• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

İçini ferah tut allaj ın izniyle bişey yoktur
Allaah razi olsun canim yaa insallah bisey yoktur. Hani kuetaj falan olursun diyolar. Oyle olursa bebegim ne olcak sadeve anne sutu veriyorum mama vermek istemiyorum bakack kimsede yok zaten.dua ediyorum bisey olmasinda bebegime bakabikeyim

Allaah razi olsun canim yaa insallah bisey yoktur. Hani kuetaj falan olursun diyolar. Oyle olursa bebegim ne olcak sadeve anne sutu veriyorum mama vermek istemiyorum bakack kimsede yok zaten.dua ediyorum bisey olmasinda bebegime bakabikeyim

Takma canım kafana inşallah yoktur bişey bebeğinin sana ihtiyacı var...:KK46:

Cici annelerin anneler gunu kutlu olsun :KK49:

Biz geçtiğimiz Perşembe günü kendi annemlerde yaptık çok şükür güzel de oldu. Pide ayran yanına salatalık domates dilimleri lokma tatlısı Petito çikolata Gülsuyu buzdolabı magneti vardı. Akrabalar Komşular Eş dost 30-35 kişi kadar vardı, kalabalık ama bol bol yetti de arttı çok şükür. Oğluşum da maşallah usluydu, adetten herkesin kucağında gezdi, bu arada hoca çağırınca gittik Yanlarına sadece, fazla kalmadık yani kalabalıkta. Dualar, ilahiler duygulandık zaman zaman. Allah'a emanet yavrularımızı Rabbim korusun inşallah.

Allah kabul etsin canim, bebegin hayirli, saglikli ve uzun omurlu olur insallah.
Bende annemde yapacagim az once magnet siparisimi verdim icinde kizimin fotografi olacak. Mevkutte tavuk-pilav ayran dagitmayi dusunuyoruz tatliya daha karar vermedik. Bizde 40 kisi saydik bakalim kac kisi oluruz

Kızlar ya kafam çok Karışık bi yardım edin tavsiyeye Öneriye ihtiyacım var .. Kızım şuanda ya kucakta uyuyacak ya da en kötüsü Olan battaniye ile sallayarak uyumsya alıştı ( battaniye ile sallayınca uyuyor ama koyunca Uyanıyor ) kucakta daha çok.. Park yatağındaki sallamayı sevmiyor uyumuyor hamak Beşik aldık http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/prado-naturel-ahsap-bebek-hamak-besik-158945728 Bunda da sallanmıyor uyumuyor .. Şimdi yengemlerin kullandığı bam bam yonca Beşik var sallanması güzel onu mu alsam diyorum uyutmak Benlm için işkence korkulu rüya olmaya başladı dün gece 3 buçuğa kadar uyumadı ... Bir fikir verin lütfen nnnnnnnn

Kızlar ya kafam çok Karışık bi yardım edin tavsiyeye Öneriye ihtiyacım var .. Kızım şuanda ya kucakta uyuyacak ya da en kötüsü Olan battaniye ile sallayarak uyumsya alıştı ( battaniye ile sallayınca uyuyor ama koyunca Uyanıyor ) kucakta daha çok.. Park yatağındaki sallamayı sevmiyor uyumuyor hamak Beşik aldık http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/prado-naturel-ahsap-bebek-hamak-besik-158945728 Bunda da sallanmıyor uyumuyor .. Şimdi yengemlerin kullandığı bam bam yonca Beşik var sallanması güzel onu mu alsam diyorum uyutmak Benlm için işkence korkulu rüya olmaya başladı dün gece 3 buçuğa kadar uyumadı ... Bir fikir verin lütfen nnnnnnnn
Canım ne alırsan al onu alıştırmıssın ondan vazgecirmen lazım yoksa boşuna almıs olursun aglasa da hemen alma kısa aralıklarla kucagında sakinleştir geri yatır böyle böyle slışacaktır

Yok Hamakta da uyuyamıyor ... Onda da sallayarak bşrz uyudu sandım yok uyandı kucağımda salladım bizim yatağımıza koydum daldı bakalım uykuya .. Stres oldum ya çocuğa bakmak değil uyutmak sorun oldu Benlm için nasıl ne şekilde uyuyacağımı nasıl yapacağımı şaşırdım ... Başımda aklı BAŞINDA biri yok ki kv de battaniye ile sallama meraklısı sanki kendisi uzun sure tutup sağlayabiliyorda bi kaç hafta sonra evim evim başlar gider ..

Kizlar nolur yardim edin bebegim dunden beri memeyi tutmak istemiyor memeyi agzina verince atese dusmus gibi bagiriyor napcam bilmiyorum sutte var Basina boyle bir sey gelmis olan var mi napcam ben simdi
Canım dili beyaz mı
Pamukçuk olmuş olabilir
Benim kimde de çıktı karbonatlı su yapıp sürüyorum iki gündür inşallah geçer

Merhaba kizlar yarin diyete basliyorum ve desteginize ihtiyacim var motivasyon cok onemli cok istiyorum zayif bi kadin olarak gorunmeyi ne olur bana yardim edin destek verin basaramamaktan korkuyorum ama kararliyim insallah 15 20 kilo vermeyi dusunuyorum suan 75 kiloyum ve boyum 1.57 cm bir an once kilolarimdan kurtulmak istiyorumm

Merhaba kizlar yarin diyete basliyorum ve desteginize ihtiyacim var motivasyon cok onemli cok istiyorum zayif bi kadin olarak gorunmeyi ne olur bana yardim edin destek verin basaramamaktan korkuyorum ama kararliyim insallah 15 20 kilo vermeyi dusunuyorum suan 75 kiloyum ve boyum 1.57 cm bir an once kilolarimdan kurtulmak istiyorumm
Arkadaşım ben de aynı konuşan buzdağının.yarın bebeğim 2 aylık oluyor.ben de yarın başlıyorum.kilim 81 boy 162 . 20 kilo vermek istiyorum ins

Bebeği ağlayan uyutamayan arkadaşım.elk. süpürgesi sesini denedim mi ben de 2 hafta önce keşfettim çok iş e yaradı. İnternette sesleri var.telefona indirdim

Arkadaşım ben de aynı konuşan buzdağının.yarın bebeğim 2 aylık oluyor.ben de yarın başlıyorum.kilim 81 boy 162 . 20 kilo vermek istiyorum ins
Tamam o zaman yarin yanliz degilim diyete baslayan insallah sonumuz iyi olur bi arkadasimiz daha var burda oda yarin baslicak insallah saglikli bi sekilde kilo veririz bir birimizi destekleyelim olur mu

Canım bende diyet yapıyorum birbirimize destek olalım :)

Back
X