen bur fistiktir benim oglum dun gece iyi uyudu gazini kendi basina cikariyo cok sukur yani iyi bisey buldum sonunda
Neden facia cnm biz 82 günlük olduk bi sorun olmadı Calpol verdikHamileyken surekli burdaydim amma bebek olunca gelemedim hic(( eskilerden kimler var acep tanidigim :)) 68 gunluk olduk biz dun ikinci ay asisi ile bir facia. Yasadik
Bunu dinlettim oğluma sakinleşti ve uydu şaka gibi
Kızlar gögsümde tıkanıklık sonrası sütüm azaldı ne önerirsinizz
Canım gögüste eline bi kitle gibi bişi gelio tıkandıysa
Biliyorum canim bende tirnak ucu kadar veriyorumMuskat iyidir ama fazlası halusulasyon gorduruyor abartma
65 kiloSuper o zaman hedefin ne olacak peki
Çünkü yüzüm etli değil çirkin oluyorum65 kilo