2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Anneler mevlut yaptinizmi yada ne zaman yapmayi dusunuyorsunuz. Ben nasipse haftaya yani iki aylik oldugunda yapacagim, hazirlik yapmaya basliycam fikir verirseniz sevinirim. Cerceveli magnet dagitmayi dusunuyorum birde tavulu pilav, ayran. Siz nasil dusunuyorsunuz
Biz geçtiğimiz Perşembe günü kendi annemlerde yaptık çok şükür güzel de oldu. Pide ayran yanına salatalık domates dilimleri lokma tatlısı Petito çikolata Gülsuyu buzdolabı magneti vardı. Akrabalar Komşular Eş dost 30-35 kişi kadar vardı, kalabalık ama bol bol yetti de arttı çok şükür. Oğluşum da maşallah usluydu, adetten herkesin kucağında gezdi, bu arada hoca çağırınca gittik Yanlarına sadece, fazla kalmadık yani kalabalıkta. Dualar, ilahiler duygulandık zaman zaman. Allah'a emanet yavrularımızı Rabbim korusun inşallah.

bebeğin kaç kiloki biz 3 e geçeli çok oldu yakında 4 e bile geçeriz
yaaa benmi geç kaldım 5,5 kilo

Kızlar sizlere bir kkaç sorum oolacak.
1- kızım uykudan uyaninca bir iki defa öksürüyor. sizede oluyo mu?
2- ağzında sadece dilinde azcık pamukçuk olmaya bbaşlamış nasıl geçiririm?
bebek reflüsü varsa o öksürük , burun kuruluğu yapıyormuş bizde var ordan biliyorum...
Sütüm maşallah hep var hiç azalmadida iştahı arttı sanırım bizimkinin. Bazen bi saati bile bulmuyor arası :)
Bizim kakamızda yesildiya altın gibi şimdi. Ama bu sefer sumuksu neden oluyo ki bu ??
Doktorumuz 2. ayda 2 saat aralıklarla emzirmemi söyledi 2. ayımız bitti 3e girdik şimdi ise2,5 -3 saate bir emzir dedi yoksa ne gazı biter nede uyku düzeni olur.. çok doğru söyledikleri uygulamanızı tavsiye ederim..

Kızlar 2saatte bir 60cc sut cıkması iyimi. Bide benm goğuslerim kucuk goğsun boyıtuna gorede ssut oranı değişirmi
Tek göğüsse bence iyi iki göğüs120 yapar.. sütün göğüs boyutuyla alakalı olduğunu pek sanmıyorum.

Ne kullandin birde düzen önemli gaz işinde mesela benim oğluma rezene gaz yapıyor bilinenin aksine hangi ilacı denedin
Burda calmosine var onu denedim rezene benin oglumada yaramadi bide oglum bi gece hic susmaksizin agladi acile gittik doktor débridat verdi ama simdi gorumcemin tavsiyesi uzere yer fistigi tozu veriyorum emzigini islatiyorum toza oyle somuruyor ilk gunler faydasini gormedin ama sunden berli etkili olmaya basladi sanirim muskat adi ile bilinen bur fistiktir benim oglum dun gece iyi uyudu gazini kendi basina cikariyo cok sukur yani iyi bisey buldum sonunda :KK70:

yaaa benmi geç kaldım 5,5 kilo

bebek reflüsü varsa o öksürük , burun kuruluğu yapıyormuş bizde var ordan biliyorum...

Doktorumuz 2. ayda 2 saat aralıklarla emzirmemi söyledi 2. ayımız bitti 3e girdik şimdi ise2,5 -3 saate bir emzir dedi yoksa ne gazı biter nede uyku düzeni olur.. çok doğru söyledikleri uygulamanızı tavsiye ederim..

Teşekkür ederim canım. . :)

Hamileyken surekli burdaydim amma bebek olunca gelemedim hic :KK43:(( eskilerden kimler var acep tanidigim :)) 68 gunluk olduk biz dun ikinci ay asisi ile bir facia. Yasadik

Burda calmosine var onu denedim rezene benin oglumada yaramadi bide oglum bi gece hic susmaksizin agladi acile gittik doktor débridat verdi ama simdi gorumcemin tavsiyesi uzere yer fistigi tozu veriyorum emzigini islatiyorum toza oyle somuruyor ilk gunler faydasini gormedin ama sunden berli etkili olmaya basladi sanirim muskat adi ile bilinen bur fistiktir benim oglum dun gece iyi uyudu gazini kendi basina cikariyo cok sukur yani iyi bisey buldum sonunda :KK70:
Muskat iyidir ama fazlası halusulasyon gorduruyor abartma

Canım gögüste eline bi kitle gibi bişi gelio tıkandıysa

canım dikkat et enfeksiyon olmuş olabilir benim de elime kitle geliyodu hemen sıcak banyoda 30-45 dk masaj yaptım elimle sağmaya çalıştım sonra makinayla sağdım geçmedi meğer enfeksiyon kapmış seninki de bunları yapmana rağmen geçmezse vakit kaybetmeden genel cerrah uzmanına git antibiyotikle kurtarırsın inş geç kalırsan iltihap olur ameliyata kadar gider dikkat et önemse mutlaka

X