2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Canim bizim kide 64 gunluk bugün yapildi. Hatta haftaya bile kalabilir dedi doktor. Sorun degil yani bence.

Arkadaşlar bebeklerinizin uyku ve mama düzeni oturdu mu bizde hersey karmakarışık. Birde büyüdügü için gerhalde eskisi kadar uyumuyor ayın 9 ında 2 aylık oluyor kızım, mesela bu saate uyurdu noröalde şimdi cin gibi uyumadılça ac zannedip mama yapıyorum yarım şişeler hep boşa gidiyor o yüzden. Neden uyumazki başka aglaması da yok gazı var desem

2,30 a geliyordu uyuduğu.. 6,30 gibi uyandı Öğlen 2 /3 e kadar yarım saat kırk dakika uykularla devam ediyor .. Bi de şimdi yatakta yatarak emerek uyumaya alıştı iyi bişi mi sanmıyorum ama napyım kucağımda sallamaya takatim kalmadı artık .. Devamlı huy Değiştiriyor benim ki .. Şimdi böyle olunca ne kadar emdi anlayamıyorum

Emzigemi alıştı ? Bizimki de bazen kendi kendine uyuyo uykusu çok gelince ama tabi gündüz. Dün gece yine ağladı. Bu gece iyiyiz bakalım uyumadi ama olsun. ..
He emzigi gündüz vermemeye çalışıyorum. Bide bu ara cok uykucu bazen zor uyandırıyorum ilk zamanlardaki gibi....ağladığı zaman çok üzülüyorum ama. :emir_bebek:

her emzirmeden sonra agzindan gaz cikarmasi icin ugrasiyormusunuz?ben hep ugrasiyorum yoksa kusuyor emdikleri ni yada uyumuyor kivranip duruyor

Arkadaşlar bebeklerinizin uyku ve mama düzeni oturdu mu bizde hersey karmakarışık. Birde büyüdügü için gerhalde eskisi kadar uyumuyor ayın 9 ında 2 aylık oluyor kızım, mesela bu saate uyurdu noröalde şimdi cin gibi uyumadılça ac zannedip mama yapıyorum yarım şişeler hep boşa gidiyor o yüzden. Neden uyumazki başka aglaması da yok gazı var desem

Gündüz çok uyuyosa gece gec uyur bizimki hala uyumadi bakinipduruyo. :rolleyes:
uyumaya niyeti bile yyok.

her emzirmeden sonra agzindan gaz cikarmasi icin ugrasiyormusunuz?ben hep ugrasiyorum yoksa kusuyor emdikleri ni yada uyumuyor kivranip duruyor

Aynen bende öyle yapıyorum artık. Emzirdikten sonra hemen cikariyorum gazini o gaz icerde kalirsa bütün gece ugrasiriz yoksa demi..Bide bugün masaj yaptım kızıma kakamizi rahatla yaptık masajdan sonra.

Anneler bebeginiz cok huysuzlandiginda kucaginiza alin gobegini gobeginize dayayin bir elinizle poposunu digeriyle belini tutun,dizlerinizi kirin 5 10 kez.benimki boyle yapinca sakinlesiyor bide agizdan gazini cikariyor.bide uykuya geciyor.sonra yatagina koyuyorum

Evet yaa ben böyle bişey görmedim hiç böyle yapmadı şimdiye kadar nasıl rahatliyo teşekkür ederim canım benim:KK36:

Kakasini yaptirmak icin masaj yapiyorum ben.

Bu videodakileri yapiyorum bagirsaklarindan ses gelmeye basliyor.sonra

Bu videodaki gibi yapinca kaka yapiyor.her sbh bu sekilde yaptiriyorum.

Teşekkür ederim canım bugün izledim bende yaptım ise yarıyor bebislerimiz bizim yardımımız olmadan çok zorlanıyorlar...bak ne güzel paylaşınca hepimiz rahatliyoruz.. tekrar teşekkür ederim. .:KK36:

Gündüz çok uyuyosa gece gec uyur bizimki hala uyumadi bakinipduruyo. :rolleyes:
uyumaya niyeti bile yyok.
Bizde f a reliable gündüz güzel uyuyorsa gece erken yatıp uyuyor uyku uykunun mayası diye bosa dememis k er gece 8 yada 9 rutin gece uykusuna yatiririm ama çok zor geçiyor uykuya 45 dk 1 saat neme de kalmak istiyor

geçmiş olsun. darısı başımıza. aşı sonrası ateş düşürücü falan verdiler mi? ya da fitil? her gün çıkarımıyor musun bebği? ben daha iki kere 10ar dk çıakrdım sadece. korkuyorum
Saol canım yarım fitil yada çay kaşığı şurup verebilirsin dedi... Hemen hemen her gün çıkıyorum kızımı parka götürüryorum git gel 3-4 saati buluyor
hangı gun dogdu? aşı hangi gun yapıldı?
4 martta doğdu ... 1 nisanda yapmışlardı aşıyı... Erkenmiş öyle söyledi ebe

X